Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    RO
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Focussat si lipsa AV

    In ultimele 6-7 saptamani cred, mi se intampla destul de des sa vad pe receptoarele originale 100sco de la Focus mesajul LIPSA AV, iar pe alte receptoare Conax ( Amiko ) - mesajul CODAT.

    In principiu, din 4-5 carduri cate am, de putine ori scap cu unul neblocat. In rest se blocheaza toate odata si nici nu isi mai revin pana nu schimb UP/DOWN canalul sau restart la receiver.
    Se intampla mai ales noaptea, cand ma gandesc eu ca fac ei ceva modificari - sau naiba sa ii stie.


    Pentru mine situatia e grava pentru ca preiau de pe ele pachetul ProTV pentru reteaua de catv. Mentionez - pentru cartitori - ca am contract si platesc ProTV, dar nu am reusit sa iau receivere HD si nici nu pot instala in locatia unde am acum antenele - pe noul lor satelit.
    Voi rezolva problema in Ianuarie cand voi muta toaa statia, dar poate gasesc o rezolvare temporara pana atunci, sa imi tihneasca si mie sarbatorile

    Asadar, stiti care e problema? Ce naiba tot fac astia?
    Nu sunt singurul care pateste asta, plus ca am mai multe carduri independente.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    regleaza antena

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    RO
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    regleaza antena
    Am antena de 1.4, lnb cu 8 iesiri. Receptoarele puse in splitter pasiv.
    Semnalul este pe la 90, deci foarte bun.

    Nu mi se intampla numai mie problema asta. Programele FTA de pe acelasi satelit nu au probleme deloc, indiferent ca-s din splitterul pasiv sau nu.

    Nu cred ca e asta problema.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din experienta mea stb-urile de focus dau lipsa AV undeva sub 70 % calitate( BER mare ). daca tu spui ca ai 90 % calitate verifica lnb-ul, cablurile si/sau spliterele alea de care zici. personal folosesc focus ca muti altii de pe acest forum si nu am remarcat probleme de emisie in ultimele saptamani.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    si eu am contract cu pro tv si tot de pe focuss il iau, este adevarat ca seara se inteapa chiar cu receptorul focus, baietii se joaca noaptea pe serverele cu carduri ca alta explicatie nu este, in share intern intre amiko cu swich 1-10 se inteapa in draci cu softul original cu cel modificat si pus la master cu 4 slave merge bine, cu conditia sa nu mai umble la carduri
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    RO
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E bine ca s-a confirmat in sfarsit, problema.

    Acum, solutii?
    Eu o sa mut statia intr-o alta locatie si voi folosi carduri oficiale. Mi-e sila sa cumpar receivere mpeg4, mai ales ca am cumparat Amiko HD si se blocheaza ( freeze ) si pana in il scot din priza, nu merge deloc.

    Asadar era buna solutia sa il preiau de pe Focus.. investitia in receivere HD ( 320 RON Amiko ) se recupereaza in 12 luni, ceea ce e destul de mult, ca sa nu mai spun de problemele cu amiko HD.


    Asadar... ce ar fi de facut


    Armand: updateaza preturile la cartelele Focus pe site Ai un site in semnatura unde nu sunt la zi tarifele..
    Last edited by cipito; 20th December 2011 at 00:39.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in continuare merg pe focuss au semnal mult mai bun ca pe 31 est si nu sunt deranjat de tampitele de amiko hd care sunt niste tampenii de receptoare
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Ploiesti
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    salut
    si eu am contract cu pro tv si tot de pe focuss il iau, este adevarat ca seara se inteapa chiar cu receptorul focus, baietii se joaca noaptea pe serverele cu carduri ca alta explicatie nu este, in share intern intre amiko cu swich 1-10 se inteapa in draci cu softul original cu cel modificat si pus la master cu 4 slave merge bine, cu conditia sa nu mai umble la carduri
    Salut.

    Cu ce soft mergi pe master?
    Am amiko SSD-550 ca master.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    RO
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In perioada sarbatorilor nu s-a intamplat nimic.
    La fel, nici sambata seara.

    Pica asa cum spuneam, random, urmatoarele config:

    - Kaon 100SCO imperecheat, original Focus ( lipsa AV )
    - Amiko 550/560, cu cartela Focus individuala ( Codat )
    - Amiko 550/560 in sharing ( codat )

    Dupa sarbatori iarasi a inceput.
    Nu stiu ce soft am pe Amiko.

    Ce altceva merge fara probleme? Un forumist ( multumesc ) mi-a recomandat 7010CX.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    RO
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    in continuare merg pe focuss au semnal mult mai bun ca pe 31 est si nu sunt deranjat de tampitele de amiko hd care sunt niste tampenii de receptoare
    Subscriu.
    Se blocheaza receptorul pur si simplu.
    Ai incercat cu alt soft?
    Nu am incercat pentru ca e in garantie si as vrea sa il trimit inapoi, poate nu imi mai accepta daca le trimit cu soft schimbat.

  11. #11
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am Focus si nu am avut probleme... Am cartela in receptor - OptiboxCx Pvr si nu mi-a dat niciodata lipsa semnal sau canal codat...
    Mai am un rec. in custodie pe acelasi contract si l-am dat parintilor ... o singura data le-a dat canal codat (prin noiembrie) iar rezolvarea - am lipit o bucatica de scotch pe cartela in dreptu chipului
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    RO
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by STARTREK1 View Post
    eu am Focus si nu am avut probleme... Am cartela in receptor - OptiboxCx Pvr si nu mi-a dat niciodata lipsa semnal sau canal codat...
    Mai am un rec. in custodie pe acelasi contract si l-am dat parintilor ... o singura data le-a dat canal codat (prin noiembrie) iar rezolvarea - am lipit o bucatica de scotch pe cartela in dreptu chipului
    Se vede acest lucru mai ales la cei care folosesc receiverele pentru preluarea programelor TV si apoi le baga in reteaua de telecablu, cum e cazul meu.
    Cand lasi un receiver sa mearga cu lunile pe acelasi canal, fara sa il mai butonezi, se schimba un pic datele problemei
    O sa incerc cu tipurile de receivere recomandate de cei de aici zilele astea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top