Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default problema semnal rec digi

    salutare, am o problema ciudata cu un receptor digi 1160 , si anume:are semnal numai daca il pun in loop cu receptorul meu echostar.Ce pot face?inainte mergea perfect.merci!
    Numai bine!
    echostar2200 2ci+via,dragon,fun2, antena fibra1.8 mobila intre 75E si 43W,motor 18" strong,pozitioner Strong V50.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica conexiunea mufelor si cablul. Punand in Loop, primul receptor amplifica semnalul pt. cel de al doilea.
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sincer eu cred ca nu iti mai alimenteaza conserva lnb.de aceea ai semnal doar daca pui in loop al doilea receptor.btw prin loop semnalul bu creste ci scade
    boy2good

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci tuturor de raspunsuri,nu stiu ce o sa fac cred ca o sa ma duc la ei ca am incercat si cu reset dar nimic.
    echostar2200 2ci+via,dragon,fun2, antena fibra1.8 mobila intre 75E si 43W,motor 18" strong,pozitioner Strong V50.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa Echostarul la o parte si leaga-l pe Digi direct la LNB (esti sigur ca intre receiver si LNB nu se mai gaseste vreo doza, splitter, etc?). Te duci sus la LNB si masori daca iti ajung cei 18V de la receiverul Digi (scoti mufa din LNB si masori, iar daca nu ai aparat de masura, cu limba vezi ca pisca!)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Semnal Digi
    By amandigi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 8th November 2006, 18:39
  2. DIGI - Probleme semnal?
    By Cothy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 10th May 2006, 05:12
  3. Probleme de semnal la Digi
    By cipy_1982 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 44
    Last Post: 7th January 2006, 16:27
  4. Semnal 100% la Digi
    By francisc in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 16
    Last Post: 28th November 2005, 13:47
  5. Semnal Digi
    By piciul in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 160
    Last Post: 11th September 2005, 19:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top