Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default Instalare Scam 3.59 sau 3.58. dm 8000

    In imaginile Dream Elite ( am incercat 2.0 OE1.6 si 1.3.3 OE1.6 ) din TSpanel nu se poate instala Scam 359 sau 360. Scrie: Failed installing Scam 359/360...Format not suported. As avea nevoie de Scam 3.59 sau 3.58. Cum sa fac ? Va multumesc.

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Valahia
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    In imaginile Dream Elite ( am incercat 2.0 OE1.6 si 1.3.3 OE1.6 ) din TSpanel nu se poate instala Scam 359 sau 360. Scrie: Failed installing Scam 359/360...Format not suported. As avea nevoie de Scam 3.59 sau 3.58. Cum sa fac ? Va multumesc.
    Instaleaza tunisia-sat-manager. Eu asta il folosesc si scam3.60. Il copiezi ftp in tmp, cu telecomana de 2 x buton albastru/ manuell install, reboot. In caz ca ai nevoie de plugin ti-l trimit eu.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat intre timp imaginea "iCVS Image for DM8000 updated on 2011.11.22". vazusem cu cateva zile in urma ca i se facea "reclama" acestei imagini pe forum. mie imi place,ii stabila, se misca bine. daca as reusi sa-i pun vreo 2-3 imagini pe usb ar fi f.buna.
    numai bine va doresc tuturor.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca as reusi sa-i pun vreo 2-3 imagini pe usb ar fi f.buna
    fara BA sau Meoboot nu o sa ai chanse

    instal prima data astea dupa aia faci urmatorul pas

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca instalezi BA in 8000 si ai Hdd. mai bine il scoti afara
    Instalezi BA. pe un usb
    Azi l-am instalat si eu si l-am umplut de sänge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top