Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romania
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor configurare motor satelit

    Salut,
    am nevoie sa ma ajutati sa imi spuneti daca pot conecta alaturi de o antena motorizata pentru satelitii cuprinsi intre 30W si 16E, o alta antena fixa pozitionata pe 19,2E.Am incercat printr-un diseq 1.2 sa schimb din setari satelitul 19,2 pe LNB1,ceilalti ramanand pe LNB0, insa imi da erori.Exista vre-o solutie sa pot face acest lucru?
    Multumesc.

  2. #2
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai nevoie de un comutator diseq .

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romania
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am unul, insa ma incurc in setarile din dream , in legatura cu modul de alocare din lista a LNB-ului pentru antena fixa

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spune te rog ce decodor ai....
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romania
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incerc sa fac acest lucru cu un dreambox 500 si un comutator GLOBO 6014/0

    http://imageshack.us/photo/my-images/689/dscn9574g.jpg/

  6. #6
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa pui sateliti de pe antena motorizata pe lnb1,diseqAA iar celalalt pe astra pe lnb2 diseqAB,la comutator folosesti iesirile lnb1 pt motor respectiv lnb2 pt antena fixa.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu pe dream500 am reusit sa fac sa functioneze antena fixa printr-un disecq 4/1 insa pe cea motorizata nu vroia sa o comande...

    m-am tot interesat si cauza pare a fi ca alimentatorul dream-ului are amperaj mic...insa nu am incercat cu unul mai mare deoarece am trecut la dreambox800hd care face acest lucru fara probleme!

    daca doresti poti incerca varianta asta si sa spui daca functioneaza!

    numai bine...
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romania
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru sfaturi.Am reusit sa configurez.Am lasat pe LNB 0 toti satelitii de pe antena cu motor, iar satelitul 19,2 E de pe antena fixa, l-am setat pe LNB-ul 1,am setat diseq1.2 si la "parametru diseq", am selectat A/B.
    Apoi m-a intrebat pe ce LNB las motorul, si am ales LNB0.Atasez si 2 foto de configurare.
    http://imageshack.us/photo/my-images/703/dscn9578j.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/411/dscn9577e.jpg/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top