Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Arad-Romania
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default placa skystar2 defecta

    In urma unei furtuni , fara traznet direct in parabola , cred ca static, nu mai imi merge placa. O vede compul , OK, dar nu are semnal nimica. Se mai poate repara ?

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Arad-Romania
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa este skystar2 rev. 2.3

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are iesire de 13-18v pentru alimentarea LNB-ului

    f11

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    on C-Band LNB vertical positions generates 13/14 Volts for the lnb abd horizontal generates 18 volts.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Arad-Romania
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum sa masor tensiunea ? in paralel cu LNB sau pur si simplu pe iesirea de LNB trebuie sa aiba 13 - 18 V ?

  6. #6
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    masori fara lnb doar cu un aparat de masura pe mufa de lnb. 13 e pentru polarizare verticala si 18 pentru orizontala .... sau invers oricum nu are mare importanta... important e sa le ai.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Arad-Romania
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am masurat si nu avea tensiune. am desfacut capacul de la chestia aia metalica "samsung" , banuiesc ca e tuner , si era topit circuitul imprimat de la mufa de intrare pana la pinul 2(aia care sunt in aer), am refacut circuitul cu un letcon de 20 W , dar tot nu merge. Altceva nu se mai vede ars. Banuiesc ceva integrat din cele doua existente.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca-i asa .... poti fii sigur ca antena (farfuria) a scapat
    de restul .... cred ca se alege cosul de gunoi


    Daca e topit cablajul pe circuitul de semnal , eu zic ca nu a mai ramas nimic din tuner ... si probabil nici din LNC .

    sorry man

    Toate cele bune!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta da veste proasta... caci vad ca sunt doar furtuni zilele astea

    O intrebare: foloseste cineva o protectie de supratensiune pentru cablu coaxial? Se pierde mult semnal daca se pune una intre LNB si placa? unde trebuie pus, langa LNB sau langa placa? (macar daca e sa se aleaga praful prefer sa se duca LNB-ul ca e mai ieftin ca un SS2).

    Merci

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @khristyan
    am o rugaminte la tine...............
    iti poti modifica te rog, nick-ul...............?
    nu de alta dar creaza confuzie.................
    inclusiv eu cand am intrat pe forum nu stiam ce este cu acest topic(credeam ca l-am deschis eu)........................
    cred ca existenta unei singure litere diferite nu este suficienta (iti recomand sa mai adaugi sau sa mai scoti ceva litere)..........
    oricum ai o infinitate de posibilitati de nick-uri............
    si tu l-ai ales chiar pe acesta..............
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Arad-Romania
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sorry man , tu l-ai ales gresit, daca te uiti bine eu sunt inregistrat la rdi din ianuarie 2003, pe cand tu esti cu un an mai tarziu...

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca o poti trimite cumva in cluj... s-ar putea repara

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Arad-Romania
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default how ?

    te rog sa-mi spui unde si cum sa procedez ? pot sa o trimit prin posta !? costa mult reparatia sau nu se merita , mai bine una noua ? da-mi te rog un pm sau mail , mailul meu este [email protected]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. vreau sa cumpar in Bucuresti placa DVB Skystar2
    By florianconnex in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 7th November 2006, 17:25
  2. placa pctv sat defecta
    By [email protected] in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 28th September 2006, 07:27
  3. Replies: 18
    Last Post: 2nd May 2006, 06:14
  4. Placa Dvb Skystar2
    By Scholl in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 10th February 2006, 22:16
  5. Noua placa Skystar2 rev.2.6B Teste !!!!
    By claudiuw in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 12th July 2003, 08:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top