Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default 12563v semnal 0 la DIGI

    Semnal bun sau foarte bun pe toate celelalte frecvente insa 12563V 0%

    Despre ce poate fi vorba?Astept opinii si eventuale solutii.Merci!
    Last edited by mishuiv; 21st December 2011 at 12:16.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Opinie-a trecut in HD. Real- la mine merge cu antena de 60 cm.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca incepe sa-si revina acuma am semnal cu fluctuatii intre 44-56%,imagine stabila fara macroblocuri.

    Tvr Info,Cultural,Tvr 3 si Speranta ar fi canalele "de interes" de pe aceasta frecventa in rest programe cehe,maghiare etc;cat despre Hd nu stiu...nu va intra degraba pe satelit

    Astept alte pareri ca solutia a venit singura fara ca sa misc nimic.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oricum Digi are transmisie foarte slaba in general. Aseara, dupa ce s-a depus un usor strat de zapada pe antena de 125m Digi nu mai mirosea nici un transponder....pe cand Focus-ul inca mai avea destule resurse.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Oricum Digi are transmisie foarte slaba in general. Aseara, dupa ce s-a depus un usor strat de zapada pe antena de 125m Digi nu mai mirosea nici un transponder....pe cand Focus-ul inca mai avea destule resurse.
    apai stratul ala de zapada a avut de ce se lipi
    lasand gluma deoparte,eu cu offset de 90 cm acoperit 50% de zapada am semnal 90%, sa nu mai vorbesc de tp-urile 28.000,asa ca nu cred ca e chiar slab la semnal Digi TV
    Cele bune

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    apai stratul ala de zapada a avut de ce se lipi
    lasand gluma deoparte,eu cu offset de 90 cm acoperit 50% de zapada am semnal 90%, sa nu mai vorbesc de tp-urile 28.000,asa ca nu cred ca e chiar slab la semnal Digi TV
    Cele bune
    Da, scuze..am uitat un punct sau un "c"
    Digi are un singur transponder cu 28000 SR, restul cu 27500 sau mai mic. Focus are toate freq cu SR 28000.
    Problema cu intensitatea semnalului de la Digi e veche si stiuta de toti. Cum ploua mai tare sau sunt nori mai multi gata...s-a dus
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  7. #7
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Da, scuze..am uitat un punct sau un "c"
    Digi are un singur transponder cu 28000 SR, restul cu 27500 sau mai mic. Focus are toate freq cu SR 28000.
    Problema cu intensitatea semnalului de la Digi e veche si stiuta de toti. Cum ploua mai tare sau sunt nori mai multi gata...s-a dus
    calitate imagine proasta
    putere semnal medie spre minima (daca sant infuentate de factori naturali)
    daca tragi linie si chiar daca adaugi pretul mic la abo (nu am facut inca o comparatie cu celelalte DTH-uri romanesti) tot in pierdere iese un abonat.

    Ma contrazice vreun membru al acestui forum?
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  8. #8
    TBD Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pe ici pe colea...
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Oricum Digi are transmisie foarte slaba in general. Aseara, dupa ce s-a depus un usor strat de zapada pe antena de 125m Digi nu mai mirosea nici un transponder....pe cand Focus-ul inca mai avea destule resurse.
    Da, da, e de la zapada... 1,25 metri? Si offset, nu? Adica antena verticala pe 1W?! Sigur nu a lovit-o Mos Craciun cu sania trasa de reni? Eu zic sa astepti sa vina zile mai calde si sa o reglezi la sange. Asta nu mai e hobby e cosmar daca tu nu prinzi OK digi cu o antena de 1,25 metri... Nu mai fac alte comentarii ca e in preajma Craciunului...

  9. #9
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    d-apo' dom'le draga, omu' o fi pus antena acu 5-6 ani cand o inceput digi sa de-a .... la toata lumea. tu crezi ca dracu sta sa o mai mangaie dupa aia?
    i s-o fi lasat pamantu' sub casa, s-o fi inclinat pomu' de care e prinsa, cauze pot fi mai multe....

  10. #10
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu de cand am instalat antena de la Digi, aia de 0.8 am avut probleme cu semnalul doar atunci cand au fost ploii torentiale, in rest semnal stabil. Intradevar puterea semnalului la Digi cam lasa de dorit, la fel si calitatea imaginii...dar romanul se multumeste cu mult , prost si ieftin...

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xyzzyx View Post
    Da, da, e de la zapada... 1,25 metri? Si offset, nu? Adica antena verticala pe 1W?! Sigur nu a lovit-o Mos Craciun cu sania trasa de reni? Eu zic sa astepti sa vina zile mai calde si sa o reglezi la sange. Asta nu mai e hobby e cosmar daca tu nu prinzi OK digi cu o antena de 1,25 metri... Nu mai fac alte comentarii ca e in preajma Craciunului...
    Ha ha...nu a lovit-o sania. A fost o zapada mai apoasa si s-a lipit aiurea pe antena chiar daca e in poz verticala. Si e regalata mai mult decat la sange pt ca intra canalele de filme de la nordici cu 50-52%( canal+ action si canal+ series ) nu ma refer la canal+ first care are semnalul putin mai bun, cei din zona Brasovului pot confirma daca le intra sau nu aceste programe cu antene de 125 cm .
    Nu inteleg preocuparea unora de a incerca sa acopere minusurile acestui DTH care sunt atat de evidente si se pot demonstra oricand.
    1. In momentul cand la digi imi arata signal 0 la Focus aveam 60 % pe oricare freq.
    2. Calitatea imaginii se poate demonsta oricand comparand aceleasi prog din fiecare DTH
    3. Canale HD ( asta pt scor )
    4. Pretul abonamentului: nu ma pronunt pt ca nu stiu ce preturi practica Digi , dar ca raport calitate/pret sunt sigur ca Focus sunt peste ei

    Deci deocamdata Focus - Digi 3-0

    Nu fac reclama la Focus dar se vede cu ochiul liber care sunt diferentele...
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default PS

    Mai poate fi si diferenta de 0,2 grade dintre sateliti ( thor si intelsat) care pt o antena mai mica cumulat cu puterea mai slaba a DTH conteaza intr-un final.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    4. Pretul abonamentului: nu ma pronunt pt ca nu stiu ce preturi practica Digi , dar ca raport calitate/pret sunt sigur ca Focus sunt peste ei
    Nu vreau sa nasc polemici,dar daca nu sti pretul abonamentului cum vizionezi Digi TV?
    Despre Focus nu ma pronunt ca nu am,insa sincer iti spun ca de cand a aparut Digi TV nu am avut probleme de semnal decat arareori de durata mica si doar la ploi torentiale,asta in vestul tarii daca conteaza iar despre calitatea imaginii nici nu ma pot astepta la mai mult la receptoarele SD
    Iata o imagine pe un HD Ready de 81 cm,chiar arata rau?


  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Mai poate fi si diferenta de 0,2 grade dintre sateliti ( thor si intelsat) care pt o antena mai mica cumulat cu puterea mai slaba a DTH conteaza intr-un final.
    Pai da, dar instalatorii de la RDS regleaza antena pe 1W si nu pe 0.8W. Cel putin asa ar trebui sa fie facut. Oricum e lasa de dorit puterea semnalului DIGI.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    Nu vreau sa nasc polemici,dar daca nu sti pretul abonamentului cum vizionezi Digi TV?
    Despre Focus nu ma pronunt ca nu am,insa sincer iti spun ca de cand a aparut Digi TV nu am avut probleme de semnal decat arareori de durata mica si doar la ploi torentiale,asta in vestul tarii daca conteaza iar despre calitatea imaginii nici nu ma pot astepta la mai mult la receptoarele SD
    Iata o imagine pe un HD Ready de 81 cm,chiar arata rau?

    Iti spun eu ca daca compari , de ex, pro tv, ant1, ant3..etc o sa vezi diferenta. Cel putin la mine pe un HD ready cu VU+ si conexiune HDMI diferenta e vizibila.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top