Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
 1. #1
  Senior Member Expert
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  United States of Terra
  Posts
  1,091
  Posts Thanks / Likes

  Default Antena 1, Kanal D, Prima TV si Pro TV - amendate cu cate 100.000 de lei de CNA...

  Prea multa publicitate la televizor: Antena 1, Kanal D, Prima TV si Pro TV - amendate cu cate 100.000 de lei de CNA

  CNA a amendat miercuri posturile Antena 1, Kanal D, Prima TV si Pro TV cu cate 100.000 de lei pentru depasiri foarte mari ale timpului alocat in fiecare ora publicitatii. Decizia de amendare a fost luata dupa zeci de minute in care diverse propuneri de sanctionare au esuat la vot. Printre acestea s-a numarat chiar si intreruperea difuzarii programelor celor patru posturi, la ore de maxima audienta. Intr-un raport de monitorizare analizat de CNA, se observa ca, dupa depasiri de doar cateva minute in septembrie, o luna mai tarziu depasirea timpului alocat publicitatii se ridica la cateva ore.


  Potrivit legislatiei audiovizuale, posturile comerciale au posibilitatea sa difuzeze, intr-un interval de o ora, maxim 12 minute de publicitate. In cazul televiziunii publice, limita este de opt minute. Depasirile considerabile sunt sanctionate de CNA.

  Raportul de monitorizare analizat de CNA arata diferente enorme intre lunile septembrie si octombrie. "Sunt depasiri uriase", a spus Narcisa Iorga, membru CNA. Aceasta a fost cea care a propus, initial, ca posturile cu depasiri mari si "istoric" in astfel de amenzi sa fie sanctionate cu intreruperea emisiei timp de zece minute, la ore de maxima audienta. Propunerea a cazut, insa, la vot. Tot Narcisa Iorga a facut propunerea votata in final, de 100.000 pentru fiecare dintre cele patru posturi.

  Potrivit monitorizarii CNA:

  •In intreaga luna septembrie Antena 1 a depasit timpul alocat publicitatii cu 1 minut si 7 secunde. In octombrie, totalul depasirilor se ridica la 2 ore si un minut.
  •In cazul Kanal D, timpul de publicitate a fost depasit, in septembrie, cu 1 minut si 45 de secunde. In octombrie, depasirile au totalizat 1 ora si 48 de minute.
  •La Prima TV, dupa depasiri totale de 1 minut si 56 de secunde in septembrie, in octombrie au fost difuzate 3 ore de publicitate peste nivelul permis.
  •Pro TV a avut depasiri de 10 minute si 5 secunde in septembrie, totalul ajungand la 2 ore si 51 de minute in octombrie.
  •In cazul TVR, post care a primit, miercuri, doar o somatie din partea CNA, cresterea a fost mai mica: de la doar 7 secunde in septembrie, la 15 minute si 5 secunde.

  Sursa : http://economie.hotnews.ro
  http://www.youtube.com/watch?v=92QzUojy0bM / Richard Marx - Right Here Waiting. / ,,Cel care nu a escaladat un munte, nu cunoaste inaltimea..cerului !'' / Radio Jemne Melodie, Radio Country, Radio Istok Bor, Vlajna Radio, Radio Valea Moravei, Kiss Plus Radio, Radio Energy, Magic FM, Star FM. / ,,Iubirea este unicul sport care nu moare cand se stinge lumina, dimpotriva ...se intensifica!'' / ,,Daca ai sufletul mare, multi..ti-l calca in picioare... ! ''/ http://www.youtube.com/watch?v=LIgrLTZwjos / ENDLESS LOVE .. Mariah Carey & Luther Vandros / ,,Frumusetea sufletului se masoara-n calitatea faptelor nu in cantitatea ...vorbelor !'' / ,,Romania, nu e
  doar pamantul pe care pasim ci si cerul de deasupra noastra.'' / ,,Bunul Dumnezeu nu ne cere sa reusim ci vrea doar sa incercam din tot sufletul.'' Maica Tereza de Calcutta. / ,,Cand viata e blanda cu noi, nu trebuie sa ne intrebam...de ce...'' / http://www.jemnemelodie.sk/ / ,,Mergi inainte iar daca acel ceva sau cineva pe care-l cauti, nu exista inca fii convins(a) ca Bunul Dumnezeu il va crea intradins pentru a-ti rasplati indrazneala !'' / http://www.shoutcast.com/radio/Vlaska.

 2. #2
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2010
  Posts
  57
  Posts Thanks / Likes

  Default

  In sfirsit o idee buna. M-am saturat de atitea porcarii de reclame. Si o fac intr-un mod nerusinat, zic eu.
  Sper ca in viitor aceste canale vor da si programe nu numai reclame.

 3. #3
  Administrator Expert
  Join Date
  Feb 2008
  Posts
  4,139
  Posts Thanks / Likes

  Default

  100.000 ron = 23.200 euro
  Cat costa minutul la pro ? Eu zic ca merita "investitia"

 4. #4
  Moderator Expert
  Join Date
  Feb 2006
  Posts
  1,592
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu a existat niciodata acest pret de 10.000,ca nu suntem CBS.In ultimii ani tarifele au scazut la jumatate in multe cazuri,iar incasarile si mai mult.Se mai fac si bartere care nu se platesc si nu se onoreaza mereu.Profit mai iese si din faptul ca amenda se contesta,se poate diminua, si pina se trece la executare silita dureaza ani.Iar banii pe reclame au fost incasati.Mai ma intreb de ce nu s-au dat amnezi pina acum?Dar urmatoarele cind se vor da?
  DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

 5. #5
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Jan 2009
  Location
  Undeva...candva...
  Posts
  100
  Posts Thanks / Likes

  Default

  ...Vizionand aceste programe,la ore de maxima audienta,chiar ai impresia ca se da filmul in ´´pauza ´´publicitatii.....
  Sa traiti bine ! Bine ca traim !........................... 13´E +16´E +19´2E +1´W ...si ce-o fi pe terestru.......

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top