Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Senior Member Expert
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  United States of Terra
  Posts
  1,091
  Posts Thanks / Likes

  Default George Orbean - noul director de stiri la viitoarea televiziune a RCS-RDS...

  George Orbean, managerul de proiect al postului de stiri pe care intentioneaza sa-l lanseze RCS-RDS, Digi TV, a preluat conducerea echipei de la stiri dupa ce Mihai Stegerean, care a ocupat aceasta pozitie de la bun inceput, a demisionat, anunta compania intr-un comunicat de presa. RCS-RDS anunta, totodata, ca Digi TV - a carui lansare a fost amanata in mod repetat - va incepe sa emita la inceputul anului viitor, fara a fi precizata o data exacta.

  Mihai Stegerean a demisionat din funcita de Director de Stiri al Digi TV la inceputul acestei luni. Fost producator general la Antena 1, el a intrat in proiectul televiziunii de stiri a RCS in februarie a.c., fiind responsabil cu strategia editoriala si cu recrutarea echipei.

  Comunicatul de luni descrie, in linii mari, si grila de programe pe care o va avea Digi TV: "jurnale de stiri din ora in ora, transmisii live ale celor mai importante evenimente, un talk-show de actualitate si mai multe emisiuni produse de catre echipa Digi TV".

  Inainte de a intra in proiectul RCS-RDS (martie a.c.), George Orbean a fost, intre altele, project manager la Jurnal TV Moldova (2009-2010), TV network general producer la Media Mall (2008-2009), project manager si director executiv la TV Neptun (2006-2007), redactor-sef Antena 1 (2001-2003).


  Sursa : http://economie.hotnews.ro
  http://www.youtube.com/watch?v=92QzUojy0bM / Richard Marx - Right Here Waiting. / ,,Cel care nu a escaladat un munte, nu cunoaste inaltimea..cerului !'' / Radio Jemne Melodie, Radio Country, Radio Istok Bor, Vlajna Radio, Radio Valea Moravei, Kiss Plus Radio, Radio Energy, Magic FM, Star FM. / ,,Iubirea este unicul sport care nu moare cand se stinge lumina, dimpotriva ...se intensifica!'' / ,,Daca ai sufletul mare, multi..ti-l calca in picioare... ! ''/ http://www.youtube.com/watch?v=LIgrLTZwjos / ENDLESS LOVE .. Mariah Carey & Luther Vandros / ,,Frumusetea sufletului se masoara-n calitatea faptelor nu in cantitatea ...vorbelor !'' / ,,Romania, nu e
  doar pamantul pe care pasim ci si cerul de deasupra noastra.'' / ,,Bunul Dumnezeu nu ne cere sa reusim ci vrea doar sa incercam din tot sufletul.'' Maica Tereza de Calcutta. / ,,Cand viata e blanda cu noi, nu trebuie sa ne intrebam...de ce...'' / http://www.jemnemelodie.sk/ / ,,Mergi inainte iar daca acel ceva sau cineva pe care-l cauti, nu exista inca fii convins(a) ca Bunul Dumnezeu il va crea intradins pentru a-ti rasplati indrazneala !'' / http://www.shoutcast.com/radio/Vlaska.

 2. #2
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  ALBA_IULIA
  Posts
  3,739
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Tare asta.Inca nu au inceput sa emita si deja a schimbat directorul.Cred ca ungurul sa dilit la cap. 3. #3
  Super Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  bucharest
  Posts
  3,473
  Posts Thanks / Likes

  Default

  no fi marjat la indicatiile pretioase/asta nou poate e mai docil/
  1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top