Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default CARTOON NETWORK ROM..se blocheaza

    Mo am si eu o intrebare Cartoonetwork de pe Hotbird la 10949v27500 se blocheaza la 5 minute dupa ce il deschid cu ProgDVB ingheatza imagine vreo 10 secunde si dupa aceea incepe din nou sa mearga dar se cu patratzele din alea .. pana nu apas din nou pe el nu merge ... stie cineva ce are? mersi


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s2emu e vinovat....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aha .. cu mytheatre e aceiashi problema? sau ...


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,
    am patit si eu la fel si s-a rezolvat eliminand pluginul vplug. Sper sa mearga si in cazul tau. Folosesc doar Mytheatre, nu stiu dc se comporta la fel pe Prog

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aha .. am instalat si eu MyTheatre asta da nu am nici un fel de imagine sau sunet pe nici un fel de program .. daca scanez... imi adaoga programele in lista selectez unu care e fta sa zicem .. imi arata ca are atat la suta semnal da imagine neagra si fara sonor ... stii cumva ce sa fac? mersi


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Selectezi un alt filtru grafic ( dai clk dreapta pe imagine, setari, grafica si alegi alceva) .
    Dar si cu Myth se intampla la fel, de vina e s2emu, foloseste o versiune mai veche de s2emu si o sa mearga ok.
    With love,
    Arcan

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by superarcan
    Selectezi un alt filtru grafic ( dai clk dreapta pe imagine, setari, grafica si alegi alceva) ...........
    pai eu nu am alt filtru grefic .. poate pot sa adaog cate ceva?
    uite cum arata la mine....


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default Cartoon

    La mine merge super cu Prog dvb ,a mai fost necesara o placa de 256 ddram ca sa fac asta.Inainte aveam 128 rami.
    tot eu...la bine si la greu....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cartoon Network
    By pahmadi in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 11th March 2006, 09:59
  2. Cartoon Network
    By pahmadi in forum RDI - English
    Replies: 16
    Last Post: 9th January 2006, 14:54
  3. about cartoon network?
    By ajnaabi in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 8th January 2006, 08:05
  4. CaRtOoN NeTwOrK
    By NGeorge in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 17th August 2005, 11:24
  5. CArtoon Network
    By NGeorge in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 30th July 2005, 09:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top