Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default Optibox 550S, Intrebare.

    Va salut, am un asemenea receptor si nu merge in sharing nici in ruptul capului.
    Acuma va intreb daca are vre-o legatura modemul de la internet, care este un Speed Touch V516 by RomTelecom?
    Cica pe modelul Huawey ar merge, puteti sa confirmati asta?
    In cazul in care ar merge si cu modemul Speed Touch ce setari trebuie facute si unde ca sa functioneze in sharing?
    Multumesc anticipat pentru cei care o sa raspunda.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Va salut, am un asemenea receptor si nu merge in sharing nici in ruptul capului.
    Acuma va intreb daca are vre-o legatura modemul de la internet, care este un Speed Touch V516 by RomTelecom?
    Cica pe modelul Huawey ar merge, puteti sa confirmati asta?
    In cazul in care ar merge si cu modemul Speed Touch ce setari trebuie facute si unde ca sa functioneze in sharing?
    Multumesc anticipat pentru cei care o sa raspunda.

    Am avut si eu probleme cu speed touch si pana nu am cerut de la romtelecom un huawei nu mi-a mers.Asteapta totusi si parerile altora.Eu doar cu huawei am reusit.Succes!
    Vu+ Duo 2

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Va salut, am un asemenea receptor si nu merge in sharing nici in ruptul capului.
    Acuma va intreb daca are vre-o legatura modemul de la internet, care este un Speed Touch V516 by RomTelecom?
    Cica pe modelul Huawey ar merge, puteti sa confirmati asta?
    In cazul in care ar merge si cu modemul Speed Touch ce setari trebuie facute si unde ca sa functioneze in sharing?
    Multumesc anticipat pentru cei care o sa raspunda.
    Sall
    Eu am avut un asemenea model si merge destul de bine,daca e setat,problema lui este ca e foarte sensibil la tensiune,si ca sa mearga iti trebuie si un router,daca vrei sa conectezi si un pc+receiveru
    Nu mai tin bine minte,dar din cite imi amintesc trebuie sa adaugi un profil apoi sa deschizi portul ca sa mearga,asta ca sa poti da
    Ideia e ca merge
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate te ajuta
    http://www.inpc.ro/pf516
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Va salut, am un asemenea receptor si nu merge in sharing nici in ruptul capului.
    Acuma va intreb daca are vre-o legatura modemul de la internet, care este un Speed Touch V516 by RomTelecom?
    Cica pe modelul Huawey ar merge, puteti sa confirmati asta?
    In cazul in care ar merge si cu modemul Speed Touch ce setari trebuie facute si unde ca sa functioneze in sharing?
    Multumesc anticipat pentru cei care o sa raspunda.
    Functioneaza cu siguranta si in configuratia ta, insa gresesti tu undeva, ai aici cateva tutoriale care ar trebui sa te ajute.( avand in vedere ca modeemul are iesire pe un singur lan ar fi bine ca dupa modem sa montezi un switch sau poti pune un router dar la care sa folosesti loar lan-urile, nu bagi modemul in wan-ul routerului )
    http://www.inpc.ro/erori-clicknet-dialup
    http://www.inpc.ro/erori-clicknet-di...-forward-516v6
    Imposibil sa nu reusesti, trebuie doar sa studiezi si sa te straduiesti putin.




  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru sprijinul acordat, pana acuma tot prin switch am incercat si tot nu vrea,
    Am sa incerc cu un modem Huawey sa vedem.
    O sa revin cu detalii.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca si receptor client trebuie sa mearga pe orice tip de net, chiar orice router, insa nu o sa mearga ca server pe orice, pentru ca trebuie sa fie vazut si din afara retelei locale.

    Nu ai dat explicatii destule, cum nu merge de loc ? Client ar trebui sa mearga atata vreme ce are o conexiune la net. Ca si server daca nu-l vezi din afara, n-ai deschis portul spre receptor, nu ai facut corect portforward.
    Receptoru esti convins ca e setat corect pentru retea ? Ai incercat sa descarci pluginuri din telecomanda ?
    Last edited by Levys; 5th November 2011 at 10:48.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default opti

    salve.
    fa configuratia bine in opti
    pune dcc...ul
    SI nu UITA verifica cablul de retea.

    daca se conecteaza cu DCC-ul MERGE daca nu VERIFICA iar cablul

    bafta

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un Optibox 550.Sunt incepetor cu acest receptor.Am problema ca, receptorul nu deschide cartela Focus.Ce fel de SW trebuie sa instalaez?

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FERI View Post
    Am un Optibox 550.Sunt incepetor cu acest receptor.Am problema ca, receptorul nu deschide cartela Focus.Ce fel de SW trebuie sa instalaez?
    Poti instala orice img. E1 doresti, pe care sa poti instala o versiune de CCcam.




  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu vrea sa-l imparta merge mai simplu cu scam. Doar i-l instalezi de la addons si-l pornesti de la Blue Panel.

    P.S.
    Scam face si AU, foarte repede pe acest provider.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Va salut, am un asemenea receptor si nu merge in sharing nici in ruptul capului.
    Acuma va intreb daca are vre-o legatura modemul de la internet, care este un Speed Touch V516 by RomTelecom?
    Cica pe modelul Huawey ar merge, puteti sa confirmati asta?
    In cazul in care ar merge si cu modemul Speed Touch ce setari trebuie facute si unde ca sa functioneze in sharing?
    Multumesc anticipat pentru cei care o sa raspunda.
    Din cite imi amintesc,ca si eu am optibox,trebuie sa ii schimbi imaginea ca
    cea cu care vine nu se conecteza la net/
    Ai schimbat-o?
    si conecteaza receiverul cu cablu de net si incearca sa descarci ceva de pe serverul din rec si asa o sa iti dai seama daca se conecteaza la net
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  13. #13
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toate imaginile de pe dm500 permit conectarea la internet. Trebuie doar configurat corect.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare, a fost pus o alta imagine pe receptor, si de comunicat comunica prin cablul de retea cu PC-ul, pana aici e in ordine.
    Treaba e ca nu vrea sa recunoasca netul, adica de la cine vreau sa primesc codul C Cam.\
    Am inteles ca trebuie deschis pe modem portul cu numarul 14000, cum deschid acest port in modem? Mentionez din nou ca modemul meu este Speed toouch V516.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Va salut, am un asemenea receptor si nu merge in sharing nici in ruptul capului.
    Acuma va intreb daca are vre-o legatura modemul de la internet, care este un Speed Touch V516 by RomTelecom?
    Cica pe modelul Huawey ar merge, puteti sa confirmati asta?
    In cazul in care ar merge si cu modemul Speed Touch ce setari trebuie facute si unde ca sa functioneze in sharing?
    Multumesc anticipat pentru cei care o sa raspunda.
    Modemurile speedtouch v 5x6 sunt cele mai bune/stabile pentru sharing pe internetul de la romtelecom.
    Dar pentru asta trebuiesc facute 2 setari :
    - oprire firewall din telnet;
    - oprire Los Of Power din telnet (asta rezolva problema caderilor de tensiune).
    Pentru a functiona ok iti trebuie Firmware 7.4.3.2
    Pentru forwardarea porturilor : http://portforward.com/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top