Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default sunet Filmbox Basic pe Thor

    Buna seara,

    Am un dm 500s original si nuam sunte pe canalul Filmbox Basic cel pt Romania de pe Thor(upc) . Am inteles ca trebuie schimbat pid-ul sau ceva de genul asta dar nu stiu cum sa fac. Sau poate trebuie pus un fisier undeva. Mentionez ca pe celelalte canale de filmbox am sunet.

    Multumesc anticipat,

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai vreun buton pe telecomanda care se numeste Audio sau Audio PID sau pur si simplu un semn de sunet si daca il apesi vei vedea ca poti seta pista audio dorita de tine.
    sau altfel in Info Canal (trebuie sa existe o asemenea optiune pe receiver) ai optiune de editare a PID-urilor pentru fiecare canal (Audio, Video, PCR)

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merge audio pe dreambox/pe celelalate cica ar merge
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 074497 View Post
    Buna seara,

    Am un dm 500s original si nuam sunte pe canalul Filmbox Basic cel pt Romania de pe Thor(upc) . Am inteles ca trebuie schimbat pid-ul sau ceva de genul asta dar nu stiu cum sa fac. Sau poate trebuie pus un fisier undeva. Mentionez ca pe celelalte canale de filmbox am sunet.

    Multumesc anticipat,
    Problema a mai fost discutata pe forum. Momentan nu e nicio rezolvare pt DM&VU.
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default Sonor filmbox basic

    Ceva noutati in legatura cu sonorul pe Filmbox Basic ?
    Ptr.DM 500......

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intra pe sectiunea maghiara si descarca programelul; care permite audio in romana
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult,foarte utila si folositoare informatia.......dar cei care au reusit nu au timp de explicatii iar cei care nu au .....sa dea cu capul de pereti.
    Numai de bine...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Radauti, Suceava, 725400.
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up cauta-ma te rog

    Quote Originally Posted by 074497 View Post
    Buna seara,

    Am un dm 500s original si nuam sunte pe canalul Filmbox Basic cel pt Romania de pe Thor(upc) . Am inteles ca trebuie schimbat pid-ul sau ceva de genul asta dar nu stiu cum sa fac. Sau poate trebuie pus un fisier undeva. Mentionez ca pe celelalte canale de filmbox am sunet.

    Multumesc anticipat,


    Cu respect, cauta-ma si rezolvam problema. catalin_radio pe yahoo.
    Catalin

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Radauti, Suceava, 725400.
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up cauta-ma

    Quote Originally Posted by sylviu View Post
    Multumesc mult,foarte utila si folositoare informatia.......dar cei care au reusit nu au timp de explicatii iar cei care nu au .....sa dea cu capul de pereti.
    Numai de bine...

    Cu respect, cauta-ma si rezolvam problema. catalin_radio pe yahoo.
    Catalin

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc Catalin ca ai avut un pic de rabdare sa-mi explici cum se face.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    ARDEAL
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru dm800 HDse functioneaza sunetul pe Filmbox ,pentru mai multe detalii ..id cupidonlove22

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe 11747H merge de azi Filmbox (acelasi ca cel de pe 12034V, filmbox basic) in pachetul de baza , iar sunetul si titrarea merg perfect.
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Vutcani, jud. Vaslui
    Posts
    361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LUCIAN View Post
    pe 11747H merge de azi Filmbox (acelasi ca cel de pe 12034V, filmbox basic) in pachetul de baza , iar sunetul si titrarea merg perfect.
    eu am pachet maxim la focus sat si e imagine neagra pe filmox. se aude doar sunet si atat. in ce pachet se vede ?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by impuls View Post
    eu am pachet maxim la focus sat si e imagine neagra pe filmox. se aude doar sunet si atat. in ce pachet se vede ?
    In pachetul de baza, exact pe frecventa indicata de mine.
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Vutcani, jud. Vaslui
    Posts
    361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LUCIAN View Post
    In pachetul de baza, exact pe frecventa indicata de mine.
    aha. si dak am maxim de la focus nu se vede ? super tare. oricum cred ca era fta ca pe kingofsat arata ca a fost criptat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top