Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Targoviste
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 800HD clona si cardul Focus

    de curand mi-am achizitionat acest receptor in ideea de a-l folosi cu cardul focus. numai ca surpriza a fost mare: foarte multe programe fara sonor, unele fara imagine iar cele hd nici sonor, nici imagine. cardul nu a fost folosit pana acum decat cu receptorul lor. receptorul a venit cu enigma2 pe el. ce as putea face ca sa vad si celelate programe inclusiv cele hd?

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in primul rind trebuie sa instalezi emu , scam 3.59 daca vrei cardul doar pentru tine sau cccam daca vrei sa sharuiesti

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocolino View Post
    de curand mi-am achizitionat acest receptor in ideea de a-l folosi cu cardul focus. numai ca surpriza a fost mare: foarte multe programe fara sonor, unele fara imagine iar cele hd nici sonor, nici imagine. cardul nu a fost folosit pana acum decat cu receptorul lor. receptorul a venit cu enigma2 pe el. ce as putea face ca sa vad si celelate programe inclusiv cele hd?
    Sa iti mai iei un card de focuss pentru hd si unu pentru sonor ...

    Instaleaza o imagine de doamne ajuta pe dream, baga lista de transpondere updatata si vei avea tot ce trebuie.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Targoviste
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu ma gandeam chiar si la un al 3lea card ca sa am si de rezerva. asta ca sa glumesc si eu. e instalat si cccam si scam si e updatata si lista de frecvente. eu sunt novice si o mana de ajutor n-ar strica. poate poti si recomanda o imagine daca tot ai zis sa instalez una de doamne-ajuta. iar programele de focus se deschid toate mai putin cele HD si pe filmbox extra1 si family. sonor nu am pe toate

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default imagine

    Quote Originally Posted by cocolino View Post
    eu ma gandeam chiar si la un al 3lea card ca sa am si de rezerva. asta ca sa glumesc si eu. e instalat si cccam si scam si e updatata si lista de frecvente. eu sunt novice si o mana de ajutor n-ar strica. poate poti si recomanda o imagine daca tot ai zis sa instalez una de doamne-ajuta. iar programele de focus se deschid toate mai putin cele HD si pe filmbox extra1 si family. sonor nu am pe toate
    pentru a vedea de unde provine problema ar trebui sa fii mai explicit
    ce imagine folosesti?
    ce tip de cccam
    problemele pe care apar sunt doar pe cardul local?

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Targoviste
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aparatul este asa cum l-am primit. comanda din china. imaginea este gemini project 5.10, cccam 2.2.1. problema este pe cardul local. alte carduri n-am incercat pana acum

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top