Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default 3 GS probleme cu semnalul

    am un 3 GS cu BB 05.16.05 care tot face fitze cu semnalul
    sare de pe 3G, pe E, pe no signal si asa mai departe
    aveti vreo idee ce are ?
    dupä cum se vede este decodat dar nu stiu cum si de cine

    ms fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce iOS are ?

    Ce Shsh-uri are in Cydia ? Ce Shsh are salvate cu Tiny ?

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dezactiveaza 3G-ul, chiar E si vezi cum se comporta .
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    5.0.1

    shsh nu pot sä zic acum
    nu are nimic salvat
    nu i-am fäcut eu JB

    cu sau färä 3G tot la fel face, asta am incercat deja

    interesant este cä in birou merge bine dar in zonele cu semnal mai slab moare
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sant deja cam sictirit
    am vorbit cu cel care l-a fäcut dar äla nu mai stie ce a fäcut cand l-a fäcut
    incerc downgrade la bb de ipad si dacä nici asa nu merge...
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca a avut schimbata mufa de incarcare cumva si a fost folosita una de pe ebay cu 2 euro, de acolo vine.






    .
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  7. #7
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Daca a avut schimbata mufa de incarcare cumva si a fost folosita una de pe ebay cu 2 euro, de acolo vine.


    .

    mai dä-l in ....
    serios ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  8. #8
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Daca a avut schimbata mufa de incarcare cumva si a fost folosita una de pe ebay cu 2 euro, de acolo vine.




    .
    ce se stricä ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    ce se stricä ?
    Pe mufa aia este si cablul de antena, am patit-o eu.


    Vezi aici ce scrie in descriere:



    Sie können Ihren iPhone nicht mehr aufladen?
    Der Datenaustausch bricht ständig ab oder funktioniert gar nicht?
    Vermutlich ist dieses Flexkabel defekt.




    .
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  10. #10
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i-am pus 4.1 si bb de ipad si tot asa face
    dupä cum se vede are un defect la HW
    adevärul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Pe mufa aia este si cablul de antena, am patit-o eu.


    Vezi aici ce scrie in descriere:



    Sie können Ihren iPhone nicht mehr aufladen?
    Der Datenaustausch bricht ständig ab oder funktioniert gar nicht?
    Vermutlich ist dieses Flexkabel defekt.




    .

    hmmmm

    la ce Datenaustausch se referä ?
    la Netz sau la comunicatia intre iphone si pc ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  12. #12
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    5,075
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am patit si eu la fel cu 3gs (de la şuturi)
    am inlocuit antena cu una noua si acum e ok...
    se poate face downgrade la bb de ipad?

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stal View Post
    am patit si eu la fel cu 3gs (de la şuturi)
    am inlocuit antena cu una noua si acum e ok...
    se poate face downgrade la bb de ipad?
    cicä ar merge in ios 5.x
    ce zice goagel ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai facut update la baseband no way sa faci downgrade , iti cumperi de pe ebay mufa respectiva si gasesti tutoriale video cum sa dezasamblezi un 3 gs sau il duci la un service unde in 5 minute au schimbat mufa daca is profesionisti.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top