Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: SS2 & H-H

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 & H-H

    Am o intrebare pt cei care folosesc o astfel de combinatie.E ok la o antena de 1.15Fe sa pun o montura HH si sa leg direct montura de SS2?Sau ar fi nevoie sa folsesc ceva intermediar cum ar fi un Digibox pt alimentare? Intrebarea e daca e de ajuns curentul pe care poate sa il ofere direct SS2-ul si daca nu e riscant astfel sa se arda.
    Si as mai vrea sa stiu daca antena fiind din Fe nu ar fi o probl de greutate prea mare pt HH.
    Multumesc.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici o problema nu e prietene! Eu am una de fier de 1.30 si e tare pe pozitii. Si e direct pe SS2. De vreun an jumate. Bafta!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma bucur sa aud ca e ok, dar as mai vrea sa te intreb ce model e, si daca SG2100 sau DG210 sunt bune.Daca nu,ce model sa caut?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eau am un SS2 + 1.15Fe + H-H si sta acolo de ~1.5 ani ,fara nici o problema.
    Montura H-H este una ieftina intr-o cutie albastra, nu stiu exact ce e ca nu scria mai nimic pe cutie, doar ca rezista pana la 1.4 Al.
    With love,
    Arcan

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc mult pt pareri. Eu m-am gandit la un Strong DM2100 care am auzit ca ar fi bunicica si sper sa ma pot lauda si eu peste un an si jumatate ca e inca pe pozitii
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Urziceni
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un DM2100 cu un Fe de 0,9m... e super ok pana acum.... e prima iarna in care intru cu el ...dar sper sa nu fie probleme. Producatorul recomanda maxim 1m pentru Fe si maxim 1,2m pt Al (uzura mecanismului intern este mai mare peste aceste valori, acest lucru nefiind acoperit de garantie).
    Personal am preferat pe partea de comanda Digibox-ul ... mi s-a parut o solutie mai sigura..... asta si pentru ca am o placa de baza ASUS K8NE, care cica in combinatie cu SS2 ar face probleme.....
    Si inca o chestie.... instalarea am reusit s-o fac de unul singur (forum + manual de instalare) si avand in vedere cam cata experienta aveam la momentul acela (ca si acum de altfel) pot sa spun ca am facut-o destul de bine (42 E - 30 W), dupa numai 30 de minute de surubareala. Ar mai fi loc de mici corectii da' asteptam sa treaca alizeul de Siberia si p-orma.

  7. #7
    Andrey14
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    curentul depinde de sursa ta.. si.. mai depinde si puterea motorului, daca poate sa duca antena.. pe aia o duce sigur :P

  8. #8
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vin si eu cu o intrebare, este vre-un driver de pctvsat (pinnacle) care stie sa duca motor sau pozitioner?
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cat de mult conteaza lungimea si calitatea cablului. Am un cablu de 25 de metri si nu pot face mai nimic cu motorul, de mana merge dar cu aplicatiile pentru SS2 il misca dar aiurea.

  10. #10
    aliuta88
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    trebuie sa cauti satelitii pas cu pas si pe urma sa-i memorez,altfel iti muta antena dupa pozitiile preselectate de fabrica.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    arad
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default link instalare h-h skystar2

    stie cineva vreun link catre un tutorial instalare montura h-h pe skystar 2?
    offset 1.2 Fe,Alps 0.6, Skystar 2.6c,H-H SG2100,"Kaon de la Focus" Coship Dolce

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dangothic2
    -uite un link util, explicat babeshte ca sa setezi motorul ok: http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=43509

    In rest sa fie FOARTE bine montat pe suport si antena de motor pt ca altfel o sa ai probl cu o parte din sateliti.

    Bafta.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    arad
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanx, abrash43!
    offset 1.2 Fe,Alps 0.6, Skystar 2.6c,H-H SG2100,"Kaon de la Focus" Coship Dolce

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top