Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: amiko

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default amiko

    salut
    am un sharing local de focus cu 5 receptoare totul este ok pina bag cardul in master ,ca se si restarteaza am verificat cablul null modem si e ok dar tot nu vrea mai mult de 1 receptor , nu mai inteleg ce are , am swich rs232 cu 10 porturi desi numai cu 8 merge,am schimbat masterul cu alt receptor si tot nu porneste , receptoarele sunt Amiko 550 ssd, rog o ideie ca le stric nu mai stiu ce sa fac, va rog un ajutor.
    multumesc.
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    salut
    am un sharing local de focus cu 5 receptoare totul este ok pina bag cardul in master ,ca se si restarteaza am verificat cablul null modem si e ok dar tot nu vrea mai mult de 1 receptor , nu mai inteleg ce are , am swich rs232 cu 10 porturi desi numai cu 8 merge,am schimbat masterul cu alt receptor si tot nu porneste , receptoarele sunt Amiko 550 ssd, rog o ideie ca le stric nu mai stiu ce sa fac, va rog un ajutor.
    multumesc.
    Ce Sw ai la Master?Ca mai mult de 1 clienti numai cu SW 1.3.70 merge, cu Sw-urile noi (1.3.73, 1.4.01) numai un singur client merge!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am sw 1.3.73 am rezolvat cu 1.3.38 merg perfect multumesc celor care m-au indrumat o zi buna sa aveti.
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista vreo posibilitate de a lega Amiko wireless pentru sharing local ? SSD 560 suporta sharing local sau poate fi client de cccam ?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    exista vreo posibilitate de a lega Amiko wireless pentru sharing local ? SSD 560 suporta sharing local sau poate fi client de cccam ?
    http://www.rdi-board.com/showthread....ighlight=teste

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    revin cu probleme la sharing local intre 5 receptoare amiko 550 ma dispera chiar masterul cu card valid 0b02 , este platit totul ok ,da codat, nu mai am idei
    culmea este ca cele in sher raman ok adica deschise vad programele ok, numai ca sacadeaza ca la sky it ca si cum am delay la card dar am swich cu 10 porturi care cred eu ca functioneaza ok nu inteleg de ce se opresc
    am stabilizator am ups si tot nu pot sa imi dau seama de ce nu vor sa lucreze fluent.
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    As dori sa fac si eu sharing local cu 3 receptoare AMIKO SSD - 550 Imi puteti da cateva info?E stabil?trebu pachuit?Avantaje/dezavantaje?Subtitraj functional?merita?Mercic
    ----------------------------------------------

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    As dori sa fac si eu sharing local cu 3 receptoare AMIKO SSD - 550 Imi puteti da cateva info?E stabil?trebu pachuit?Avantaje/dezavantaje?Subtitraj functional?merita?Mercic
    merita ,la cat e pretul unuia sh pe piata.
    merg pina la 6 tv bine.opticum am dus pina la 8.intarzierea e de cca 5,6 secunde.nu folosi soft cu patch ci unul multiroom.mi s a parut mai stabil 1.4.13.poti folosi antene wtr 1 ,dar daca nu e structura locuintei din beton.cablu telefonic iar pt distributie prin cablu poti folosi prize telefon.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lighean View Post
    merita ,la cat e pretul unuia sh pe piata.
    merg pina la 6 tv bine.opticum am dus pina la 8.intarzierea e de cca 5,6 secunde.nu folosi soft cu patch ci unul multiroom.mi s a parut mai stabil 1.4.13.poti folosi antene wtr 1 ,dar daca nu e structura locuintei din beton.cablu telefonic iar pt distributie prin cablu poti folosi prize telefon.
    Salut!
    Am facut multe incercari cu sharing local AMIKO, am incercat SW-ul 1.4.13 multirom, dar m-a dezamagit.Primul rind nu a functionat telecomanda, noroc ca ma avut o telecomanda OPTICUM, cu care a mers.In meniul local am vazut, ca are numai 2 client, am si incercat, dar numai 1 a mers, al 2-lea deloc.Oare, tu ai incercat, cu un alt SW 1.4.13?
    Pina acuma rezultate satisfacatoarea am avut cu SW-ul 1.3.73(pentru 1 server+1 client-schimba repede, si este stabil), si cu Sw-ul 1.3.70(1 server+3 client-merge binisor, cin in cind la clienti se opreste careva secunde)
    Sunt recunoscator, daca cineva are solutii mai bune.

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FERI View Post
    Salut!
    Am facut multe incercari cu sharing local AMIKO, am incercat SW-ul 1.4.13 multirom, dar m-a dezamagit.Primul rind nu a functionat telecomanda, noroc ca ma avut o telecomanda OPTICUM, cu care a mers.In meniul local am vazut, ca are numai 2 client, am si incercat, dar numai 1 a mers, al 2-lea deloc.Oare, tu ai incercat, cu un alt SW 1.4.13?
    Pina acuma rezultate satisfacatoarea am avut cu SW-ul 1.3.73(pentru 1 server+1 client-schimba repede, si este stabil), si cu Sw-ul 1.3.70(1 server+3 client-merge binisor, cin in cind la clienti se opreste careva secunde)
    Sunt recunoscator, daca cineva are solutii mai bune.
    nustiu ,mie imi merge.e adevarat cu tel de opticum.ALI3329C_05000A00_galaxy_cr_xbox_led_emu_1 .4.13.abs

    cea mai buna solutie e sa folosesti un master din seria globo cr 7010.
    depinde totusi de distanta,de cablu ,de soft.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lighean View Post
    nustiu ,mie imi merge.e adevarat cu tel de opticum.ALI3329C_05000A00_galaxy_cr_xbox_led_emu_1 .4.13.abs

    cea mai buna solutie e sa folosesti un master din seria globo cr 7010.
    depinde totusi de distanta,de cablu ,de soft.
    Pot s-ami trimiti acest Sw la email:[email protected]
    Multumesc

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna ziua! Ce firmware sa pun pe un amiko 8300 series pentru focus sat ....emu.zip sau ....mcas.zip? multumesc
    Sarbatori fericite!

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Amiko seria 8300 merge Focus chiar si cu firmware original, citeste carduri conax. Cu soft mcas (adica multicas) citeste orice card. Iar cu emu citeste orice card si in plus mai vezi niste canale cu chei (trebuie sa-i bagi un mcaskey.bin actual)

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand l-am cumparat avea soft mcas 1.4.09 parca, si nu imi gasea niste programe am sunat la elstar si a zis sa pun mcas 1.4.88 atunci era ultimul, acum este parca 1.5.13 am instalat 1.4.88 si merge perfect.
    Multumesc Kroky pentru informatii. Sarbatori fericite!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top