Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: 1120

  1. #1
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default 1120

    soft din 23.2.2006, nu-mi gaseste o gramada de programe. solutii ?
    mercic

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Replacement...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    44.0170° N, 23.3500° E
    Posts
    553
    Posts Thanks / Likes

    Default 25

    incearca sa ii pui manual TP-urile pe care nu le gaseste
    jucaria mea

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ala parca stie pana la 100 canale.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania Linga Rio
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa mergi la prima casierie cu receptor ori schimba ori din tech. se face soft noua.

    1120na sunt mai buna cu un soft noua ca 1160na

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca mergea scanarea manuala nu mai intrebam.
    eu caut solutii nu pareri.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge

    da.
    o solutie 100%.......
    fa o actualizare la soft
    p+ p-......simultan
    dar inainte pune un condensator de 10.000 uf/5v in paralel la tensiunea de 3,3.
    un manual exact pt actualizare e pe aici pe forum.


    bafta

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    crezi ? am schimbat sursa si update la soft tot nu am reusit sa fac. softul pentru 1120 e pe tvr1 ?

  9. #9
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,softul este pe tvr1....
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci, am sa incerc si cu condensatorul.
    cine stie care este ultimul soft, din ce data, ce versiune ?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    40km NW de Bucuresti
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    crezi ? am schimbat sursa si update la soft tot nu am reusit sa fac. softul pentru 1120 e pe tvr1 ?
    Pe tvr1 trebuie sa fie softul pentru 1120. Am dat o scanare si asa apar softurile pt receptoarele digi:



    Pe 12687 H cred ca trebuia sa apara SW DL 1120, dar apare un canal de date noname. Poate e o problema temporara.
    Acum un an am facut update la un receptor 1120 fara a schimba condensatorul, dar a durat mai bine de o ora.
    Last edited by EXCALIBUR; 18th December 2011 at 01:02.

  13. #13
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci, raspunsul e sublim insa nu functioneaza. am schimbat sursa si am incercat si cu condensatorul.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe site-ul digi tv ai undeva in partea dreapta asistenta si apoi din lista derulanta ai sa gasesti echipamente.

    link-ul meu probabil ca a fost modificat de catre unul din cei care se ocupa de acest forum, deaorece la cateva secunde dupa ce am postat am dat click pe el si functiona.
    Last edited by ia_ro; 18th December 2011 at 20:01.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top