Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default Servicii mizerabile NexGen partea a 2-a

    Beneficiez cu ghilimelele de rigoare in continuare de serviciile sus-numitei firme de DVB-C si posed un receiver Kaon K270 pentru DVB-C ( fara interfata RS 232) .In nici un an de zile am schimbat 4 receivere .La Giurgiu ,ca idee canalul Mooz Hits are numai sunet nu si imagine (PID video 0), cineva a spus ca ar fi trensmis MPEG4, in conditiile in care ei nu au oferta decat pentru MPEG 2( acel cineva nu era de la NextGen Giurgiu , cei de la Call Center nestiind ce raspuns sa imi dea , iar la tehnic nu poti ajunge).Partea interesanta este ca pe marea majoritate a canalelor la intervale de cateva minute pentru cca 3 secunde imaginea devine statica si dispare sunetul, lucru verificat in mai multe locatii (nivel si calitate 90-100%).Pe analogic pe MGM sunetul este mono, iar pe canalele Acasa, ProTv, National Tv, Antena 3, Realitatea TV imaginea se umple de macroblocuri la fel la cateva minute.Am mai discutat cu cineva din Giurgiu si "beneficiaza" de aceeasi calitate a transmisiilor.In acest tip am facut nenumarate sesizari catre Call Center.In ideea ca cineva il cunoaste pe cel care raspune de tehnicul de la Giurgiu si care probabil ca a ajuns dintr-o eroare acolo unde este va multumesc pentru rabdarea de a citi cele de mai sus.
    PS Sunt curios daca mai sunt receiverele parolate ca acum ceva timp nu puteai nici macar intra in meniu sau folosi functia search deoarece cerea pin-ul care era schimbat si nu era cel standard.
    Stie cineva daca poate fi editat manual PID-ul audio sau video la acest tip de receiver si cum anume?
    Last edited by digi340; 4th November 2011 at 23:41. Reason: Not work

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OPC - nu ca ar rezolva ceva, singura solutie este tribunalul, conform contractului firmele de televiziune trebuie sa retransmita canalele tv asa cum le preia, aia insemnand bitrate video, audio, canale audio, subtitrari, teletext, nu fac asta e furt, cei de la OPC daca nu iau masuri, sunt complici la furt, inclusiv logoul 'digi' sau 'dolce' incalca contractul, mai ales sa ai unul dintre dth-uri intr-un bar sau restaurant unde datorita logoului le faci reclama gratuit.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default Mooz-ul se emite pe 11977H/28000.....

    Quote Originally Posted by digi340 View Post
    Beneficiez cu ghilimelele de rigoare in continuare de serviciile sus-numitei firme de DVB-C si posed un receiver Kaon K270 pentru DVB-C ( fara interfata RS 232) .In nici un an de zile am schimbat 4 receivere .La Giurgiu ,ca idee canalul Mooz Hits are numai sunet nu si imagine (PID video 0), cineva a spus ca ar fi trensmis MPEG4, in conditiile in care ei nu au oferta decat pentru MPEG 2( acel cineva nu era de la NextGen Giurgiu , cei de la Call Center nestiind ce raspuns sa imi dea , iar la tehnic nu poti ajunge).Partea interesanta este ca pe marea majoritate a canalelor la intervale de cateva minute pentru cca 3 secunde imaginea devine statica si dispare sunetul, lucru verificat in mai multe locatii (nivel si calitate 90-100%).Pe analogic pe MGM sunetul este mono, iar pe canalele Acasa, ProTv, National Tv, Antena 3, Realitatea TV imaginea se umple de macroblocuri la fel la cateva minute.Am mai discutat cu cineva din Giurgiu si "beneficiaza" de aceeasi calitate a transmisiilor.In acest tip am facut nenumarate sesizari catre Call Center.In ideea ca cineva il cunoaste pe cel care raspune de tehnicul de la Giurgiu si care probabil ca a ajuns dintr-o eroare acolo unde este va multumesc pentru rabdarea de a citi cele de mai sus.
    PS Sunt curios daca mai sunt receiverele parolate ca acum ceva timp nu puteai nici macar intra in meniu sau folosi functia search deoarece cerea pin-ul care era schimbat si nu era cel standard.
    Stie cineva daca poate fi editat manual PID-ul audio sau video la acest tip de receiver si cum anume?



    Iar pe frecventa asta formatul este DOAR DVB-S/MPEG2.
    Nici vorba de MPEG4!

    Verifica singur:
    http://www.flysat.com/1west.php

    Ar trebui sa-l vezi fara probleme, mai ales ca e FREE!
    Last edited by profesionistul; 5th November 2011 at 11:59.

  4. #4
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by profesionistul View Post
    Iar pe frecventa asta formatul este DOAR DVB-S/MPEG2.
    Nici vorba de MPEG4!

    Verifica singur:
    http://www.flysat.com/1west.php

    Ar trebui sa-l vezi fara probleme, mai ales ca e FREE!
    Profi ,ai ? tu vezi ca omu' vorbeste de DVB-C,stii cu ce se maninca aia ?

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default NexGen - televiziune analogica si digitala prin cablu.

    Domnule profesionist,

    Va informez ca este vorba despre o companie de cablu (NexGen). Deci nu este vorba despre satelit. Deci te-ai bagat ca un adevarat profesionist. Deci mai bine taci. Ca sa nu se prinda lumea cat esti de profesionist. Desi toata lumea si-a dat seama cat esti de profesionist.
    Tu si gik2000!

    P.S.: @mariuss a fost mai rapid.
    Last edited by geo_sat; 5th November 2011 at 13:38.

  6. #6
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Pai o stat el profiman o ora jumate acolo si nu lo vazut nimeni !?

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mariuss - Te rog sa scrii corect ca altfel te faulteaza. O fi profesor de limbi?!

    P.S.: straine, desigur.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default Corect!

    Am citit postarea "pe repede, inainte". Abia acum am vazut DVC-C.
    Nu mi-e teama sa recunosc cand gresesc (in comparatie cu "altii")......
    Asta e....."viteza".....
    Mea culpa!
    Last edited by profesionistul; 5th November 2011 at 15:34.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default Cu furculita?

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    Profi ,ai ? tu vezi ca omu' vorbeste de DVB-C,stii cu ce se maninca aia ?

    Am nimerit?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default corectez.....DVB-C......nu DVC-C....

    Quote Originally Posted by profesionistul View Post
    Am citit postarea "pe repede, inainte". Abia acum am vazut DVC-C.
    Nu mi-e teama sa recunosc cand gresesc (in comparatie cu "altii")......
    Asta e....."viteza".....
    Mea culpa!


    Tot din cauza....."vitezei"......
    Una e sa te grabesti.....alta e sa fi "pe langa''.....(ca doar am avut DVB-C de la RDS, ani de zile....)

  11. #11
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Profi,ce sa faci dom'le,secolul vitezei !
    @geo_sat no lasa moo co intelege el si ardeleneste,ai om fain,sti cum se zice nu-i rau,draqu e rau ...

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default Servicii mizerabile NexGen partea a 2-a

    Quote Originally Posted by karbit View Post
    OPC - nu ca ar rezolva ceva, singura solutie este tribunalul, conform contractului firmele de televiziune trebuie sa retransmita canalele tv asa cum le preia, aia insemnand bitrate video, audio, canale audio, subtitrari, teletext, nu fac asta e furt, cei de la OPC daca nu iau masuri, sunt complici la furt, inclusiv logoul 'digi' sau 'dolce' incalca contractul, mai ales sa ai unul dintre dth-uri intr-un bar sau restaurant unde datorita logoului le faci reclama gratuit.
    Revin.

    Imi poate spune cineva din Giurgiu daca functioneaza pe 770 Mhz TVRM?Eu presimt ca e de vine receiver-ul meu , deoarece la mine functioneaza 5 secunde apoi apare mesajul "Lipsa AV" si daca schimb pe un alt canal si apoi revin la TVRM tot asa.Primul receiver care l-am avut a ramas fara sunet pe nu mai stiu care canal si asa a ramas pana l-am schimbat.Chiar nu inteleg cine soft-eaza conservele acestea mizerabile...Eu am schimbat intr-un an 3 receivere toate cu probleme.Ma bate gandul sa renunt.Ma poate ajuta cineva?Mersi!
    PS Mai nou cand scanez domeniul 700 - 820 Mhz cand gaseste 100 canale, cand 97 dupa cum vrea el...

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by digi340 View Post
    Revin.

    Imi poate spune cineva din Giurgiu daca functioneaza pe 770 Mhz TVRM?Eu presimt ca e de vine receiver-ul meu , deoarece la mine functioneaza 5 secunde apoi apare mesajul "Lipsa AV" si daca schimb pe un alt canal si apoi revin la TVRM tot asa.Primul receiver care l-am avut a ramas fara sunet pe nu mai stiu care canal si asa a ramas pana l-am schimbat.Chiar nu inteleg cine soft-eaza conservele acestea mizerabile...Eu am schimbat intr-un an 3 receivere toate cu probleme.Ma bate gandul sa renunt.Ma poate ajuta cineva?Mersi!
    PS Mai nou cand scanez domeniul 700 - 820 Mhz cand gaseste 100 canale, cand 97 dupa cum vrea el...
    Mai sus ai scris ca ai schimbat 4 rec in mai putin de un an. Sorry de offtopic.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default Servicii mizerabile NexGen partea a 2-a

    Quote Originally Posted by bmihai500 View Post
    Mai sus ai scris ca ai schimbat 4 rec in mai putin de un an. Sorry de offtopic.
    Am spus ca am schimbat 3 receivere deoarece toate sunt cu probleme.Asta care il am eu nu are interfata RS 232, iar over the air nu am de unde sa updatez software-ul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top