Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default Cea mai buna imagine pt DM800 HD SE????

    La multi ani tuturor
    Cine are dm800HD SE {clona} si ce imagine folositi?
    Care dintre ele vi se par mai bune?
    Eu am incercat o gramada si am ramas la, Dream-Ellite-dm800se-26-9-11-sim2-SSL-84.nfi
    Si de unde putem gasi imigini pt modelele astea?
    Eu am gasit pe satuniverse ceva

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe satuniverse le gasesti pe toate,incearca mai multe si ramai la care iti place

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default edg

    vezi poate gasesti edg nemesis pt clona...pt original e cea mai buna...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Cea mai buna

    Quote Originally Posted by jhon81 View Post
    La multi ani tuturor
    Cine are dm800HD SE {clona} si ce imagine folositi?
    Care dintre ele vi se par mai bune?
    Eu am incercat o gramada si am ramas la, Dream-Ellite-dm800se-26-9-11-sim2-SSL-84.nfi
    Si de unde putem gasi imigini pt modelele astea?
    Eu am gasit pe satuniverse ceva
    E greu de zis care e cea mai buna
    Dar uitati aici imagini pentru clone cate vreti
    http://www.world-satellite.net/
    LA MULTI ANI!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Korekt

    Quote Originally Posted by bebelusul View Post
    vezi poate gasesti edg nemesis pt clona...pt original e cea mai buna...
    De acord cu @bebelusul eu folosesc "Nemesis 2.4"pe 800HD PVR si mi se pare ca merge foarte bine pe clona mea.
    Mi se pare ca ofera si foarte multe informatii la schimbarea canalului, dar gusturile nu se discuta.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800se clone

    si eu am DM800se clone, functioneaza ireprosabil, a venit cu o imagine "Allrussian...", dupa care am instalat OpenBlackHole_sim210-dm800se. Am tot probat destule pana acum, dar , invariabil, tot la OpenBlackHole m-am intors.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am tot cautat si am ramas la: GP3-.HD.MOD.DM800Se-Sim2#84a-riyad66
    mi se pare ca are claritate mai mare fata de toate ce le-am incercat,peste 15 imagini.
    acum am o nelamurire,de ce nu functioneaza pe wi-fi?
    mai trebui instalat ceva in rec?
    daca stie cineva exact cum si ce trebui facut,va rog sa postati exact cum se face.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si ar mai fi ceva.
    am o imagine care imi place mult,dar se pare ca are si un bug,nu vrea sa incarce lista de buchete in rec,incarca sateliti,provideri,numai buchetele nu le face sa apara.
    stie cineva care sa fie problema?
    imaginea se numeste asa: Gp3-dm800se_20111215-all updated-by sat gr
    si se gaseste aici
    http://www.sat-universe.com/showthre...216926&page=13

    este cea cu scorpionul

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intra in MENU- SETUP-SYSTEM-CUSTOMIZE si la enable multiple bouquets pui "YES". si LA SETUP MODE pui " EXPERT" asa trebuie sa-ti mearga...
    BAFTA..

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gilboa View Post
    Intra in MENU- SETUP-SYSTEM-CUSTOMIZE si la enable multiple bouquets pui "YES". si LA SETUP MODE pui " EXPERT" asa trebuie sa-ti mearga...
    BAFTA..
    multumesc mult,de acolo era.
    acum inca ceva
    cum configurez un TP-LINK TL-WN321G pe wlan?
    nu reusesc nici cum,il vede de vazut ca retea,dar nu se conecteaza

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva de ce nu-mi arata timpul de decodare la info?Imi arata tot,numai timpul nu.Zice time: nan

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ECM (-nan) time display fix CCCam < 2.1.3
    If you have that annoying bug where your ecm time isn't displayed correctly with CCCam 2.1.3 and below just download the file below, unzip and ftp to the lib folder. Upon reboot ecm times will be displayed correctly.

    This appears to work with most E2 images
    Instaleaza: libgcc_s.so in /lib

    Nu uita sa-i dai cu 755 si sa rebootezi.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa rezolvat cu inlocuirea CCcam 2.011 cu 2.30
    Multumesc pt raspuns

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default 78473.54x1

    Quote Originally Posted by 007/Ro View Post
    Instaleaza: libgcc_s.so in /lib

    Nu uita sa-i dai cu 755 si sa rebootezi.
    .............................
    salut,mie pb asta imi apare la img dream elite cccam2.1.3 ,am pus in usr/lib / libgcc_s.so dar nu pot sa-i dau atr 755.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...............................
    pentru cine are aceasta pb si foloseste Dream Elite aici rezolvarea:

    https://rapidshare.com/files/1708229315/libgcc_s.so.rar

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top