Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default dreambox800hd clona via wlan!

    salutare,

    domnilor, dupa vreo 3-4 nopti nedormite va rog frumos lamuriti-ma si pe mine ca nu mai stiu unde sa caut si ce sa mai inteleg!

    instalez imagine nou nouta fie ea ssl76, fie ssl82 fie ssl84... intru in network, setez ip, gateway, DNS.... intru cu DCC-ul in dream, incarc cccam.cfg...dupa 2 secunde ''FTP not connected'' dupa care iarasi functioneaza dupa care iarasi se deconecteaza...face asa de vreo 2-3 ori dupa care cade intr-o ''tacere'' completa si tot asa pana la reinstalarea unei noi imagini!

    am ajuns la concluzia ca poate fi ceva de la placa de retea a dream-ului pentru ca routerul este ok, internet-ul e ok, cablul am incercat sa-l schimb si idem, aceeasi buba!

    va rog mult, pentru cine foloseste si functioneaza, dati-mi un model de stick wlan si spuneti-mi pe ce imagine ruleaza perfect....mai incerc si varianta asta si daca nu vrea nici asa renunt la enigma2 cu tot HD-u lui si ma intorc la enigma1 cu tot SD-u lui

    multumesc!
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa alimentezi dreamul de la alta sursa de 12 volti un pic mai sanatoasa

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Arrow

    rezolvata problema conectari pe wlan cu:

    stick D-Link DWL G122
    Nemesis 2.4 SVN099r1 ssl84a de aici http://www.sat-universe.com/showthre...=219375&page=5

    cine are nevoie de ajutor pentru a configura o retea wlan il pot ajuta cu mare placere , aceasta varianta este singura care a functionat dupa 4 nopti aproape nedormite si FOARTE multe imagini instalate, probate si nefunctionale

    NErezolvata problema cu restartul.
    dupa restart dream-ul ''iese'' pe net (addons, DCC, etc) insa cccam-ul nu mai vrea sa ''porneasca''.

    vreao sugestie, vreo idee
    multumesc
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  4. #4
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa pui in etc/init.d/bootup linia asta: /usr/bin/cccam & ,sau ,ma rog in loc de cccam denumirea exacta a cccam-ului in usr/bin sau usr/bin/ cam ca la unele imagini e si asa,nu mai stiu la nemesis,caz in care linia trebuie sa fie /usr/bin/cam/cccam &.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dorinineu View Post
    Incearca sa pui in etc/init.d/bootup linia asta: /usr/bin/cccam & ,sau ,ma rog in loc de cccam denumirea exacta a cccam-ului in usr/bin sau usr/bin/ cam ca la unele imagini e si asa,nu mai stiu la nemesis,caz in care linia trebuie sa fie /usr/bin/cam/cccam &.
    la nemesis nu este /usr/bin/cam/cccam
    asadar am adaugat urmatoarea linie in etc/init.d/bootup :

    /usr/bin/CCcam_2.2.1

    pentru ca asa era in usr/bin
    insa aceeasi problema dupa restart.
    ceea ce ma exaspereaza deja este faptul ca nu cred sa fie ceva ''grav'', este o comanda sau o linie de adaugat undeva pentru ca dream-ul, dupa cum am mai spus, dupa restart ''iese'' pe net fara nicio problema!

    multumesc de raspuns oricum!
    Last edited by multimedia; 28th November 2011 at 22:33.
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  6. #6
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect era /usr/bin/CCcam_2.2.1 & ,vezi poate merge.

  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cind se intrerupe netul sau comunicarea wifi trebuie sa dai restart la cam sau box ? ma refer in cazul conexiunii wifi

  8. #8
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dorinineu View Post
    Corect era /usr/bin/CCcam_2.2.1 & ,vezi poate merge.
    Sau asa ,aveam pt o imagine blackhole cu aceeasi problema
    if [ -f /usr/bin/CCcam_2.2.1 ];
    then /usr/bin/CCcam_2.2.1 &
    fi
    /usr/bin/CCcam_2.2.1 &

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    cind se intrerupe netul sau comunicarea wifi trebuie sa dai restart la cam sau box ? ma refer in cazul conexiunii wifi
    netu-l nu cade, conexiunea wifi este stabila chiar si dupa restart....nu mai porneste cccam-ul dupa restart,asta e problema....pot sa o dezactivez-activez ca tot nu porneste....trebuie sa instalez din nou imaginea, atunci merge fara probleme!
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dorinineu View Post
    Sau asa ,aveam pt o imagine blackhole cu aceeasi problema
    if [ -f /usr/bin/CCcam_2.2.1 ];
    then /usr/bin/CCcam_2.2.1 &
    fi
    /usr/bin/CCcam_2.2.1 &
    if [ -f /usr/bin/CCcam_2.2.1 ];
    then /usr/bin/CCcam_2.2.1 &
    fi ---asta frebuie sa fie ''fi'' sau ai vrut sa scrii ''if''
    /usr/bin/CCcam_2.2.1 &[/
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu vrea si nu vrea, am incercat in toate modurile posibile!

    am scos din dulap si vechiul dm500, l-am bagat la retea, am adaugat cccam.cfg si merge ca uns chiar si dupa reboot asadar cccam.cfg este bine configurat ca ma gandeam ca poate fi una din cauze!

    placa de retea de la dm800 este ok din moment ce acum rulez pe wlan si am aceeasi problema!

    nu-mi ramane decat sa instalez o noua imagine, ceea ce fac chiar acum, si sa nu mai dau restart ori reboot...asta e!

    ma deranjeaza ca nu pot sa-mi dau seama care poate fi cauza, marog!

    multumesc pentru raspunsuri!
    DM500+DM800 si nimic mai mult

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top