Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default Numai la imagini gemini E2

    Instalez pe rand imagini gemini E2 pe USB. La nici una DHCP nu isi ia IP. Totul ramane pe zero. Am mai incercat 4 alte imagini,totul ii in regula. Parerile dvs. ? Va multumesc.

  2. #2
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    Instalez pe rand imagini gemini E2 pe USB. La nici una DHCP nu isi ia IP. Totul ramane pe zero. Am mai incercat 4 alte imagini,totul ii in regula. Parerile dvs. ? Va multumesc.
    Ce model e 500HD sau se800 ? clona ?
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DM 8000. Router D-Link DI-524. Dreamul conectat wireless. Internet de la RDS.

  4. #4
    TBD Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pe ici pe colea...
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    DM 8000. Router D-Link DI-524. Dreamul conectat wireless. Internet de la RDS.
    De ce nu pui adresa fixa? De unde stii ce IP isi ia? Cum mai ajungi la dream pe ftp daca nu ii stii adresa? De ce tot instalezi imagini? Nu e nimic de urmarit la TV? Sunt intrebari retorice, nu trebuie sa raspunzi. La Multi Ani!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu las DHCP pe automat,isi ia IP,apoi il scot de pe automat. Fac asta de ani multi si la orice imagine. Ii gresit ?

  6. #6
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este gresit, dar muncesti in plus la fiecare reboot care il faci, si mai exista problema ca routerul sa-ti aloce acelasi ip cu un alt device de la tine din casa si iti apare conflicte de ip pe care dream-ul nu stie sa le rezolve.
    Seteaza ip fix care vrei tu si o sa vezi ca nu o sa-ti mai faca probleme.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top