Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Nu pot sa conectez DB

    Am si eu o problema de conexiune la un DM500s . Nu reusesc sa conectez DB'u la net . Am un calc cu 2 placi de retea instalate ambele merg 100% ok fara probleme . As dori sa stiu cum configurez placa secundara sa imi dea net pentru DB ptr k imi arata ca si cand nici nu ar fi conectat cablu .

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai configurat reteaua la dreambox?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu ca sa legi Dreamul la net iti trebuie un router ( sau switch legat la modem ) si nu direct la PC In cazul ca merge si direct la PC atunci iti trebuie un cross over cablu de retea si nu unul normal dar aceasta metoda nu am auzit inca ca ar functiona .

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Se poate conecta si prin PC la net. Eu l-am conectat mai demult la PC prin placa de retea, iar PC primea net via USB printr-un telefon mobil. Functioneaza sigur, doar trebuie putina atentie la setarile de retea.

    Oricum, varianta mai "omeneasca" este printr-un router.
    Last edited by Levys; 13th November 2011 at 11:43.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    undeva langa craiova
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirmm si eu ..... merge sigur .... conexiunea pc-ului la tre trebuie bifat ICS adica internet sharing conection si pc-ul se va comporta ca router si placa secundara va primi ip-ul 192.168.0.1

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top