Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: probleme cccam

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme cccam

    salutare prieteni,dupa aprox 2 ani, timp in care n-am mai facut schimb de linii in cccam... am zis sa-mi mai actualizez din lista, dar din pacate liniile pe care le trimit catre parteneri nu-s bune...ma vad offline... care sa fie problema... linia ce o trimit este de tipul:
    C: eu.dnsalias.com 12000 user pass no { 0:0:2 }
    iar in cccam.cfg pun
    F: user pass 2 0 0 { 0:0:2 }

    care sa fie problema? unde sa mai caut? la router m-am uitat stiu c-am inchis multe chestii dupa ce am ramas fara cccam.cfg...
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa si tu un update la dyndns , si va merge iar

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce fel de update? am datele dyndns in router si-mi face automat...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi si daca ai portul 12000 deschis pe ip serverului.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am verificat... este...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    ce fel de update? am datele dyndns in router si-mi face automat...
    Nu ma-s baza pe router. Unele routere nu fac update cum trebuie, inadyn configurat si activat pe dm este mult mai sigur... Ai facut un login la www.dyndns.com sa verifici ultimul update? Contul tau mai exista

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    am verificat... este...

    Cum ai verificat? Ai facut teste?

    1. Verifica dc ip-ul pt hostul tau e identic cu adresa de internet a routerului.

    2. Unde ai Cccam serverul? Intra pe server/router/box-ul de pe care ruleaza CCcam serverul si vezi dc ai acces la internet ("ping www.yahoo.com" - de ex)

    3. Verifica dc firewall-ul (port forwarding) functioneaza.


    Dc vrei trimite-mi pe PM o linie C pt teste si pot sa iti spun mai multe unde ar putea fi buba.
    reshpekt... meseriashu

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur e o problema de Update DNS sau deschidere port de share .
    Pentru verificare update DNS, vezi daca in contul de DNS care il ai, iti pare IP tau real iar daca nu, fa un update de acolo direct.E posibil ca acel cont sa fie sters pentru inactivitate, daca routerul nu a facut cereri de update.
    Verifica si deschiderea portului ( default 12000 sau cel care l-ai ales in cccam.cfg ) cu online port scaner .
    Ar mai fi de verificat sintaxa user/ pass ale conturilor de client (F) care le-ai creat.
    Succes !

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc la toata lumea de raspunsuri... situtia-i ciudata... partenerii ba ma vad online, ba nu ma vad... ?!?!?
    deci chestia cu cccam.cfg posrt forward, dyndns cam pica... poate-i de la net? blocheaza rds?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si alt router, RCS nu blocheaza nimic pe cable sau fiber link.

  11. #11
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te ai gandit ca si placa receptorului ar putea fi problema?vad ca nu spui deloc pe ce receptor rulezi,te a intrebat si meseriashu dar nexam raspunsuri clare si concrete

    ai verificat de toate dar nimic nu merge

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut toate cele spuse de meseriashu... receptorul e din semnatura... am downgradat la cccam 2.1.3 de la 2.3.0... sa vad daca se mai plang oamenii... sa nu fie ala hiba...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    am facut toate cele spuse de meseriashu... receptorul e din semnatura... am downgradat la cccam 2.1.3 de la 2.3.0... sa vad daca se mai plang oamenii... sa nu fie ala hiba...
    Linia F e ok dc ai card in local si faci share la hop 1. Ti-am propus sa imi deschizi o linie C si iti spun ce vad si unde cred ca e buba. Mai mult decit atit nu pot sa te ajut.
    reshpekt... meseriashu

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    multumesc la toata lumea de raspunsuri... situtia-i ciudata... partenerii ba ma vad online, ba nu ma vad... ?!?!?
    deci chestia cu cccam.cfg posrt forward, dyndns cam pica... poate-i de la net? blocheaza rds?
    Cel mai bine e sa faci un test cu un partener de sharing.
    Daca zici ca partenerii se plang ca nu te vad online (inteleg ca se deconecteaza foarte des de la serverul tau) poti incerca sa activezi un log intern in cccam.
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  15. #15
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu cs studio verifica daca nu ai clienti marocani sau alte natii extraeuropene , posibil ca ti-au fost furate liniile si acum de exemplu un client mobutu din DE sa apara mobutu din MA

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top