Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 135 of 135
  1. #121
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    v1 sau v2?
    in orice caz,la multi a functionat faza cu scos din priza 24 ore

  2. #122
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaW
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @myky

    inca nu ai specificat

    e clona 7020HD, s-au original?
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  3. #123
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e cumparat de la satmultimedia...ei zic ca e original...orice imagine ii pun ...dupa ce schimb canalele codate de 5-6 ori ,se blocheaza emu....(folosesc cccamd......oare sa fie asta problema?)
    myky

  4. #124
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaW
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mateibasarab View Post
    Poti lua imaginea cea mai noua de aici:

    http://board.newnigma2.to/wbb3/index...w&categoryID=2

    Camurile le poti downloada direct de la ei de pe server.

    bafta.

    Ai incercat sa pui ultima imagine Newnigma 4.0.11

    Si poate mai ne dai o informatie,daca este 7020HD original cum spun astia de la satmultimedia,este V1 s-au V2,
    pentru ca la V1 trebuie pus alta imagine ca la V2.
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  5. #125
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai toate imag imi dau eroare....am un 7020 hd....NU 7020hdv2....momentan am newenigma2 3.3.2...28 03 2012 .....mai pe toate forum..toti zic ca atunci cind pui o imag oe2.0...ar trebuii sa si schimbe bootloaderul...dar la mine nu merge....o trebuii pus cu usb...incerc sa pun o poza cu eroarea care imi apare mai mereu....cred totusi ca ar trebuii sa schimb emu...nu mai stiu...,cum am zis mai sus se blocheaza emu si nu mai desface,trebuie sa restart la box.....

  6. #126
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaW
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imaginea asta care o folosesti tu este foarte veche.

    Pune te rog Newnigma 4.0.11 cum am mentionat mai sus.Asta este imaginea cea mai noua.

    Nu trebuie pus bootloader manual.Ti-l pune automat cand pui imaginea.

    Dar trebuie pusa imaginea....

    Si eu zic ca nu o sa mai ai probleme....
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  7. #127
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut
    Am inteles ce zici,numai ca am pus o poza la eroarea care imi apare mereu...aceeasi problema pt mai toate imaginile...nu numai la newenigma2...pina acum cred ca am gasit numai 2-3 imagini care sau instalat..

    Cu stima
    Myky

  8. #128
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaW
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar ai pus imaginea Newnigma 4.0.11
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  9. #129
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da..si am avut aceeasi eroare de mai sus..inainte sa pun imaginea veche care o am acum pe box,am incercat sa pun newenigma2 4.0.11....nu merge...

    Myky

  10. #130
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaW
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din poza care ai pus-o nu se poate vedea problema de ce se blocheaza.

    Intra prin telnet pe rec si baga:

    1. init 4
    2. enigma2

    Daca se blocheazal apare un log in telnet,si pune logul aici sa vedem unde este hiba...
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  11. #131
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate careva sa imi zica ce scrie pe simul de pe 7020 hd v1?
    mi-am tras unu folosit de pe ebay si am niste "sughituri" , pe simul meu scrie ...a8p
    in rest,din pozele de pe goagal si din videoclipurile de pe youtube totul e oki
    mersi

  12. #132
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    202
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa stai linistit,pe toate sim-urile originale scrie a8p.Nu exista clona de dm7020hd,au mutat productia in Taiwan,si intre timp au intrat in "vizorul" lor cei de la Marusys cu gama VU.
    La DM7020hd am incercat inclusiv sa schimb intre ele doua sim-uri,si nici o sansa,nu merge ca si la dm800se.
    Sa il folosesti sanatos!
    Cheers

  13. #133
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal
    Ce emu imi recomandati..pt 7020HD..v1...in afar de cam?...

    Multumesc

  14. #134
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    {{Root}}
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O imagine buna recomanda cineva si pentru dreambox 7020 HD Multumesc Hristos a inviat!


  15. #135
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    newnigma
    actualizari saptamanale,optiune de restart oscam/cccam o data pe zi/saptamana.....
    suport bun
    ....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top