Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 18 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 258
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Buzau
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Smile DOLCE HD - merge in share!...Uneori. Mai mult nu merge!!

    Mutati-va antenele pe 39E ca s-a luminat de ziua!
    1) Esti pe net
    2) Esti pe forumul RDI
    3) Imi citesti semnatura
    5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
    6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
    7) Zambesti, sau chiar razi!

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bogdane poate mut antena degeaba,nu de alta dar maine am drum pana la Buzau via Maracineni.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm si la mine deschide

    toate hd-urile si ceva sd-uri
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  4. #4
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HBO HD si National geographic HD la mine nu se deschid.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce emulator merge?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default



    Uploaded with ImageShack.us
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sd -urile sint tot alea trei care mergeau si inainte[tvr3/tvr info/euforia]/hd nu am cum sa verific ca nu am abo la hd
    verificat adineauri!
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    turnu magurele
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine deschide toate hd fara hbo hd si totae programele sd din share

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu deschide HBO,HBO Comedy si HBO HD
    adica maxpack
    mentionez ca imi deschide cu CCcam din hop2
    restul se deschid toate
    Last edited by dorinelu; 24th November 2011 at 19:59.
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum naiba se deschid frate daca cardul nu deschide la mine cu cccam?ala de da ecm-uri poate are alt card mai destept/sau trebuia alt cam?
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se zvonea in cercuri mai restranse ca merge. Nu am crezut pana acum...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si la mine , dar in Amiko Alien.Daca pun acelasi linie C pe un DM 800 nu merge.Linia C il pun Amiko in oscam , iar in DM 800 in CCcam.Cand pun in Amiko in oscam server ,scot din celalalt din CCcam.cfg.In Amiko merge de la acelasi peer , iar in DM 800 nu.Care e explicatia?

  13. #13
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intr-adevar HBO HD nu deschide.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  14. #14
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine nu deschide nimica....
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  15. #15
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default Buna vesta asta!

    La mine pe CubeRevo 250 (Ipbox 91 HD) cu oscam 1.10 5968 deschide aproape tot, mai putin HBO HD si NatGeo HD, poate nu am eu in share. Ideea cu nds e timpul de citire, daca sare de 0,5 s pot aparea intreruperi. Spor la verificat!
    -=<SS2 FUN>=- Oscam sh4, mips, raspi
    DVBSky T9580,Alien2+,Emme Esse 115cm AL, IBU, DM3800, 100.5E-45W,Dm500S, CubeRevo250, Raspi, Asus Wl500GPv2 ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top