Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default unde au disparut cardurile mele???

    am 3 carduri in 3 deco (2 acasa si unul la servici)
    din fiecare mi-am dat linii N...256

    dar am fost anuntzat de cei cu care am facut schimb ca la ei nu ajunge nimic in hop1.
    adica apar fara carduri locale (le ajunge doar hop2 ....hop1=0)
    unde au disparut cardurile mele?
    deco dm500 cccam+newcs

    multumesc anticipat sirius

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De acea merge in ultimi timp asa de prost sharingul, avem cateva sute de caiduri din care nici un sfert nu e real! De ce le dati cu 256? Si de ce le puneti? Toata lumea numai cu smecheria

  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by djczefre View Post
    De acea merge in ultimi timp asa de prost sharingul, avem cateva sute de caiduri din care nici un sfert nu e real! De ce le dati cu 256? Si de ce le puneti? Toata lumea numai cu smecheria
    Nu te ambala asa, cand ai un card pe care il poti citi numai cu newcs sau oscam si vrei sa-ti apara local in server folosesti trick 256 ca altfel nu schimba nimeni cu tine ( nu poti da linii N la toata lumea).

    @Sirius pot fi mai multe solutii la problema ta:
    da un reboot la cccam in server
    vezi daca aparatele unde ai cititoarele comunica cu serverul
    vezi ce versiune de cccam folosesti
    si ar mai fi, dar nu am toate datele necesare... cum se face legatura intre decodoare si server ( exista server?) sau intre decodoare si restul clientilor ( le dai 3 linii la fiecare?)
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    am 3 carduri in 3 deco (2 acasa si unul la servici)
    din fiecare mi-am dat linii N...256

    dar am fost anuntzat de cei cu care am facut schimb ca la ei nu ajunge nimic in hop1.
    adica apar fara carduri locale (le ajunge doar hop2 ....hop1=0)
    unde au disparut cardurile mele?
    deco dm500 cccam+newcs

    multumesc anticipat sirius
    Solutia e foarte simpla daca ai configurat ok liniile si anume foloseste cccam maxim versiunea 2.13 daca folosesti 256.
    Daca nu vrei sa folosesti 256 pune oscam in mod cccam si dai direct cardurile in dist 1.

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu de mult am vazut ca nu mai ai nici un local ... am si vrut sa zic ceva dar m-am gandit ca mai bine nu ma bag ...am restrictie sa vad doar cardurile cu downhop1 si ma gandeam ca nu mi-ai dat reshare de acea nu iti vede localu si nu am mai insistat ...vad ca problema e cu totu alta...

    Dar ma mir ca luni intregi nu ai observat nimica .Eu verific daca nu de 3 ori pe zi macar o data seara sa fie toate localele active !

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate voi nu cititzi bine sau eu nu explic clar:

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    am 3 carduri in 3 deco (2 acasa si unul la servici)
    din fiecare mi-am dat linii N...256

    dar am fost anuntzat de cei cu care am facut schimb ca la ei nu ajunge nimic in hop1.
    adica apar fara carduri locale (le ajunge doar hop2 ....hop1=0)
    unde au disparut cardurile mele?
    deco dm500 cccam+newcs

    multumesc anticipat sirius
    de unde sa stiu eu ? daca la mine aparea bine in cccam.info
    dar am fost anuntzat de cei cu care am facut schimb ca la ei nu ajunge nimic in hop1

    cred ca s-a rezolvat :
    am sters pe unul (din algeria)pe care il aveam in toate cele 3 deco
    am salvat cccam si newcs
    am rescris deco

    si acum totul pare ok

    bafta si mersi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top