Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor reconectare DM800PVR SSL84a prin dreamup

    Respectele mele tuturor,am rugămintea in a-mi oferi ajutor in conectarea dreamboxului cu dreamup,am tot schimbat la imagini mai mult ptr teste a fost ok,de citeva zile dupa ce am repetat ambele proceduri conectare cu dreamup si explorer am dorit sa revin in a face teste cu noua imagine nemesis surpriza a fost ft dezastruoasă nu mai pot sa il conectez cu dreamup prin explorer este ok functionează,vă rog in ami oferi ajutor ptr rezolvarea acestui incident.Multumesc frumos tuturor.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default Conectare

    incearca cu dreamup 1.3.3.4

  3. #3
    Junior Member Friend
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default salutare

    Am incercat ce sa iti spun pur si simplu nu face comanda de conectare dreamboxul porneste ca si cind asi dori eu sa porneasca,in loc sa faca conectarea ciudat este ca prin explorer pot pune flash.Tu ce parere ai?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default Conectare

    verifica cablul null modem 2-3,3-2,5-5

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by adybaran View Post
    Am incercat ce sa iti spun pur si simplu nu face comanda de conectare dreamboxul porneste ca si cind asi dori eu sa porneasca,in loc sa faca conectarea ciudat este ca prin explorer pot pune flash.Tu ce parere ai?
    -dreamul nu trebuie cuplat la curent
    -pornesti dreamup alegi com-ul unde e serialul recunoscut daca folosesti si crosower activezi netzwerk si treci ip calculator ,ip dreambox
    -apesi conect apoi cuplezi dreamul la curent
    -dupa ce dreamul e recunoscut de dreamup apesi pe flash
    -cauti img-ul dorit si apesi ok
    altceva la dreamup nu ai ce configura ! daca cu explorer merge nu anteleg de ce tii neaparat sa folosesti dreamup ?
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  6. #6
    Junior Member Friend
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default salve

    Doresc sa pun cu dreamup deoarece este cel mai corect prin flash am inteles ca mai persista erorile,pe 800se il stapinesc destul de bine dar asta parca mi-a luat mintile nu stiu ce sa ai mai fac,spunea cineva mai sus si ai multumesc ptr ajutor sa fac pasii corecti ptr conectrarea la dreamup exact asa ai fac de citiva ani buni de zile dar aici nu stiu ce se intimpla sa fie oare flashul de vina?Voi poate sunteti mai in masura sa ma ajutati credetima nu mai stiu ce sa ai fac,asa ceva am patit cu 800SE dar am rezolvato cu Repair aici nu functioneaza aceea procedura,oricum multumesc tuturor ce au contribuit cu pareri si incearca sa ma ajute.Astept raspunsul vostru sunteti minunati.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by adybaran View Post
    Doresc sa pun cu dreamup deoarece este cel mai corect prin flash am inteles ca mai persista erorile,pe 800se il stapinesc destul de bine dar asta parca mi-a luat mintile nu stiu ce sa ai mai fac,spunea cineva mai sus si ai multumesc ptr ajutor sa fac pasii corecti ptr conectrarea la dreamup exact asa ai fac de citiva ani buni de zile dar aici nu stiu ce se intimpla sa fie oare flashul de vina?Voi poate sunteti mai in masura sa ma ajutati credetima nu mai stiu ce sa ai fac,asa ceva am patit cu 800SE dar am rezolvato cu Repair aici nu functioneaza aceea procedura,oricum multumesc tuturor ce au contribuit cu pareri si incearca sa ma ajute.Astept raspunsul vostru sunteti minunati.
    ...incearca si cu Flash Tools,e foarte sigur si poti pune imaginea si prin usb

  8. #8
    Junior Member Friend
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal

    Ok mersi Cipry dar rugamintea mea era sa ma ajutati cu ceva detalii in legatura cu dreamup,ce versiune sa mai folosesc sau sa ai rescriu simul din nou?Oare exista ceva care m-ar putea ajuta sa refac conexiunea cu dreamup?Oricum multumesc frumos tie si celor ce au venit cu ajutor referitor la cerintele mele in legatura cu ceeace v-am cerut.
    Last edited by adybaran; 22nd December 2011 at 22:30.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by adybaran View Post
    Ok mersi Cipry dar rugamintea mea era sa ma ajutati cu ceva detalii in legatura cu dreamup,ce versiune sa mai folosesc sau sa ai rescriu simul din nou?Oare exista ceva care m-ar putea ajuta sa refac conexiunea cu dreamup?Oricum multumesc frumos tie si celor ce au venit cu ajutor referitor la cerintele mele in legatura cu ceeace v-am cerut.
    daca cu alte utilitare poti si cu dreamup nu, nu cred ca e necesar rescrierea simului.Daca faci pasii care ti-a zis colegul mai sus si tot nu reusesti problema e la conectarea dreamup cu com(schimba portu) lasa debifata optiunea "Use Network" sau bifeazo selectand ip-ul receptorului. Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top