Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Deblocare telecomanda?

    Am primit revista info satelit in care scria despre folosirea telecomenzii vu si la televizor. Am introdus codurile cum scria in revista, dar surpriza, nu imi mai merge volumul de pe telecomanda. Daca apas butoanele V+ si V- de pe receptor atunci functioneaza. Am pus alta imagine crezand ca problema e din receptor. Dar problema nu era de la receptor ci din telecomanda. Am dat sa revin la setarile din fabrica atat la TV cat si la receiver. Dar degeaba. Toate butoanele functioneaza cu exceptia volumului. Ce sa fac? Sa cumpar alta telecomanda?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Am primit revista info satelit in care scria despre folosirea telecomenzii vu si la televizor. Am introdus codurile cum scria in revista, dar surpriza, nu imi mai merge volumul de pe telecomanda. Daca apas butoanele V+ si V- de pe receptor atunci functioneaza. Am pus alta imagine crezand ca problema e din receptor. Dar problema nu era de la receptor ci din telecomanda. Am dat sa revin la setarile din fabrica atat la TV cat si la receiver. Dar degeaba. Toate butoanele functioneaza cu exceptia volumului. Ce sa fac? Sa cumpar alta telecomanda?
    intreaba la satmultimedia ,poate stiu ei.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Manualul nu se citeste :P acolo ai cum sa o setezi sa folosesti volumul televizorului sau al vu+
    cum sa resetezi telecomanda deci nu aveai nevoie de alte reviste

    watch tv for free

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FlorinV View Post
    Manualul nu se citeste :P acolo ai cum sa o setezi sa folosesti volumul televizorului sau al vu+
    cum sa resetezi telecomanda deci nu aveai nevoie de alte reviste
    S-a rezolvat cu ajutorul [email protected] snow care mi-a dat un tutorial pentru care ii multumesc,este un mare caracter de om.

  5. #5
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai rezolvat sa-ti mearga si pe vu si pe tv sau doar ai rezolvat cu volumul?
    Merge doar pe Uno sau si pe Duo?

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by malefycu View Post
    Ai rezolvat sa-ti mearga si pe vu si pe tv sau doar ai rezolvat cu volumul?
    Merge doar pe Uno sau si pe Duo?
    Pe baza ce am patit cu volumul ,nu mai incerc nimic probabil merge si pe tv dar nu mai am curaj.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Scuze ca intervin deci nu ai ce strica effectiv nimic rasfoieste manualul undeva mai pe la sfarsit si acolo explica tot de la A Z ce si cum Bafta Apropo o sa poti sa inchizi sau sa pornesti si tv )
    A mers si pe duo apoi au facut ceva update-uri la soft la vu+ duo si nu mai vrea

    watch tv for free

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt. reset telecomanda se apasa lung ambele taste 1 si 6 apoi se introduce codul 996 . that`s all folks.

    Cu telecomanda tv sau se pot schimba si programele ...etc,se introduce doar codul marcii aparatului din dotare !

  9. #9
    Ma gasiti pe ym. Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Telecomanda de la vu uno poate fi modata sa mearga si pe vu duo. Telecomanda de vu duo sau solo nu a mers niciodata in combinatia asta.

    Telecomanda de la vu uno este un proiect al team-ului Black Hole.
    Snow

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default



    °° Corect ! ! !

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deasta sta berea jos in frigider


  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow View Post
    Telecomanda de la vu uno poate fi modata sa mearga si pe vu duo. Telecomanda de vu duo sau solo nu a mers niciodata in combinatia asta.

    Telecomanda de la vu uno este un proiect al team-ului Black Hole.
    Am rezolvat sa mearga numai cu telecomanda de la VU si televizorul,astfel ca nu mai am nevoie de telecomanda televizorului.Cum am primit receptorul am pus in cutie cartea fara sa o citesc...prostia mea, nici nu credeam ca scrie in carte si detalii despre aceste chestii.Problema acu este ca sonorul merge dat mai tare din televizor si nu din receptor.Am dat volumul manual din receiver la 80% si din TV dau cat este nevoie.Multumesc la toti pentru sfaturi.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sommersby View Post
    deasta sta berea jos in frigider

    Si sa te mai miri ca ajunge omul mare beutor de bere.......pai cum sa n-o trimiti pe asta sa mai aduca cate o bere din frigider...o trimiti si daca nu ti-e sete...




  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Am rezolvat sa mearga numai cu telecomanda de la VU si televizorul,astfel ca nu mai am nevoie de telecomanda televizorului.Cum am primit receptorul am pus in cutie cartea fara sa o citesc...prostia mea, nici nu credeam ca scrie in carte si detalii despre aceste chestii.Problema acu este ca sonorul merge dat mai tare din televizor si nu din receptor.Am dat volumul manual din receiver la 80% si din TV dau cat este nevoie.Multumesc la toti pentru sfaturi.
    ...bea si tu o bere , da vol.100% (adica maxim ,la uno), introdu codul tv si vei avea doar o singura telecomanda pt.sonor (nu in 2 etape)


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top