Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default tp. orizontal nu merge

    buna la o conserva digi 1160 nu mai vede nimic pe tp.orizontal merge numai vertical. ce poate fi? lnb sau conserva? ( daca e sa il opresc din telecomanda nu mai porneste conserva ,face figuri dupa 10 min da sa porneasca ) e pe duca conserva?

  2. #2
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    buna la o conserva digi 1160 nu mai vede nimic pe tp.orizontal merge numai vertical. ce poate fi? lnb sau conserva? ( daca e sa il opresc din telecomanda nu mai porneste conserva ,face figuri dupa 10 min da sa porneasca ) e pe duca conserva?
    Sursa obosita,intinereste-i ceva condensatori si o revitalitezi.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default conserva

    Din cele explicate de tine conserva este de vina.Este posibil sa fie ceva condensatori uscati in sursa.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default conserva

    asta am gandit si eu .multumesc pt rasunsuri .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca a murit acum de tot
    .nu se mai deschide conserva
    .un ajutor daca se poate ce condensatori trebuie sai verific pentru ai schimba
    .nu am cum sal duc acum la reparat sunt in italia
    si as incerca eu sai schimb sau macar sai explic unui prieten care se pricepe la asa ceva unde sa se uite la condensatori? astept rasunsurile voastre . multumesc

  6. #6
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    se pare ca a murit acum de tot
    .nu se mai deschide conserva
    .un ajutor daca se poate ce condensatori trebuie sai verific pentru ai schimba
    .nu am cum sal duc acum la reparat sunt in italia
    si as incerca eu sai schimb sau macar sai explic unui prieten care se pricepe la asa ceva unde sa se uite la condensatori? astept rasunsurile voastre . multumesc
    Poti incepe cu C23 si C24 apoi vezi ce si cum.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mai merge de loc pe tp cu H .sa ma frec in digi jiji .ce pot sa mai fac? sunt departe de romania
    chiar acum de sarbatori
    frumos cadou

    .

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba LNB-ul sau verifica cablul sa nu ai intreruperi pe undeva. Daca se ducea condensatorul nu mai aveai semnal deloc.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai fiorello, spune exact cum se manifesta. La inceput spuneai ca nu merge decat pe V, apoi ca nu mai merge deloc, acum spui ca iar nu merge pe H.
    Care este situatia acum?
    Daca ai un prieten acolo care are Digi, ia receiverul si verifica-l la el, ca sa-ti dai seama de unde provine defectul. Daca la el merge, atunci ai probleme cu LNB-ul, cu 10 Euro l-ai schimbat...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default 1160

    eu sunt la roma
    daca esti in zona putem schimba condensatorii.dar cred ca de vina poate fi si antena ta cablul sau lnb-ul.asa ca va trebui sa le verifici pe toate ca sa fii sigur apoi treci la schimbarea condensatorilor
    daca ai vreo cunostinta cu decoder jiji incearca-l la antena ta si asa vei vedea unde e problema.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lnb este bun merge
    nu imi merge conserva pe nici un tp H .si daca e sal opresc de la sursa de curent imi trebuie 1ora 1ora si ceva ca sa se deschida .

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lnb antena cablul sunt in regula.( verificate de mine ,merge totul pe un alt receptor la liber
    ) numai conserva e de vina

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba condensatoarele din sursa si totul va fi ok.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top