Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default Help, DM800 Oozoon CCCAM

    Cum pot instala CCCAM pe un DM800 cu imaginea Oozoon?

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    instalezi tunisiasat addons manager si cu ajutorul lui instalezi cccam cu telecomanda din meniu -> plugins , tunisiasat il instalezi cu DCC -> tools -> ipkg packages -> upload package , il gasesti pe net cu sufixul ipk

    http://www.filehost.ro/1738232/tunis..._0_mipsel_rar/

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut asa si a mers cu instalatul.
    Dar acum, nu sunt sigur ca imi merge CCCam-ul. Am pus cfg-ul ce imi mergea inainte, deci e ok, in directorul etc. Am restartat.
    In CCCam info imi zice "Error reading webpage!" si bineinteles ca nu merge nimic.
    Last edited by cde34; 12th December 2011 at 14:34.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata merge CCCAM-ul dar nu imi citeste SBOX-ul pentru local.
    Am instalat SBOX-ul astfel:

    Copy sbox.ppc/sbox.mips and sbox.conf to var/bin and chmod 755
    After i put the 3 files in var/bin I didn't saw the emu sbox in dreambox how i can run sbox from dm thanks
    1. get notepad and put:
    2. /var/bin/sbox
    3. name this file as "init" only... not init.rtf or init.txt
    4. ftp the file to /var/etc and chmod to 755
    5. reboot your box

    Am instalat primul sbox-ul si apoi CCAM-ul iar CCcam.cfg, sbox.conf si users.sbox (le-am pus in in usr\bin) sunt corecte, ca mergeau inainte sa reinstalez imaginea.

    Ce sa mai fac?

    Last edited by cde34; 12th December 2011 at 14:46.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cde34 View Post
    ...Am instalat primul sbox-ul si apoi CCAM-ul iar CCcam.cfg, sbox.conf si users.sbox (le-am pus in in usr\bin) sunt corecte ...
    pai nu stiu daca e asa calea corecta , dar ar trebuii sa ai binul de sbox si cel al cccam-ului in : usr/bin , conful de cccam direct in : etc iar conful de sbox sincer nu stiu ca nu am rulat niciodata . poate iti mai spun altii care ruleaza .
    succes .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    '' iar conful de sbox sincer nu stiu ca nu am rulat niciodata . poate iti mai spun altii care ruleaza . ''

    salutaree , eu il am in Ubuntu , e pus in /usr/bin ....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top