Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default D i g i TV - Samsung UE46D5700

    Buna ziua,

    sunt incepator in probleme de receptie digitala, sateliti si alte aspecte de acest gen. Va rog ajutati-ma cu urmatoarea problema:

    - detin un abonamet Digi TV (ceva cu HBO; cumva abonamentul complet)
    - detin un received HUMAX (nu modelul HD ci acela normal conectat prin EuroSCART la TV)
    - in acest receiver este introdusa cartela (albastra) de la r d s, care a fost activata cu acest receiver
    - detin un LED TV Samsung UE46D5700 care are un adaptor CI (in care se pare ca poate fi introdusa o cartela PCMCIA) si tuner DVB-T / C / S2

    Problema mea este urmatoarea:
    - doresc sa scap de a 2a telecomanda a receiverului si sa receptionez posturile digitale direct cu tunerul TV-ului
    - mai mult, observ ca prin cablul EuroSCART posturile se vad mai rau decat atunci cand le vad pe cele receptionate direct de TV.
    (adica: daca selectez ca sursa de semnal al TVului receptorul HUMAX, posturile se vad mai slab decat cum se vad cand sursa selectata este TV-tunerul TV-ului)
    - mai mult, unele posturi afiseaza "Scrambled Channel" atunci cand folosesc tunerul intern al TV-ului (evident din cauza ca nu exista cartela care sa decodeze)
    - in plus, daca imi aduc bine aminte, posturile HD nu sunt receptionate decat de tuneru interna al TV-ului, HUMAX-ul acesta neffind capabil de asa ceva.

    Din cate am citit, exista posibilitatea achizitionarii unei cartele PCMCIA (smart card reader) + programator (DIABLO 2).
    Presupun ca aceasta cartela PCMCIA se monteaza in TV iar in ea se introduce cartela (Smartcardul din plastic) astfel incat tunerul TV-ului sa decodeze posturile.
    (http://www.satshop.tv/Cas-Interface-3-Plus-USB)

    Nu este reclama, dar in cautrarile mele am gasit si site-urile astea, care par sa aiba nenumarate produse legate de aceasta problema:
    http://www.hm-sat-shop.de/ci-ca-modu...fessional.html
    http://www.duolabs.com/dmodule2.html
    http://www.satmultimedia.ro


    Normal ca cei de la r d s nu vor sa ofere suport pentru asa ceva si mi-au spus ca nu activeaza cartele decat cu device-urile lor.

    A mai incercat cineva asa ceva? Este posibil? Ce paote face cartela Diablo? Ce rol are programatorul acela CAS?
    Poate fi reprogramat smartCardul odata ce a fost imperechiat cu receiverul HUMAX?
    Ce dispozitive, softuri imi sunt necesare pentru a scoate din circuit receiverul HUMAX?

    Ce alte lucruri interesante se mai pot face cu acest Diablo? Am vazut ca exista si versiune WiFi? La ce ar putea fi folosita?

    Mentionez ca am dat search pe acest forum ianitne de a posta, dar nu am reusit sa gasesc raspunsurile la aceste intrebari?

    Va rog, aveti mila de un incepator si directionati-l pe calea ca buna.

    Va multumesc.
    Last edited by mmmggg; 24th November 2011 at 14:49.

  2. #2
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate DIGI nu da CAM-uri abonatilor.Au promis ca vor da cand se perfectioneaza sistemul CI+.
    Solutia CAM Diablo.
    CAM-ul(Conditional Acess Module) se introduce in slotul PCMCIA care-l ai la televizor.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mmmggg View Post
    Va rog, aveti mila de un incepator si directionati-l pe calea ca buna.
    Ti-am dat PM.

  4. #4
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista diablo cam wifi sau truman + samygo sa vezi ce vrei tu.
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    satenicu, Supaplex, Danni_X,

    Va multumesc foarte mult pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns.

    Simt ca o sa reusesc sa scap de a 2a telecomanda!

    Va multumesc si aprciez enorm ajutorul vostru.
    Last edited by mmmggg; 24th November 2011 at 16:59.

  6. #6
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citeste aici http://forum.samygo.tv/ despre samygo

    Diablo cam aici http://www.duolabs.com/

    Se poate face un mic compromis pentru inceput cu aplicatia pc Truman si aplicatia tv samygo.

    Info aici http://www.sat-television.com/showth...n-Samsung-9500
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mmmggg View Post
    Buna ziua,

    sunt incepator in probleme de receptie digitala, sateliti si alte aspecte de acest gen. Va rog ajutati-ma cu urmatoarea problema:

    - detin un abonamet Digi TV (ceva cu HBO; cumva abonamentul complet)
    - detin un received HUMAX (nu modelul HD ci acela normal conectat prin EuroSCART la TV)
    - in acest receiver este introdusa cartela (albastra) de la r d s, care a fost activata cu acest receiver
    - detin un LED TV Samsung UE46D5700 care are un adaptor CI (in care se pare ca poate fi introdusa o cartela PCMCIA) si tuner DVB-T / C / S2

    Problema mea este urmatoarea:
    - doresc sa scap de a 2a telecomanda a receiverului si sa receptionez posturile digitale direct cu tunerul TV-ului
    - mai mult, observ ca prin cablul EuroSCART posturile se vad mai rau decat atunci cand le vad pe cele receptionate direct de TV.
    (adica: daca selectez ca sursa de semnal al TVului receptorul HUMAX, posturile se vad mai slab decat cum se vad cand sursa selectata este TV-tunerul TV-ului)
    - mai mult, unele posturi afiseaza "Scrambled Channel" atunci cand folosesc tunerul intern al TV-ului (evident din cauza ca nu exista cartela care sa decodeze)
    - in plus, daca imi aduc bine aminte, posturile HD nu sunt receptionate decat de tuneru interna al TV-ului, HUMAX-ul acesta neffind capabil de asa ceva.

    Din cate am citit, exista posibilitatea achizitionarii unei cartele PCMCIA (smart card reader) + programator (DIABLO 2).
    Presupun ca aceasta cartela PCMCIA se monteaza in TV iar in ea se introduce cartela (Smartcardul din plastic) astfel incat tunerul TV-ului sa decodeze posturile.
    (http://www.satshop.tv/Cas-Interface-3-Plus-USB)

    Nu este reclama, dar in cautrarile mele am gasit si site-urile astea, care par sa aiba nenumarate produse legate de aceasta problema:
    http://www.hm-sat-shop.de/ci-ca-modu...fessional.html
    http://www.duolabs.com/dmodule2.html
    http://www.satmultimedia.ro


    Normal ca cei de la r d s nu vor sa ofere suport pentru asa ceva si mi-au spus ca nu activeaza cartele decat cu device-urile lor.

    A mai incercat cineva asa ceva? Este posibil? Ce paote face cartela Diablo? Ce rol are programatorul acela CAS?
    Poate fi reprogramat smartCardul odata ce a fost imperechiat cu receiverul HUMAX?
    Ce dispozitive, softuri imi sunt necesare pentru a scoate din circuit receiverul HUMAX?

    Ce alte lucruri interesante se mai pot face cu acest Diablo? Am vazut ca exista si versiune WiFi? La ce ar putea fi folosita?

    Mentionez ca am dat search pe acest forum ianitne de a posta, dar nu am reusit sa gasesc raspunsurile la aceste intrebari?

    Va rog, aveti mila de un incepator si directionati-l pe calea ca buna.

    Va multumesc.
    Problema se poate rezolva mult mai usor decat ai crede si anume :

    1 - cumperi o telecomanda universala programabila gen Made for you 4:1 si poti pune mai multe device-uri (4 device-uri , astfel scapi de telecomanda receptorului);
    2 - cumperi un cablu euroscart de calitate, si se va vedea ok.

  8. #8
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Problema se poate rezolva mult mai usor decat ai crede si anume :

    1 - cumperi o telecomanda universala programabila gen Made for you 4:1 si poti pune mai multe device-uri (4 device-uri , astfel scapi de telecomanda receptorului);
    2 - cumperi un cablu euroscart de calitate, si se va vedea ok.
    Stie prea multe tv-ul ala sa ramana la o telecomanda universala Ovidiule.
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danni_X View Post
    Stie prea multe tv-ul ala sa ramana la o telecomanda universala Ovidiule.
    Eu i-am raspuns scurt si concis, omu se plangea in principal de telecomanda si de imagine.
    E normal ca daca vrea mai multe ... HD sau mai stiu eu ce are nevoie de tembelizor destept, pentru HD-uri oricum nu are nevoie de card (pe sat nefiind transmise iar pe cablu mergand foarte simplu cu vechile key N2 din aprilie - mai 2010).

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci omu are 2 posturi la activ si deja e pus pe hackuiala
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    deci omu are 2 posturi la activ si deja e pus pe hackuiala
    e de rau?

    Oricum, va multumesc mult pentru mesaje.
    Imi place ce descoper ca se poate face cu cardurile astea si cu televizorul. Nu degeaba am dat o caruta de bani pe TV. O sa mai investesc in cardul Diablo, dar inca nu prea stiu ce se poate face. Am prins niste 'fire', 'informatii' succinte despre CE, CUM si pe UNDE. Dar inca nu imi este foartel clar. Cu ajutorul vostru, sigur o sa reusesc.

    Cu multa stima.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Eu i-am raspuns scurt si concis, omu se plangea in principal de telecomanda si de imagine.
    E normal ca daca vrea mai multe ... HD sau mai stiu eu ce are nevoie de tembelizor destept, pentru HD-uri oricum nu are nevoie de card (pe sat nefiind transmise iar pe cablu mergand foarte simplu cu vechile key N2 din aprilie - mai 2010).
    Salut Ovidiu,

    multumesc pentru raspunsul tau. Dar pare mai interesant ce se poate face cu software-ul TV-ului, tunerele sale si cardul Diablo, decat telecomanda.
    Mentionez ca am un abonament full de la operator, deci nu cred ca se pune problema de vreo ilegalitate.

    Deci, pentru a trece de mesajul "scrambled channel" pe care il primesc la posturile digitale prinse cu tunerul TV, pentru care, in mod normal, am nevoie de 'conserva' de receiver, nu am nevoie de Diablo?

    La ce este bun acest Diablo mai exact?
    Last edited by mmmggg; 25th November 2011 at 09:21.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,207
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Succes!

    Daca tot ai avant revolutionar din start urmareste subiectul acesta si poate scapi si de Diablo intr-o zi!
    Toate au un inceput!

    Daca tot ai abo la RCS si nu esti multumit de imagine de ce nu iei receptorul lor HD cu iesire HDMI?
    Ca sa vezi legal nu ai decat optiunea asta.
    Restul e piraterie!
    Cardul pe care-l ai, ca sa te uiti sa zicem legal, trebuie imperecheat cu modulul de decodare care se pune in slotul PCMCIA din TV.
    Modulul Diablo ( nu este o cartela ) in felul in care ti-a fost sugerat mai sus este utilizat la piratare.
    Asta doresti de fapt?

    Daca insa doresti sa inveti mai mult si sa ajungi la performanta de a reusi sa imperechezi cardul pe care-l ai cu un modul corespunzator, Nagra, ar fi o solutie de compromis, semilegala!
    Ai pregatirea necesara, dorinta, rabdarea si dotarea sa faci acest lucru?
    In final este o multumire dar vei constata ca investitia de timp , bani si efort intelectual, e mai mare decat abonamentul platit!
    Nu e chiar asa usor.
    Modulul Diablo costa si el peste 100 Euro..
    Si ca sa reusesti sa citesti de pe cartela ta...mai trebuie sa inveti destule!
    Ai si raspunsul legat de piratare!
    Ti-a fost dat!
    Daca mai bat toba mult pe forumuri se vor trezi si ei ca nu le mai merge "solutia" veche, chiar foarte curand!


    Mai multe, daca vrei piratare, trebuie sa cauti singur, sa citesti, sa intelegi, sa te imprietenesti cu cei care stiu sa-ti explice in privat anumite "secrete".
    Si inca un aspect!
    Toate, absolut toate, forumurile de profil sunt monitorizate atent de serviciile speciale de combatere a ......
    Unele sunt chiar controlate de EI!
    Grija mare!
    Am destui prieteni printre ei!


  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 007/Ro View Post
    Succes!

    Daca tot ai avant revolutionar din start urmareste subiectul acesta si poate scapi si de Diablo intr-o zi!
    Toate au un inceput!

    Daca tot ai abo la RCS si nu esti multumit de imagine de ce nu iei receptorul lor HD cu iesire HDMI?
    Salut 007,

    multumesc pentru raspuns.
    Avand in vedere ca televizorul are tuner incorporat, poate acesta inlocui (cu aceleasi rezultate) receiverul HD de la operatorul de cablu?

    Am vrut sa il iau la un moment dat, dar fireste, nu erau pe stoc.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mmmggg View Post
    Salut Ovidiu,

    multumesc pentru raspunsul tau. Dar pare mai interesant ce se poate face cu software-ul TV-ului, tunerele sale si cardul Diablo, decat telecomanda.
    Mentionez ca am un abonament full de la operator, deci nu cred ca se pune problema de vreo ilegalitate.

    Deci, pentru a trece de mesajul "scrambled channel" pe care il primesc la posturile digitale prinse cu tunerul TV, pentru care, in mod normal, am nevoie de 'conserva' de receiver, nu am nevoie de Diablo?

    La ce este bun acest Diablo mai exact?
    Dupa cum bine ti-a raspuns si @007/Ro, Diablo nu este un card ci este un modul cam cu care poti citi cardul tau. Insa pentru a citi respectivul card (de digi) ai nevoie de rsa si bk, date ce nu pot fi extrase din orice receptor si bineinteles nu de oricine.

    In concluzie pentru a vedea ceva drect pe tv, iti mai trebuiesc 3 lucruri :

    - diablo cam
    - o conserva gen Hyunday 1160
    - pe cineva dispus sa iti scoata datele necesare.

    Odata facand astea nu vei mai fi in legalitate cu cardul.

    Pe partea de cablu solutia cea mai simpla e cu key N2 direct, asa nici nu mai ai nevoie de card.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top