Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default resuscitare clona dm800

    -azi dupa o tentativa de schimbare a imaginii curmata de o pierdere a comunicarii intre box si pc la repornirea clonei afisa error1 - ca not found

    am rezolvat asa :
    -download dreamup patched : http://www.megaupload.com/?d=MWNPMTGK
    -conectat boxul la pc prin nullmodem si la router prin cablu de retea
    -pornit dreamup patched , ales com1 si dat conect
    -conectat boxul la curent
    -in timp ce dreamup incarca bootloaderul se observa afisajul dreamului , la un moment afisajul arata dhcp si apoi IP care l-a luat
    -in acest moment se da click pe disconect iar intr-un browser se introduce IP-ul afisat si se incarca o imagine originala urmata fara reboot de ssl84 sau incarcarea unei imagini patchuite cu ssl , restul pasilor sint cele folosite la o reinstalare normala a imaginii

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Angry clone 800

    Dupa doua incercari ....dreamul a murit de tot...acum nu se mai aprinde nimic in fata..in spate se aprinde cele doua leduri de la lan.....stie cineva ce e de facut ?
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sursa e buna ? si cum a ajuns in starea asta ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Angry clone 800

    Am incercat si cu o sursa de la un dream 500+ si e la fel.....
    am vrut sa-i pun un secondage 80 el era 72 ......am urcat un img. cu sec80
    nu a mers pana la capat ...apoi am incercat un img. cu sec.79 nici ala nu a mers pana la final ...si gata ! (dreamul nu e al meu si ce s-a intamplat mi s-a spus !) acum e la mine dar nu stiu ce sa-i mai fac ....de router nu e vazut,..l-am legat si cu serial si cu Lan...dar tot degeaba...!
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu dreamup din link prin nullmodem

  6. #6
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te impacienta - se poate face!

    Ai nevoie de un "DREAM-Repair package" si un soft DREAM_UP patchuit.

    Am sa revin cu informatii exacte ...

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Evita sa bagi alimentarea imediat ...lasa cam 20 sec si pe urma bai alimentarea ... trebuie sa apara ceva pe display...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default clone 800

    multumesc ptr.raspunsurile rapide....dar :

    nullmodem cablu folosesc si tot nimic ( cablu e testat si e sigur bun )
    am asteptat peste 20 sec tot nimic
    m-am uitat pin el nimic suspect ca s-ar fi ars ceva !

    ................?
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  9. #9
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LAURI View Post
    Nu te impacienta - se poate face!
    Ai nevoie de un "DREAM-Repair package" si un soft DREAM_UP patchuit.
    Am sa revin cu informatii exacte ...
    OK , ia aici de la taticu`:
    -->> DOWNLOAD

    Mod de intrebuintare:
    Ai doua fisiere:
    -pornesti DREAM_REPAIR
    -apoi dai drumul la DREAM_UPul patchuit din fisier(PC legat prin cablu serial la Dream prin COM)
    -vezi cum avanseaza upload-ul.
    -dupa ce e gata e f. impoartant sa stii ce SIM ai - ca sa bagi bootloader-ul cu #SL compatibil altfel nu va merge si iar ti-o f*ti !
    -Acum ar trebui sa fie BOX-ul reactivat - iar in display apare adresa de IP. Aceasta o folosesti sa bagi (tot prin acest DREAM_UP patchuit) sau prin IF bootloaderul potrivit si apoi IMAGE-ul compatibil la SIM si bootloader
    -Prin IF foloseste ca browser "OPERA" - la clone des sunt probleme cu Mozilla sau Explorer-ul si iti da des ERROR!

    Succes

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default clone 800

    cardul cu chip e alb si dreamul il are de 3 ani ....poti sa-mi spui ce ver.SL ptr. BL maxim pot urca ? El nu stie ce sim are !
    Last edited by nelke; 4th January 2012 at 01:27.
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  11. #11
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dreamup ce mesaj iti da cind conectezi boxul la curent ?

    P.S. oricum e greseala voastra : inainte de incarcarea oricarei imagini trebuia citit pe afisaj versiunea de sim si ssl pentru a sti ce bootloader si imagine sa incarci

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca zici ca Dreamul are 3 ani si nu da semne de viata, vezi cei 4 condensatori mari din spate (alimentare) daca nu-s umflati. Daca da, 100% e acesta rezolvarea problemei tale - ii schimbi si ai uitat de problema. Pur si simplu nu are alimentare.
    p.s. daca ai avut sim72 (de 3 ani in urma asa erau) - nu ii poti pune 76/82/84. Doar daca cumperi un asa sim 2.01 si il schimbi. Dupa mine ramai pe 72 si foloseste imagini respective acestui sim.
    Last edited by delll; 4th January 2012 at 10:29.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up clone 800

    ......cand e defect ; nu mai citesti nimic....si dupa trei ani cine mai stie ce img. a avut !..?

    .......sa stii ca doua condensatoare sant un pic unflate...ramane sa le schimb si voi vedea daca acolo a fost def.!

    multumesc tuturor ptr. ajutor !
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  14. #14
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nelke View Post
    ......cand e defect ; nu mai citesti nimic....si dupa trei ani cine mai stie ce img. a avut !..?

    .......sa stii ca doua condensatoare sant un pic unflate...ramane sa le schimb si voi vedea daca acolo a fost def.!

    multumesc tuturor ptr. ajutor !
    Nu e firesc sa nu iti mai apara nimic in display!
    Oricum as incerca mai intii de a schimba ceva la hard porcedura de mai sus cu Repair_Pack.
    Face minuni!

    Poate ... poate .-.-
    Apoi tot poti sa mai schimbi condensatorii

    BAFTA!

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nelke View Post
    ......cand e defect ; nu mai citesti nimic....si dupa trei ani cine mai stie ce img. a avut !..?

    .......sa stii ca doua condensatoare sant un pic unflate...ramane sa le schimb si voi vedea daca acolo a fost def.!

    multumesc tuturor ptr. ajutor !
    Schimba toți 4 condensatori , sa fie la fel si noi. Si sa vezi ca porneste.Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top