Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
 1. #1
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  ALBA_IULIA
  Posts
  3,739
  Posts Thanks / Likes

  Default NASU tv a primit licenta

  Dupa succesul enorm inregistrat cu 10 TV Nasu incearca din nou.De data asta postul se va numi Nasul TV si a primit licenta de la CNA din prima.(oare cum de ?)
  Tronsonul de dimineaţă va fi acoperit de emisiunile „Dimineţi senine" şi „Temele zilei“, care va fi „un fel de radar al evenimentelor şi al previziunilor“, potrivit lui Radu Moraru, care conduce postul din funcţia de director în consiliul de administraţie. Următorul program în grilă este „Casa Poporului“, care în care se vor discuta deciziile luate în Parlament.

  Apoi, în grila întră programul „Exclusiv“, în care, potrivit lui Radu Moraru, va fi prezentat un subiect în exclusivitate şi „Exploziv“, care va marca „dezvăluirea zilei“. „Presa are cuvântul!“ va încerca să anticipeze subiectele care vor fi publicate de ziare a doua zi. În prime-time va fi emisiunea „Naşul“, prezentată de Radu Moraru, apoi un program dedicat celor care intra pe blogul postului de televiziune.

  „Vinerea şi sâmbăta am creat un tronson pe care noi l-am numit generic «artă, cultură, sănătate», iar duminică o să mergem pe divertisment“, a mai spus Radu Moraru.

  În grila de weekend a Naşul TV se regăsesc emisiuni precum „Doctori şi pacienţi“, „Seri româneşti“, „Best of the week“, „România pitorească“, „Adevăr şi provocare“, „Arhive secrete“, „Sfârşitul lumii“.

  „Tot programul este un laborator de creaţie“, a spus Radu Moraru în faţa adunării CNA.

  Radu Moraru a spus că investiţia se va ridica, în primă fază la 600.000 de euro. Totodată, acesta estimează ca în primul an să obţină din publicitate 800000 de euro. Pentru zona de producţie Moraru a semnat un contract cu firma lui Ticu Alexe, care îi va asigura suportul tehnic necesar.

  Naşul TV a primit miercuri licenţa CNA cu nouă voturi pentru şi unul împotrivă, dat de Christian Mititelu.
  "
  Cine pariaza cu mine ca va intra in grila digi tv?
  P.S. are sanse mari si la dolce(vezi preluarea RTV inca de inainte de a avea licenta). 2. #2
  Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Above
  Posts
  9,273
  Posts Thanks / Likes

  Talking

  Vedeti ca-l suparati pe @Spartacus, din cate tin minte Raducu a decalarat ca bunica lui e unuguroaica!
  Shovinilor!
  O fi primit bani si de la UDMR in afara de ordine si disciplina pe cale ierarhica, de la comandiru' suprem intru toate curtile cu gradati, pupa-l-ar tata de acoperit, domnu' Müller.
  ( Individul a trecut si pe la scoala mentorului sau in ale jurnalismului, mai marele acoperit si executant de ordine de la superiorii vremelnici, odinioara Bunicutza, actual Marinaru', marele manuitor de vorbe si condei, oracolul de Bolotesti - Vrancea sat Gagesti, numitul Ion C. )!
  Stie el, carmaciul , ce face!
  Are armata si serviciile la deshtu mic!
  Crede el!
  Ce mai freamata gradele de dragul lui!
  Inca putin si-si exprima intreaga lor adeziune!

 3. #3
  Senior Member Expert
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Europa
  Posts
  1,480
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Internet Explorer nu poate afișa pagina Web http://www.nasul.tv/


  Cred ca le-a spart cineva nasul.
  Gigel


 4. #4
  Senior Member Expert
  Join Date
  Dec 2006
  Location
  borsa maramures
  Posts
  1,399
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by gigelsat View Post
  Internet Explorer nu poate afișa pagina Web http://www.nasul.tv/


  Cred ca le-a spart cineva nasul.


  Merge si cu Explorer

  LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

 5. #5
  gigij56
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default

  ei, ceva noutati despre nas ?

 6. #6
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2007
  Posts
  157
  Posts Thanks / Likes

  Default Noutati despre Nas

  Nasul a luat bani pe actiuni si a plecat.In caz ca nu stiti Nasul are si el Nasi. Actiunile la nasul tv au fost achizitionate de ... ia ghiciti ? corect ! baieti destepti din energie. oare la indemnul cui ?.

 7. #7
  Senior Member Expert
  Join Date
  Dec 2006
  Location
  borsa maramures
  Posts
  1,399
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Naşul TV, lansare la data de 20 aprilie.

  Odată cu încheierea subscripţiei publice, Radu Moraru este gata să dea drumul la emisie, scrie Adevărul. Televiziunea lui Radu Moraru se va lansa la data de 20 aprilie, odată cu adunarea oficială a acţionarilor. Moraru va controla Naşul TV printr-o societate pe acţiuni, care se va constitui în jurul datei de 20 aprilie. Numele noii companii va fi Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii S.A.

  Ca să facă rost de bani pentru postul de televiziune, Moraru a lansat la data de 19 ianuarie o ofertă de subscriere, mişcare prin care a scos la bătaie 20.000 de acţiuni cu un preţ nominal de 440 de lei, reprezentând 20% din capitalul noii televiziuni. În urma subscripţiei încheiate vineri, jurnalistul a obţinut 900.000 de euro. Peste 200 de acţionari au cumpărat, aşadar, aproape 9.000 dintre cele 20.000 de acţiuni.

  Moraru spune că aşteaptă 500.000 de euro din publicitate şi că plănuieşte alte investiţii în proiect. „Vom lua un credit pentru a investi în televiziune şi pentru a dezvolta achiziţia de programe şi producţia de programe, tocmai pentru a ne mări cota de piaţă“, a declarat Radu Moraru pentru „Adevărul”.
  Împrumut de 1,5 milioane de euro

  Valoarea împrumutului s-ar situa în jurul a 1,5 milioane de euro. Jurnalistul a mai adăugat că se află, deja, în contact cu reţelele de cablu. „Vom fi în toate reţelele de cablu şi pe satelit, dar şi pe internet", a spus proprietarul Naşul TV. Moraru a emis deja pe internet, studioul fiind construit din fonduri proprii. La momentul lansării subscripţiei, patronul postului a spus că are un capital de 35,2 milioane de lei, banii lui şi ai colegilor. „Investim în televiziunea aceasta toată munca noastră din ultimii 20 de ani. Banii provin din contractele de televiziune", a declarat „Naşul".

  La obţinerea licenţei de emisie, Moraru nu controla direct societatea Fire Breaking News S.R.L, care operează Naşul TV, ci prin colegii din echipa de producţie a emisiunii. Abia după acordul dat de Consiliul Naţional al Audiovizualului a preluat pachetul majoritar de acţiuni al firmei. „Eu ar fi trebuit să fac mai de mult demersurile respective, doar că nu am avut timp. Acum am făcut acest lucru tocmai ca să nu existe suspiciuni, pentru că toţi acţionarii au avut încredere să subscrie, bazându-se pe faptul că eu deţin controlul majoritar atât din punct de vedere al acţiunilor, cât şi din punct de vedere editorial", a explicat Moraru.

  sursa : http://www.paginademedia.ro/2012/04/...pe-20-aprilie/

  LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

 8. #8
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Dec 2005
  Posts
  0
  Posts Thanks / Likes

  Default

  "Grigore Cartianu va realiza, de duminica pana joi, emisiunea "Cronica de noapte", programata dupa "Nasul", de la ora 22.30 si care "monitorizeaza evenimentele actuale care merita sa ramana in istorie", sub sloganul "Nopti albe celor care ne-au facut zile negre" "

  Aseara ma jucam cu telecomanda, sa vad ce noutati au mai aparut la dolce, si ajung la nasu tv. Cat am zabovit, vreo 2 minute, nasu vorbea despre sexualitatea lui Adrian Nastase. Emisiunea era in direct, iar data era 23.04.2012. Eu unul consider ca e o problema actuala, care merita sa ramana in istorie.

 9. #9
  Super Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  bucharest
  Posts
  3,473
  Posts Thanks / Likes

  Default

  la cartianu asta ne trebuie traducere la ce spune /e amalgamat rau sireacu,prea multe vorbe ce ies odata din gura lui/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top