Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: fara clienti

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default fara clienti

    dm 8000,linii C si F.
    am inlocuit o imagine nabilo cu gemini.n-am mai avut clienti deloc. pe rand am mai pus doua imagini oozoon,tot fara clienti. am pus imaginea nabilo care a fost de dimineata,tot fara clienti deloc. am schimbat si emulatoare,tot fara clienti. am trecut dm WLAN si LAN,am mai taiat de proba din linii,tot fara clienti.
    ce credeti ca as mai putea incerca ? va multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    dm 8000,linii C si F.
    am inlocuit o imagine nabilo cu gemini.n-am mai avut clienti deloc. pe rand am mai pus doua imagini oozoon,tot fara clienti. am pus imaginea nabilo care a fost de dimineata,tot fara clienti deloc. am schimbat si emulatoare,tot fara clienti. am trecut dm WLAN si LAN,am mai taiat de proba din linii,tot fara clienti.
    ce credeti ca as mai putea incerca ? va multumesc.
    Daca nu vezi clientii iar serverele lor sunt online atunci problema e de la dns. Vezi daca e updatata adresa ta.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bj
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt inceput verifica host-ul sa fie updatat cu ip actual.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau!...verifica factura de net sa nu fi "Restrictionat"....

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MULTE MULTUMIRI. A fost "defect de moasa". In router convins fiind ca am configurat bine,am tastat 0 in loc de 9. Si m-am chinuit ca un prost atatea ore.

    defect de moasa- in loc sa taie moasa gatul, a taiat buricul.

  6. #6
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care este megaoperatorul tau de net,eu am patit pe UPC!?
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top