Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default PROTV HD 16 est evision

    dragilor,receptionez pe satelitul 16 est in pachetul evision protv in hd si acasa tv, imi arata ca primesc cheia 0baa, dar imaginea e inca neagra...fol cccam 2.1.3 si dm 800 hd... care-i problema? se f...?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ai carduri 0baa de la peeri ca sa poata deschide , mai este un topic pe tema asta

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca stie cineva, il rog sa imi zica aici sau prin PM ce card deschide acest DTH fantoma si de unde il pot procura.

  4. #4
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acest provaider se deschide cu card de eVision(Hello HD), doar unele carduri care sunt date pentru teste !

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai... imi arata ca am acces la un card ba00, dar ramane imaginea neagra... ca la dolce sau sky it ( pe vremuri)...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu va mai chinuiti , acest operator preia posturile media.pro de pe satelitul astra 1g si acolo nu mai este semnal pe frecventa cu hd-urile deci de aici ecranul negru pe cele doua posturi.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa-ti raspund eu..ptr ca se pare ca unii n-au inteles intrebarea sau vor neaparat sa raspunda fara sa stie la ce.
    Inteleg ca deschizi toate programele de la eVision (16e) chiar si pe cele 2 HD(protv si acasa hd), numai ca pe hd-uri nu e imagine e fond negru...dar iti arata ca deocodeaza. Intr-adevar decodeaza insa cele doua programe hd nu se mai pot vedea ptr ca nu este transimis semnalul video. Pot spune ca de cand pro tv HD, acasa HD si sport.ro HD au incetat transmisia prin satelitul astra 31.5 E, ele au disparut si de pe eVision.. e clar ca si eVision le prelua tot de pe satelit. Asa ca nu e nici o problema de la tine din moment ce iti deschid celelalte programe de pe 16 Est din pachetul eVision si ai si imagine.... Nuj de ce s-au repezit toti sa-ti raspunda cu ce fel de card se deschide eVision cand de fapt problema e alta..............

  8. #8
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca asa ai inteles tu !Tu nu ai vazut sa se inverzeasca logul de criptare si sa nu deschida anumite pachete ?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in acest context raspunsul tau ar fi avut o mult mai buna logica daca la tine ar fi lumina pe pro tv hd si acasa hd de pe evision. Nu inteleg de ce complici lucrurile...ca sa nu inteleaga omul ala nimik din raspunsurile primite...sau poate ca sa se oftice ca nu a primit un raspuns pe care si-l dorea.... ..Am patit si eu de multe ori...sa intreb ceva si sa mi se raspunda la altceva...
    Deci. pro tv hd si acasa hd nu se poate viziona pe Evision nici cu card super super original...fie el si de hello hd, sau de tring sau poate unul magic.... Faptul ca hd-urile de la PRO nu mai sunt ridicate pe satelitul astra 31.5 E este singura justificare ptr care nu se mai vad nici pe eVision.. Si cu asta am incheiat...nu am chef de contraziceri fara rost...ptr ca asta ar insemna sa imi sustin punctul de vedere indiferent de ce o-r sa mai spuna altii.

  10. #10
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    pai... imi arata ca am acces la un card ba00, dar ramane imaginea neagra... ca la dolce sau sky it ( pe vremuri)...
    Iti deschide restul de programe din acelasi pachet cu PROTV HD ? Cele doua ProTV HD si Acasa HD nu se deschid(audio si video nexam, avem doar purtatoare), raspunsul il ai de la @sscssc, nu mai emite pe 31.5, de acolo il prelua cei de la eVision !
    Last edited by Militianu; 6th January 2012 at 17:01.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... usurel , boys . se zvoneste ca ar avea ceva probleme tehnice cei de la mediapro cu echipamentele de up .

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    dragilor,receptionez pe satelitul 16 est in pachetul evision protv in hd si acasa tv, imi arata ca primesc cheia 0baa, dar imaginea e inca neagra...fol cccam 2.1.3 si dm 800 hd... care-i problema? se f...?
    Raspunsul e simplu:

    -daca ai imagine pe celelalte programe din pachetul evision (mai putin protv hd sau acasa hd) atunci e ok, ai un peer care are un astfel de card..si cum ziceau si ceilalti momentan protv hd si acasa hd au probleme tehnice

    -daca insa ai imagine neagra pe toate canalele evision , cu toate ca tie iti arata cccamul ca s-ar deschide atunci ai un peer care iti da ECMuri false cu cardul de BAA ( poti ignora din ccam nodul lui)
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie i-mi merge, cu oscam 4743 si nu stiu de ce, dupa 15-20 de sec agata si nu ajuta decat mutare pe alt canal si iara-si face de la inceput. Ati avut si voi probleme asemenea? Tot cu caidul acela se deschide si eVision pe 9 E , si acolo nu am probleme. Aveti solutii, idei ? multumesc

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by djczefre View Post
    Tot cu caidul acela se deschide si eVision pe 9 E ,
    Ai frecventele pentru eVision 9 E?

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by djczefre View Post
    Tot cu caidul acela se deschide si eVision pe 9 E ,
    Ai uitat sa mentionezi ca packetul eVizion pe 9° est contine numai programe in limba maghiara sau originala... National Wild HD are subtitrare in Ro ( prov.cod conax Tel.Spain )
    Cele Ro sint cautate. Sa speram ca le preiau unguri si pe cele Ro...Pe 16° est mai mult nu merg...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top