Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default Daca stie cineva ...

    Am cumparat un card HD+ germany Astra 19E cu modul CI . Am citit ca trebuie sa activez cardul on-line sau pe internet ...am intrat pe pagina lor am introdus seria cardului dupa care mi-a cerut un cod pin de 16 cifre . Preoblema mea e .... de unde scot codul asta, ca pe card sau pe CI nu se regaseste acest cod .

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Franken (D)
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xander View Post
    Am cumparat un card HD+ germany Astra 19E cu modul CI . Am citit ca trebuie sa activez cardul on-line sau pe internet ...am intrat pe pagina lor am introdus seria cardului dupa care mi-a cerut un cod pin de 16 cifre . Preoblema mea e .... de unde scot codul asta, ca pe card sau pe CI nu se regaseste acest cod .
    in mod normal cartea se activeaza singura cand o bagi intr-un reciver compatibil,daca nu e compatibil nu se activeaza,seria de 16 este ptr prelungire de asta zici tu? https://www.hd-plus.de/#/web-shop/renewal

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default yeah

    Quote Originally Posted by SAMadrian View Post
    in mod normal cartea se activeaza singura cand o bagi intr-un reciver compatibil,daca nu e compatibil nu se activeaza,seria de 16 este ptr prelungire de asta zici tu? https://www.hd-plus.de/#/web-shop/renewal


    Am rezolvat problema cu cccam 2.3.0 fara modulul CI si s-a facut lumina.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai si cu pinul de 16 cifre ce ai facut ? nu mai trebe ?

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca nu ... a pornit cardul .

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default HD+ Modul si card

    Buna ziua, as vrea sa cumpar si eu un modul hd+ dar oare este compatibil cu un receptor clarke tech c-tech hd 5000-combo plus ?
    Am vazut ca sunt 2 tipuri de modul : un modul ci si unul ci+, ambele au cardul pentru 12 luni. Care o fi diferenta intre ele ?

  7. #7
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dreamquestro View Post
    Buna ziua, as vrea sa cumpar si eu un modul hd+ dar oare este compatibil cu un receptor clarke tech c-tech hd 5000-combo plus ?
    Am vazut ca sunt 2 tipuri de modul : un modul ci si unul ci+, ambele au cardul pentru 12 luni. Care o fi diferenta intre ele ?
    Am sunat eu la ei o data,am vrut sa cumpar si eu si intradevar te intreaba ce fel de cam suporta receiverul tau,se vind de amindoua feluri nu e nici o diferenta tot aceleasi canale le deschide ...

  8. #8
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista o diferenta importanta intre cele doua carduri.

    Schema CI:



    CI decodifica semnalul si il da liber deja pt. receiver - deci daca ai un hard disc interior poti sa inregistrezi deja emisiunea(semnalul)

    SCHEMA CI+:




    CI+ codifica semnalul pina la TV fara vreo posibilitate inainte de decodificare.

    Dezavantajul este clar.
    Cu CI+ se doreste ca telespectatorul sa nu poata sa inregistreze emisiuni dupa dorinta sau daca totusi se face o exceptie sa nu se poata taia blocurile de reclama dintre emisiuni sau sa derulezi inainte !

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default HD+ Modul si card

    Bun, dar pana la urma TechniSat DIGIT HD8+ are CI+ ... asta inseamna ca voi putea vedea la TV canalele HD+ dar nu voi putea inregistra prin usb ? Pe mine ma intereseaza sa si inregistrez, in special reclame. Totusi, C-Tech HD 5000 Combo Plus este compatibil ?
    Multumesc anticipat pentru raspuns.

  10. #10
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dreamquestro View Post
    Bun, dar pana la urma TechniSat DIGIT HD8+ are CI+ ... asta inseamna ca voi putea vedea la TV canalele HD+ dar nu voi putea inregistra prin usb ? Pe mine ma intereseaza sa si inregistrez, in special reclame. Totusi, C-Tech HD 5000 Combo Plus este compatibil ?
    Multumesc anticipat pentru raspuns.
    Da inregistreaza ! 100%
    vezi aici

  11. #11
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LAURI View Post
    Exista o diferenta importanta intre cele doua carduri.

    Schema CI:



    CI decodifica semnalul si il da liber deja pt. receiver - deci daca ai un hard disc interior poti sa inregistrezi deja emisiunea(semnalul)

    SCHEMA CI+:




    CI+ codifica semnalul pina la TV fara vreo posibilitate inainte de decodificare.

    Dezavantajul este clar.
    Cu CI+ se doreste ca telespectatorul sa nu poata sa inregistreze emisiuni dupa dorinta sau daca totusi se face o exceptie sa nu se poata taia blocurile de reclama dintre emisiuni sau sa derulezi inainte !

    @LAURI el vorbea despre pachetul HD+ de pe 19 E nu de sistemul de codare
    http://www.hd-plus.de/#/startseite

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default HD+

    Am inteles, dar si eu vb de acelasi lucru ... Vreau sa cumpar cam + card CI+ ... e compatibil cu receptorul meu ? CLARKE TECH C-TECH HD 5000 COMBO PLUS ? asta era prima intrebare ... si a 2 a era in cazul in care e compatibil ... daca pot si inregistra !
    Multumesc

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am luat si eu un card din asta de pe ebay... cu vreo 7 luni de emisie
    il astept, sper sa nu fi aruncat cu banii pe feresatra

  14. #14
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In link-ul pe care l-am postat e manualul de utilizare al receiverului tau daca-l citesti gasesti raspunsul acolo,eu zic ca nu suporta CI+ ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top