Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Alpha testeri

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default Alpha testeri

    In urmatoarele zile voi finaliza o prima versiune la un gasitor si actualizator de transponderi (transponder finder and updater) pentru SkyStar2 rev 2.3 si as avea nevoie de cateva persoane care sa testeze aplicatia (voluntar ) inainte de a o face publica.

    Cerintele sunt sa aiba SkyStar2 rev 2.3 (doar 2.3 pe moment) si un pic de timp liber pentru a testa programul si a formula observatii.

    Va rog sa imi trimiteti un PM pentru a stabili detaliile.

    Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am ss2 rev 2.3.

    ps:din pachetul s*y ita si d+ nu decodez citeva canale ,cred eu ca din cauza ca progDVB nu vede ecm - urile .poate gresesc.
    E posibil asa ceva ,a mai patit cineva ?

    O alta curiozitate dea mea sunt canalele hdtv ( in europa --> momentan 2 ,cred Euro 1080 Main Channel FTA ) ,dar nu am semnal ( semnal 0 ) pe 12168 V ,SR :27500 pe astra19e ( dupa siteul http://www.lyngsat.com/astra19.html ) din tg mures ,ant 1.3m lnb 0.6 ss2 rev 2.3 ( de la s*y ita prind pr*****la 11 -19 si 24 -30 )

    e posibil ca 12168 V de pe astra19e sa nu aiba semnal in rumania ?

    multumesc anticipat celui care ma ajuta sa vad si eu celebrele 1080 de linii orizontale

    salutari la toti si imi cer scuze daca am suparat pe cineva

  3. #3
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    man aici @iepurila intreaba daca cineva se ofera sa ii testeze un program. tu vi intr-un post si spui toate problemele tale euro1080 in sibiu are semnal doar vreo 4 ore pe zi adica incepanad de pe la 12 ziua pana pe la 4-5 dupamasa. in rest cu sky & d+ mai fa cate o rescanare a transponderelor, sau lasa jegu ala de progdvb.

    ciao

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat altdvb? Cu el nu am probleme in Sibiu (cu config de mai jos). O antena un pic mai mare ar ajuta si pt. alte programe interesante da' pe moment nu e prioritara. Oricum pt. HDTV iti trebuie calculator puternic, ce am eu este la limita inferioare de vizionare decenta (fara intreruperi, fara procesor 100% incarcat). HDTV a mai fost pe hotbird dar pe moment nu mai emite. Daca consulti forumul regulat o sa fie anunt cand reapare.

    Cat despre testat programul iti trimit un PM cand e pregatit (undeva in cursul saptamanii viitoare).

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am ss2 rev2.3 si ceva timp.
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default GaboiU

    mersi de info

    sunt dispus sa testez aplicatia lui iepurila.

    stiu sa rescanez & update in progDVB dar de ex : TAQUILLA 12,13,14 & 15 nu au ecm - uri ( alte aplic. decit progDVB nu agreez pt ca : 1.sunt mult mai instabile 2.nu au optiune de ram ,hdd buffering --> shifting ,pe care o folosesc f.f. frecvent --> inregistrez multa muzica )

    apropo de hdtv --> euro 1080 ,am athlon xp 1900+.am sa incerc intre 12 si 4-5 dupamasa .daca calcu meu nu face fata ,in progDVB la TimeShift buffer status am optiunea " disable mpeg2 decoder for low CPU use ",dupa care trag si eu citeva minute sa vad si eu 1080 de linii ( sunt mai mult decit pasionat de camere foto & video --> editare )

    apropo de mpeg2 decoder : a aparut Eleca*du 2.00.0.3611 care are optiunea de DOUBLE RATE deinterlacing .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Taquillele 11-15 nu functioneaza (nu transmit nimic).

    HDTV 1920x1080 e extrem de impresionant. Daca ai si un monitor de 19 sau 21'' care sa suporte 1920 e si mai bine. Calitatea nu se compara cu televiziune obisnuita... dar si costul e mare (bandwidth-ul utilizat). Pe calc tau ar trebui sa mearga ok.

    Cat despre alte aplicatii, eu am incercat progdvb (cu el am inceput), dvbviewer, altdvb, skyview (sau ceva pe aproape). ProgDVB e bun, merge frumos recording-ul, dar comuta canalele incet, de aceea am renuntat la el dupa ce am reusit sa config altdvb (2 saptamani ). AltDvb, pt. mine, e perfect. Un pic mai tehnic dar numai bun, iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, comuta rapid si are PIP (daca pui acelasi canal pe amandoua viewurile, le faci de aceasi dimensiune si privesti "crucis" (cum era la imaginile 3D din anii '90) ai un pseudo-3D TV. Cel putin in partea centrala ai clar senzatia de 3D. E impresionant la inceput (si ar fi si mai impresionant daca ar exista canale TV care sa transmita 3D, pe doua fluxuri simultan - stiu, costa).

    Multumesc celor care s-au oferit sa testeze aplicatia,in saptamana care incepe sper sa am suficient timp sa finalizez prima versiune pt teste si va voi anunta de unde sa o downloadati (nu e mare, max. 2M cu dll-urile de MFC).

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreau si eu sa testez aplicatia . Cred ca ar fi utila ca tot se schimba si apar canale ...
    PS : Nu ca sa ma laud dar sunt si eu programator ( desi nu de aplicatii DVB , la care nu ma pricep )

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default GaboiU

    la ora 13:22 ( ora rumaniei ) tot nam semnal pe tp :12168 V cu 27500 SR pe astra 19e in progDVB si nici in altDVB
    euro 1080 MAIN CHANNEL ( HDTV )

    NU STIU CE SA MAI FAC SA VAD SI EU un canal hdtv



    poate ma ajuta cineva...............

    p.s.TAQUILLA 1 - 10 au semnal 53-55% ,MTV central 60% pe astra 19e

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gaboiu3 , mă (ne) doare capul ..

    Si vezi ca Astra se muta la 39 Vest de maine ..

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe hb nu are semnal momentan

    13E
    HDTV
    FRECV = 11.013H
    SR =19530
    FEC = ? (in receiver nu am... imi gaseste automat)-------by rz +

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HDTV-ul a trecut de curand si pe Astra 1D 23E, 12.032H, 27500, 3/4 (semnal bun, toata ziua) dar deocamdata nu sunt emisiuni... e inca un test card (la scanare, apare HDTV, dar ecranul ramane negru)
    Cred ca in curand vor fi imagini aici.
    Francezii vor avea cateva programe in HDTV, incepand de anul viitor!
    Deci putina rabdare...

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default GaboiU

    serios jamaica ? la 39 ? v ? miine ? maimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaima imaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaim aimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimaimai maicechestie


    multumesc celor ce miau raspuns serios

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe moment am trimis aplicatia tuturor celor care mi-au trimis un PM cu o adresa de mail. Cei care mai doriti sa testati va rog trimiteti-mi adresa de mail de PM. Am incercat un cont la un provider free dar e de cacao asa ca pe moment ma las pagubas (nu am timp sa caut, daca stiti vreunul, de preferat NU din .ro...)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fortecstar Alpha STB
    By Boknaaai in forum RDI - English
    Replies: 19
    Last Post: 24th December 2006, 10:31
  2. ALPHA TV PROVIDER ID
    By loveme in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 24th November 2006, 23:56
  3. ALPHA TV ID ???
    By cogil in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 24th November 2006, 19:22
  4. FORTECSTAR ALPHA
    By harshan in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 6th July 2006, 08:28
  5. zee tv & Alpha tv punjabi down
    By zainjee in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 2nd May 2006, 07:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top