Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: CAM viaccess

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default CAM viaccess

    Salut
    Am primit de la cineva doua CAM-uri viaccess.
    Pe ele scrie: viaccess module powered by NP4 neotion.
    Intrebare: ce pot face cu ele ?
    Last edited by sat-nOOb; 11th December 2011 at 23:48.

  2. #2
    Cat mai multe oale!!! Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Le introduci intr-un receptor de satelit (daca are) common interface ,apoi introduci cardul viaccess in CAM. Din cate stiu AKTA este cu viaccess.
    Last edited by mariussat; 12th December 2011 at 01:57.

    Optibox Anaconda HD, Offset 1.2m , h-h amiko DM 3800, LNB Inverto Black
    90
    °E -30°W Ro DB. TGV.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    akta mai e citeva zile[aproape moarta]deci recomaand alt card viacces[poate fransat]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau cardul TVR.



  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    la bloc
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    akta mai e citeva zile[aproape moarta]deci recomaand alt card viacces[poate fransat]
    cardul fransat merge doar cu receptor pe care scrie fransat.
    eu am incercat cu rec cu cam via incorporat si cu module viaccess separat si nu merge.

  6. #6
    Cat mai multe oale!!! Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Sau cardul TVR.
    Cardul de la TVR nu este prin videoguard? sau sunt de mai multe feluri?

    Optibox Anaconda HD, Offset 1.2m , h-h amiko DM 3800, LNB Inverto Black
    90
    °E -30°W Ro DB. TGV.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cardul tvr este viacces 2.6/3.0
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    cardul tvr este viacces 2.6/3.0
    ApropoAm acest card si respectivul CAM, la care telefon pot sa activez cardul, acum un an vedeam cu el si TVR HD pe un Pace HD.Multumesc anticipat.
    Georgios
    P.S.Locuiesc in Grecia Saraca
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top