Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default telecomanda pozitioner V-Box II

    Stie cineva de unde pot cumpara o telecomanda pentru pozitioner V-Box II Moteck?
    Am cautat pe net si nu am dat de asa ceva...
    M-a lasat taman acum de sarbatori...

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu-l poti comanda din receptor ?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    numai programarea cu diseq...dar memorarea satelitilor in pozitioner cum o fac din dream?

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu cu dm800 pot orienta antena si apoi memora pozitiile satelitilor direct din meniul enigma , cred ca si cu dm500 se poate face acest lucru , cu dm800 se face asa : meniu -> setup -> service searching -> tuner configuration -> tuner a :
    - alegi satelitul dorit , lnb1 , disecq 1.2 , usals = no , stored position 001
    -mergi in meniul service searching la positioner setup -> tune , aici editezi datele unui transponder de pe satelitul 1 si dai ok , la positioner movement alegi una din cele 4 variante colorate pina dai de semnal ca apoi sa finisezi in positioner fine movement , dupa ce ai gasit semnalul maxim si bineinteles de pe satelitul dorit mergi la positioner storage unde alegi acelasi numar ca la lnb si position adica 1 ; in acest moment ai sa vezi ca pe afisajul pozitionerului tau se va semnaliza memorarea pozitiei P01 exact ca si cum ai fi memorat din telecomanda
    - pentru ceilalti sateliti faci aceiasi pasi : lnb2-position 002-position storage 2 , etc

    - cred ca si la dm500 se face asemanator : alegi lnb1-.....-lnb x satelitii care vrei in satellite configuration bineinteles disecq 1.2 , apoi in motor setup poti misca si memora pozitiile ( nu am in fata un meniu exact sa-ti pot detalia )

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    eu cu dm800 pot orienta antena si apoi memora pozitiile satelitilor direct din meniul enigma , cred ca si cu dm500 se poate face acest lucru , cu dm800 se face asa : meniu -> setup -> service searching -> tuner configuration -> tuner a :
    - alegi satelitul dorit , lnb1 , disecq 1.2 , usals = no , stored position 001
    -mergi in meniul service searching la positioner setup -> tune , aici editezi datele unui transponder de pe satelitul 1 si dai ok , la positioner movement alegi una din cele 4 variante colorate pina dai de semnal ca apoi sa finisezi in positioner fine movement , dupa ce ai gasit semnalul maxim si bineinteles de pe satelitul dorit mergi la positioner storage unde alegi acelasi numar ca la lnb si position adica 1 ; in acest moment ai sa vezi ca pe afisajul pozitionerului tau se va semnaliza memorarea pozitiei P01 exact ca si cum ai fi memorat din telecomanda
    - pentru ceilalti sateliti faci aceiasi pasi : lnb2-position 002-position storage 2 , etc

    - cred ca si la dm500 se face asemanator : alegi lnb1-.....-lnb x satelitii care vrei in satellite configuration bineinteles disecq 1.2 , apoi in motor setup poti misca si memora pozitiile ( nu am in fata un meniu exact sa-ti pot detalia )
    am dm 800, multumesc mult pentru ajutor!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up telecomanda

    manule ...fa comanda la elestar sau la peruvision daca esti din bucalez ...la multi ani

  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by WARSE View Post
    manule ...fa comanda la elestar sau la peruvision daca esti din bucalez ...la multi ani
    si sta omul cu doua telecomenzi in mina sa schimbe pe alti sateliti ? asa pune pe OTV antena merge pe 1 grad vest , pune pe ZDF antena se plimba pe 19 grade est , poate sa ascunda pozitionerul sub dulap sa nu fie la vedere , sa-ti mai insir si alte avantaje ? cine ti-a inrosit reputatia nu a facut-o degeaba

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top