Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Newnigma 3.3.1

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default Newnigma 3.3.1

    a aparut
    se poate face si on-line

    Q: oare de ce s-au grabit asa tare?

    Changes:
    • Updated: enigma2 to release 3.2.1
    • Updated: new NTFS-3G driver
    • Bugfix: Zydas WLAN driver
    • Bugfix: default settings would be used now, but only if u flash a new image
    • Added: new expert settings: now u can choose, that opkg ignore nfs/cifs shares or the internal Harddisk
    • Removed: enigma2-plugin-newnigma2-wetter and ushare
    • For Skinners: new screens (menu -> settings -> system -> harddisk):
      HarddiskDriveSelection - HarddiskDriveSetup - HarddiskMountpointBrowser
    • Info: mkv + idx/sub not longer work with new e2. pls feel free to post in dmm forum.
    • changelog e2: dm8000 dm800hd dm800hd se dm500hd dm7020HD

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SI cei de la EDG-NEMESIS au scos pe foc automat in ultima vreme.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default Wlan...

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    a aparut
    se poate face si on-line

    Q: oare de ce s-au grabit asa tare?



    Changes:
    • Updated: enigma2 to release 3.2.1
    • Updated: new NTFS-3G driver
    • Bugfix: Zydas WLAN driver
    • Bugfix: default settings would be used now, but only if u flash a new image
    • Added: new expert settings: now u can choose, that opkg ignore nfs/cifs shares or the internal Harddisk
    • Removed: enigma2-plugin-newnigma2-wetter and ushare
    • For Skinners: new screens (menu -> settings -> system -> harddisk):
      HarddiskDriveSelection - HarddiskDriveSetup - HarddiskMountpointBrowser
    • Info: mkv + idx/sub not longer work with new e2. pls feel free to post in dmm forum.
    • changelog e2: dm8000 dm800hd dm800hd se dm500hd dm7020HD
    Mie nu imi mergea WLAN-ul US Robotics din cauza asta :

    Bugfix: Zydas WLAN driver

    asa ca e bine ca s-au grabit desi acum mi-e lene sa imi schimb imaginea

    Numai bine,

    Shar3aza.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default zapping aiurea la 331

    hiba mare 3.3.1: deci am pus o imagine noua, pe curat: NN 3.3.1

    facea zapping ca dracu. zic ce naiba? aveam 3.3.1 si mergea perfect
    pun 3.3 mergea perfect zapping-ul
    fac upgrade la 3.3.1 -> zapping ok.

    ce naiba are? a mai pus cineva 331 de la 0 si are aceasli probleme ca mine? Dream 800se am

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine isi strica aparatul acuma de sarbatori?
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    Cine isi strica aparatul acuma de sarbatori?
    Sa stii ca nu imi place avatarul tau. Imi da cosmaruri...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuia reinstalata imaginea, pornea prea greu, facusem prea multe updateuri, teste, pus, scos... acum merge bine (zic eu)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o alta buseala ce-am gasit-o... dupa ce ma uit pe pc la TV (prin webinterface) si ma duc la TV nu mai merge sunetul -> tre sa dau restart
    dupa ce dau restart (prin meniu) ramane in loop la DHCP acolo si nu mai vrea

    tre sa-i dau restart din buton

    numai probleme cu 331 asta, 3.3 parea mult mai stabila

  9. #9
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    o alta buseala ce-am gasit-o... dupa ce ma uit pe pc la TV (prin webinterface) si ma duc la TV nu mai merge sunetul -> tre sa dau restart
    dupa ce dau restart (prin meniu) ramane in loop la DHCP acolo si nu mai vrea

    tre sa-i dau restart din buton

    numai probleme cu 331 asta, 3.3 parea mult mai stabila
    Stau si ma intreb ,de ce nu renunti la aceasta imagine daca are numai bube?
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    Stau si ma intreb ,de ce nu renunti la aceasta imagine daca are numai bube?
    eu asta am facut, si m-am intors la Dreamelite1.3.3 pt dm800, respectiv OpenBlackHole pe DM800se, ca o pusesem pe ambele receptoare...

  11. #11
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default nu va inteleg

    newnigma 3.2.1 sau 3.2.2 merge superb , dupa update online, pe DM 8000.
    este foarte stabila, si sigura, daca nu rebootezi.
    dupa configurare Turner A ca "master" pentru Montura H-H, si turner B in configurare = second cable of monitored LNB A, totul este super OK.
    si IP este retinut OK , in router , la rebootare.
    +++++++
    poate sa recomanda cineva o imagine mai stabila decat newnigma 3.2.2 si sa argumenteze, pro si contra noua imagine- fata de newnigma 3.2.1(2)
    multumesc

    Quote Originally Posted by gigi_4476 View Post
    eu asta am facut, si m-am intors la Dreamelite1.3.3 pt dm800, respectiv OpenBlackHole pe DM800se, ca o pusesem pe ambele receptoare...
    Last edited by strike_gabriel; 3rd January 2012 at 15:40.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru ca m-am obisnuit cu ea, eu sunt fan nabilo mi se pareau f bune dar nu se mai fac pentru dm800se

    si seamana cu ea

    si are ceva ce altii n-au: cu 100 buqueste zapping f rapid
    problema a aparut cu 3.3.1
    la 3.3 si mai ales la 3.2.2 si mie mi se pare f f stabila
    la 3.2 nu facem reboot cu lunile, o sa trec la ea din nou

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am NE 3.3.1 pe un 7020HD si e ok. Foarte rar, intra unele canale fara sunet dar se rezolva prin mutarea pe alt canal si revenirea la cel vizat.
    Nu sunt probleme la schimbarea intre tunere, aceasta facandu-se instantaneu.


    Sent from my GT-I9000

  14. #14
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default sunet problems

    am intalnit si eu problema aceasta cu lipsa sunet , la newnigma 3.2.2, la rebootare.
    s-a rezolvat dupa 2-3 rebootari succesive.

    nu stiu ce s-a intamplat, cand a repornit prima data -- pur si simplu nu am avut sunet , pe nici un canal.

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Eu am NE 3.3.1 pe un 7020HD si e ok. Foarte rar, intra unele canale fara sunet dar se rezolva prin mutarea pe alt canal si revenirea la cel vizat.
    Nu sunt probleme la schimbarea intre tunere, aceasta facandu-se instantaneu.


    Sent from my GT-I9000

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    armand: fa te rog testul asta: chiar sunt curios ce-am descris eu sus:
    te witi pe webrouser si apoi spune-mi daca ai sunet... pe tv
    si daca n-ai da-i restart
    chiar sunt curios

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top