Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default Bulsatcom 39E nu deschide in cccam ?

    Bulsatcom 39E nu deschide in cccam ?
    de ce oare ? iata asta imi apare :

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    turnu magurele
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    treci pe oscam,pe cccam nu merge inca
    poate cu o noua versiune o sa se rezolve

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valygbox View Post
    treci pe oscam,pe cccam nu merge inca
    poate cu o noua versiune o sa se rezolve
    pai nu am card Bulsatcom, ci linie C pentru CCcam cu local de Bulsatcom ...

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default plugaru = sugaru

    Quote Originally Posted by delll View Post
    pai nu am card Bulsatcom, ci linie C pentru CCcam cu local de Bulsatcom ...
    Si cu cat vinzi linia la fraieri?

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geo_sat View Post
    Si cu cat vinzi linia la fraieri?
    (b)o(rb)ule uite ce intreb :
    "pai nu am card Bulsatcom, ci linie C pentru CCcam cu local de Bulsatcom ..."
    p.s.daca te intereseaza linii sharing (pentru tine gratuit), scrie in PM, acolo discutam, nu fa gunoi in topicuri noi , inteles ?
    Last edited by delll; 9th November 2011 at 14:04.

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default Chior esti tu

    O dai intoarsa ca la Pishinau; eu te intreb cu cat dai linia si tu imi spui ca nu ai card de bulsat. Orcum, tu nu ai carduri, tu doar vinzi liniile de la altii.
    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...4&postcount=10

    Vezi poza: http://imageshack.us/photo/my-images/851/dellg.jpg

    Am vazut ca vrei sa imi dai mita (niste linii gratuite). Pasteaza-le pentru tine ca te plangi ca nu iti merge bulsat, sky, etc.
    Nu am ce sa discut pe pm cu tine. De altfel, nu discut cu persoane dubioase pe pm.
    Last edited by geo_sat; 9th November 2011 at 14:10.

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    ACASĂ
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Instalezi Oscam apoi in oscam.server poti pune linie C .

    Exemplu pentru linie C:

    [reader]
    label=cccam
    protocol=cccam
    enable=1
    device=xxx.dyndns.tv,18990
    cccmaxhop=2
    cccversion=2.1.1
    account=user,pass
    fallback=1
    group=1,2,3,4

    Bafta multa
    Omul cit traieste invata si tot prost moare....

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aliosatvd View Post
    Instalezi Oscam apoi in oscam.server poti pune linie C .

    Exemplu pentru linie C:

    [reader]
    label=cccam
    protocol=cccam
    enable=1
    device=xxx.dyndns.tv,18990
    cccmaxhop=2
    cccversion=2.1.1
    account=user,pass
    fallback=1
    group=1,2,3,4

    Bafta multa
    merci aliosatvd
    p.s. sa vad ce-o sa mai comenteze bolnavul ista (geo_sat ) la merci-ul meu.
    Last edited by delll; 9th November 2011 at 20:41.

  9. #9
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probabil ca inca multi nu stiu sa citeasca si prin titlu topicului sau printre randuri,uite eu de ex habar nu am sa scriu gramatical

    delll=plugaru,plugar ce are linii full europa,ce vinde pe okazii etc etc si alte balarii

    rdi inca se mai vrea un forum serios si ce a fost o data atat la calitatea userilor cat si la continut dar toate pulele sant inca pe aici si mai au si tupeu uneori si scot capu afara....sa fim seriosi ce dracu

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delll View Post
    Bulsatcom 39E nu deschide in cccam ?
    de ce oare ?

    Pentru ca Ccam nu stie BulCrypt

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top