Ciao,


Sunt sigur ca acest post va starni multe controverse,poate va fi sters sau mai rau voi deveni in ochii multora un paria.Insa in virtutea dreptului la libera exprimare cucerit si prin intermediul unor membri sau navigatori ai forumului am dreptul la o opinie.
E ziua cand toti am trecut prin emotia asteptarii a implinirii unei dorinte,exprimate sau nu.Pentru toti cred Mos Nicolae a fost si va ramane un vis care s-a repetat si se repeta fie ca suntem noi actori sau regizori(pentru cei care au copii).Putem acum sa lasam deoparte tot si sa vedem unde eram multi si unde am ajuns?Sa vedem in scenariul meu cam cum sta treaba:

1.Putem sa vedem unde eram multi din noi inainte de aparitia acestui forum in materie de cunostinte de specialitate(sateliti,programe,receptie,receptoare ,cartele) ? Excludem normal cei care se vad de la distanta ca sunt asemenea lui Ronaldinho in acest domeniu.

2.Poate sa aiba un rost acest forum fara Maestri,Incepatori,Critici si Agitatori ? Fiecare are rostul sau si forumul nu isi va avea sensul daca nu ar exista fiecare categorie dependenta una de alta.Ca si in viata dealtfel.Traim totusi pe Terra.

3.Ce am fi fost daca nu ne intalneam prin intermediul forumului sa ne explicam bucuriile,dezamagirile sa ne gasim puncte comune si in afara de aceasta pasiune ? Ca doar nu toti vecinii si cei din zona in care traim sunt fani satelit.

4.Vrem sau nu prin intermediul nostru s-a transmis imaginea Romaniei in lume,si nu una care e transmisa de politiceni,hoti,etc. Vezi aici sectiunile in alte limbi,contactele cu romani plecati de mult sau mai putin timp si nu numai romani,numarul de accesari al siteului.Toti am contribuit si e o mandrie pentru mine ca fac parte din acest popor.

5.Fara indoiala aparitia DTH cu bune si rele e si un merit al celor care umblam pe aici.Stim ca cineva are un procent mai insemnat din acest merit,dar fara dovezile de interes catre aceasta zona a navigatorilor forumului nu risca nimeni o investitie.Ca o mica paranteza sa stiti ca multe din lucrurile bune intamplate la un pachet DTH care au fost si care vor veni se datoreaza celui care administreaza forumul.Nu o face pentru el,are la ce se uita cand are timp si trebuie sa ii multumim pentru tot ce face in directia asta,cat are influienta,ca doar nu e el propietarul.Cum daca ar avea putere de decizie la DTH care il considera de viitor si Onyx si Ovex ne-ar aduce multe bucurii.Dar nu se stie niciodata poate o sa poata sa demostreze si ei experienta acumulata in acest domeniu inca perfectibil.

6.Legat de acest subiect de mai sus cati din noi nu au putut ca prin intermediul forumului sa se faca fie fericiti pe ei insusi(financiar) sau pe altii prin procurarea de receptoare normale sau DTH,accesorii diverse legate de acesta pasiune.Ca doar nu aveam in alte mijloace mass-media nationale informatii care sa ne permita sa luam ceva bun,de calitate si cat mai rezonabil la pret?Cat timp,nervi si bani am economisit si mai ales cate lucruri considerate imposibil de atins in receptia unor emisiuni,programe,evenimente live am putut sa le avem in fata ochilor acum si de acum incolo daca nu ar fi fost acei ,,guru’’ specializati pe diferite sectiuni de receptoare,sisteme de codare,echipamente tip Dreambox sau Skystar care sa ne impartaseasca calea cea mai simpla si fara nici o pretentie din fata lor,desi ei au cheltuit enorm ca sa ajunga la acest nivel unde noi suntem acum datorita numai lor?


Sigur mai sunt si alte aspecte de mentionat insa am plictisit destul.Sa fim fericiti ca exista forumul,sa consideram pentru toti ca cel mai frumos cadou de Mos Nicolae e in fiecare an existenta RDI si a unor persoane deosebite care il compun:Membrii si Navigatorii forumului.Cu o mentiune speciala si imi cer scuze ca nu pot sa imi aduc aminte sa ii trec aici pe toti:Fanta,Onyx,Ovex,Gogi,El Rumano,King Blana,Rz+,Energyps,Satelescu,Booby,Kroky,Clasix,Ur san 2005,Bogdan,Satenicu,Piciul,Miloo,Mendark,007,Vasi lis,Loko,Frocus,Nrares,hqfdqfui,Florin V,Quality,Isr 2002,Adant,AirBoy,Spaceman,MrMxyzptlk,Tylk,Arhangh elXXL,Francezul,Scorpio,Mehiyou,Sorinvasiliu,Arman dino,Safetron1,Liviusky,Yang,Nirolf,Zmeura,Mediase t.

Tutoror celor de aici si mai ales celor mari care au fost activi pe forum si sunt sigur ca acum mai intra macar din cand in cand: ,,Respect si multumiri fata de ce ati facut,faceti si veti face’’ , ,,La Multi Ani’’ celor ce poarta numele de Nicolae, multa sanatate si nu uitati ca impreuna am ajuns aici si tot impreuna vom fi cei mai buni in pasiunea aceasta.

Scarface2