Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Jailbreak pt Iphone 3-sfaturi/ajutor

    Am nevoie de ceva sfaturi pt un Iphone 3G.Are ios 4.2.1 si baseband 05.15.04, produs in august 2008 si e liber de retea.Nu are nimic pus pe el si as vrea sa-l jailbreak-uiesc.Am citit atatea si totusi nu sunt in clar daca trebuie sa trec pe bb nou 06.15.00-de ipad (daca se poate nu as vrea sa pierd partea de gps si sa raman pe vechiul bb) ca sa-l rescriu total.
    Orice ajutor e binevenit.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  2. #2
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris View Post
    Am nevoie de ceva sfaturi pt un Iphone 3G.Are ios 4.2.1 si baseband 05.15.04, produs in august 2008 si e liber de retea.Nu are nimic pus pe el si as vrea sa-l jailbreak-uiesc.Am citit atatea si totusi nu sunt in clar daca trebuie sa trec pe bb nou 06.15.00-de ipad (daca se poate nu as vrea sa pierd partea de gps si sa raman pe vechiul bb) ca sa-l rescriu total.
    Orice ajutor e binevenit.
    Pai daca e liber de retea de ce sa-i urci bb-ul?Faci jb cu redsn0w 0.9.6b6 sau sn0wbreeze 2.2 si gata.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Pai daca e liber de retea de ce sa-i urci bb-ul?Faci jb cu redsn0w 0.9.6b6 sau sn0wbreeze 2.2 si gata.
    Nu vreau sa urc cu bb doar ca nu am inteles daca merge cu redsnow pe varianta mea actuala.Am citit atatea variante de jailbreak incat m-am speriat si nu am mai facut nimic.
    @badboy
    Am ajuns si pe idevice si am salvat atatea linkuri de nu mai stiu care e bun si care nu.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    https://sites.google.com/a/iphone-de...edirects=0&d=1 ia de aici redsnow
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750 de aici softul 4.2.1 3g
    inchizi telu conectat la pc ,deschizi redsnow selectezi softul de unde l-ai pus ,bifezi install cydia ,pui in dfu si voila

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai un tabel .

    iOS 4.2.1 are BB 05.15.04

    Se jailbreakuieste cu redsnow , este foarte simplu .

    Vrei mai multe detalii ?

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc KB pt tabel, il am salvat si pe acesta.Doar ca nu am avut curaj sa rescriu softul pana nu sunt pus la punct cu informatiile.Din pacate au ajuns asa de multe ca m-am pierdut prin ele.
    O sa iau inima-n dinti si o sa trec la treaba.Sa fiti prin preajma daca ceva nu iese bine
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    5 euro raspunsul/intrebare , asa facem si noi de o clatita cu Nutella

    Hai , cu curaj .

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa se face ?
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12949
    Cum a scris mai sus @everest imi spune ca nu-mi renunoaste IPSW specificat.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da , urmezi pasii de acolo dar NU bifezi install iPad baseband .

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu pot sa-mi dau seama unde gresesc.Posibil sa nu dau jos versiunea 4.2.1 corespunzatoare.Am ajuns la momentul cand imi apare pe ecranul iphone-ului iTunes si cablu si aici trebuia sa incarc softul cu extensia ipsw dar imi spune ca nu-mi renunoaste IPSW specificat.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  12. #12
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai treaba cu IPSW, bifeaza cydia si pune iphon-ul in mod dfu
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am ajuns pana acolo, nu ma lasa sa incarc iPhone1,2_4.2.1_8C148_Custom_Restore.ipsw
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am lasat pagubas.E in Recovery mode si il las asa pana imi aduc aminte de el
    Multumesc pt info.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa zicem ca l-am facut Nu scria si nu spunea nimeni ca trebuie schimbata extensia fisierului...pur si simplu.Nici nu era precizat si de aceea nu mi-l recunostea programul si nu ma lasa sa-l incarc ca sa ajung la pasul cu tabelul unde bifez cele necesare.
    Dubios!
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top