Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default 09c7 in loc de 09c4

    Cine are ignore pe 09c4 (Sky germany NDS V13 ) pentru simplu fapt ca face freeze deja la 700 ms sa schimbe din 09c4 in 09c7 .

    Azi deabia m-am prins si eu ca au schimbat caidul dupa ce tot imi intra sky pe NDS de la altii .

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Radauti, Suceava, 725400.
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Ce trebuie sa facem?

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Cine are ignore pe 09c4 (Sky germany NDS V13 ) pentru simplu fapt ca face freeze deja la 700 ms sa schimbe din 09c4 in 09c7 .

    Azi deabia m-am prins si eu ca au schimbat caidul dupa ce tot imi intra sky pe NDS de la altii .

    Un mic ajutor te rog. Ce trebuie schimbat si unde? Te rog, cu respect.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este pentru cccam.prio, ce a postat miloo mai sus.

    Cui intra sky in nds si nu are nevoie de nds din motive bine cunoscute trebuie sa-l puna la Ignore...

    P: 1702:000000 # sky betacrypt, se prefera acest caid.
    I: 09c7:000000 # sky nds, acest caid este ignorat...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Radauti, Suceava, 725400.
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up merci

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Este pentru cccam.prio, ce a postat miloo mai sus.

    Cui intra sky in nds si nu are nevoie de nds din motive bine cunoscute trebuie sa-l puna la Ignore...

    P: 1702:000000 # sky betacrypt, se prefera acest caid.
    I: 09c7:000000 # sky nds, acest caid este ignorat...

    Am facut copy si paste in cccam.prio. Merci fain.

  5. #5
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe oscam cum se opreste un caid?
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  6. #6
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default Ignore

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    pe oscam cum se opreste un caid?
    Pui in oscam.dvbapi linia cu caid-ul pe care vrei sa-l blochezi. De ex. eu, avind local, in server2 card TVR, pt ca uneori imi intra de pa celalalt caid (de conax), l-am blocat asa:
    I: 0BAA:000000:0001 # asta e pt TVR1
    Deci pui I: caid: provider, salvezi si restart oscam
    -=<SS2 FUN>=- Oscam sh4, mips, raspi
    DVBSky T9580,Alien2+,Emme Esse 115cm AL, IBU, DM3800, 100.5E-45W,Dm500S, CubeRevo250, Raspi, Asus Wl500GPv2 ...

  7. #7
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    as vrea sa blochez un caid de la un singur peer,se poate asa ceva?

  8. #8
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate,dar ai de lucru,ma rog eu doar metoda aia o stiu,nu iti dau detalii ca din punctu meu de vedere e o prostie daca stie cineva alta metoda e binevenita

    de la mine oscam cam sta prost la capitolu asta fata de 3c

  9. #9
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default Vai...

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    se poate,dar ai de lucru,ma rog eu doar metoda aia o stiu,nu iti dau detalii ca din punctu meu de vedere e o prostie daca stie cineva alta metoda e binevenita

    de la mine oscam cam sta prost la capitolu asta fata de 3c
    Amice, deja ma doare capul dupa ce citesc ce mai scrii tu pe aici. O recomandare: mergi azi mai devreme la culcare.
    Revenind la ale noastre @ Delsat solutia sa blochezi caid de la un server in oscam este in services. Creezi un services nou, de ex. Sky it, unde pui caid 0919, provider 000000, salvezi, iar la userul de la care nu vrei sa ceara acest caid (sau cel pe care vrei tu sa-l blochezi, bifezi services !Sky it. (La readers, nume partener, services vei avea 2 coloane, cea cu semnul exclamarii inseamna excludere, si nu va cere caidul respectiv de la serverul acela. Respect!
    -=<SS2 FUN>=- Oscam sh4, mips, raspi
    DVBSky T9580,Alien2+,Emme Esse 115cm AL, IBU, DM3800, 100.5E-45W,Dm500S, CubeRevo250, Raspi, Asus Wl500GPv2 ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top