Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default focus sat: se vede cu freeze pe anumite posturi

    salut,

    am observat ca de cateva zile imaginea apare sacadat (freeze-uri) pe anumite posturi: protv, acasa, filmbox, etc. aveti idee de la ce ar putea fi? mentionez ca am cardul de focus pus intr-un optibox extra.

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default mda

    confirm
    si la mine la fel
    la PRO TV am observat ca e cam frecventa problema

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default confirm

    eu am observat pe B1 aseara si m-am speriat..deoarece tocmai mi-am reinstalat imagine pe dm... ma gandeam ca ea e de vina.... aveam de gand sa pun rec original si sa vad daca mai face si pe ala...dar am vaz aceste postari

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    nu merge cu freeze
    NU CONFIRM!


    MERGE BINE!

  5. #5
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    nu merge cu freeze
    NU CONFIRM!


    MERGE BINE!
    da, o pwla....
    de vreo cateva zile se repeta fenomenul asta. apare cam la intervale de 1 minut, 1 minut jumate.....cel putin la mine....eu am crezut initial ca-mi moare sursa la receiver si m-am uitat vreo ora pe bbc world la un documentar sa vad daca se repeta fenomenul si pe alte transpondere.

  6. #6
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca netu face figuri si omoara stremingul pana in Luxemburg de unde sunt ridicate canalele romanesti...zic si io..

  7. #7
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Cred ca netu face figuri si omoara stremingul pana in Luxemburg de unde sunt ridicate canalele romanesti...zic si io..
    Am avut si eu rabdare vreo 30 min sa ma uit pe programul PROTV de pe focus din pura curiozitate cu ce ati scris voi pe aici si nu am observat nimic,poate gresesc dar in 30 minute trebuia sa imi apara si mie ceva,voi vedeti de pe local dau dintr-un hop mai mare?
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat si eu... nu e niciun freeze... dar daca tot veni vorba ma deranjeaza Halozat de pe Amos 4W unde am semnal foarte slab de cateva zile...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  9. #9
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    Am avut si eu rabdare vreo 30 min sa ma uit pe programul PROTV de pe focus din pura curiozitate cu ce ati scris voi pe aici si nu am observat nimic,poate gresesc dar in 30 minute trebuia sa imi apara si mie ceva,voi vedeti de pe local dau dintr-un hop mai mare?
    Eu am mentionat doar cauza, nu am zis ca se vede cu frezee anumite canale ca nu am timp sa urmaresc fiecare provaider romanesc.

  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Am verificat si eu... nu e niciun freeze... dar daca tot veni vorba ma deranjeaza Halozat de pe Amos 4W unde am semnal foarte slab de cateva zile...
    Mai slab ca la DTH EVision nu cred !
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    am sunat la SERVICIU CLIENTI FOCUS, am anuntat problema si am fost sunat la 40-45 min dupa de un barbat care pretindea ca se ocupa de SERVICIUL TEHNIC care cica mi-a multumit pt sesizare si mi-a propus sa refac o verificare, in urma careia am observat ca totul e ok (momentan)
    deci .. NEXT
    sa auzim de bine

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    Mai slab ca la DTH EVision nu cred !
    Acelasi drac...11159H SR3500 FEC 3/4
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  13. #13
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am cam 50% pe un optibox HD 8750, adica am cam 30 de procente peste de unde incepe sa faca macroblocuri imaginea pe acest provaider DTH EVision, eu zic ca e binisor...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    freeze-urile de care vorbesc nu apar tot timpul, ci doar din cand in cand si nu au legatura cu miscarea antenei, plafon de nori sau altele. de ex, de cateva zile nu a mai aparut pe pro tv, ci pe filmbox, care se vedea 4:3. nu stiu daca si in kaon facea la fel, pt ca am testat pe optibox.

  15. #15
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de cateva zile am observat pe frecventa realitatii tv si a protv mici freezuri.
    cam la un interval de 10-15 secunde apar macroblocuri.
    antena e reglata ca am verificat semnalul e de 90 cu calitate 76-77.
    ati mai observat careva fenomenul?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top