Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default card focus in dm600

    salut
    am si eu o problema:incerc sa bag un card focus in dm600 (imagine gemini) si nu mai pot "deschide nimic", nici macar pachetul focus.
    inainte de asta am avut local akta care mergea ok.
    e posibil sa fie de vina fisierul ccam.cfg ?trebuie modificat ceva?
    multumesc!
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge pe orice dream fara probleme...daca cardul este incarcat, pune o versiune de scam si lasa-l 1-2 minute sa-si faca update, apoi schimba pe cccam.(subiectul este superdiscutat pe forum iar utilizarea acestui card a devenit atat de banala incat, putem spune ca face lumina si daca-l legi la calorifer )




  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default card focus

    stiu ca merge pentru ca a mers cateva zile si acum nu mai merge!

    e posibil sa se fi prajit?frecventa clock din cccam.cfg este 3570000
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by corneliu66 View Post
    stiu ca merge pentru ca a mers cateva zile si acum nu mai merge!

    e posibil sa se fi prajit?frecventa clock din cccam.cfg este 3570000
    trebuie sa-i faci update in scam 3,59 sau 3,60 sau altul. In ccam nu face update.
    Totdeauna la inceputul fiecarei luni..

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danny7 View Post
    trebuie sa-i faci update in scam 3,59 sau 3,60 sau altul. In ccam nu face update.
    Totdeauna la inceputul fiecarei luni..
    multumesc
    asa voi face
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te-ai uitat la entitlements ce arata ...unknown card sau cardu de focus ?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Te-ai uitat la entitlements ce arata ...unknown card sau cardu de focus ?
    arata cardul de focus...dar nu mai pot face update pe luft4sat!

    cum scot cardul din dream pot deschide programele...cum il bag la loc nu mai pot deschide nimic

    cand e in dream la entitlements arata:

    card reader /dev/sci0
    handled 2(0) ecms and 0(0) emms
    Conax card
    Caid b02
    id name date
    1010 FocusSat 01.10.11-31.10.11
    27.10.11-28.10.11
    2010 ESS 01.10.11-31.10.11
    27.10.11-28.10.11

    iar tot ce tine de focus vad in hop 1 si nu hop 0 !
    Last edited by corneliu66; 4th November 2011 at 00:37.
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  8. #8
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by corneliu66 View Post
    Conax card
    Caid b02
    id name date
    1010 FocusSat 01.10.11-31.10.11
    27.10.11-28.10.11
    2010 ESS 01.10.11-31.10.11
    27.10.11-28.10.11
    iar tot ce tine de focus vad in hop 1 si nu hop 0 !
    pt. siguranta baga-l in corseva Focus si dă telefon la ei .... sau cauta un receptor cu conax embeded (incorporat)
    ps. de cand au trecut la caid 0b02 numai probleme cu subscriptia la inceput de luna
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  9. #9
    Junior Member Friend
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    S-SE
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    normal sa nu deschida din cardul tau pentru ca nu este platit(activ) pe luna in curs,atunci cand scoti cardul din reader iti deschide din share si este normal iara cand bagi cardul tau in reader nu deshide pentru ca acesta il citeste dar nu face decriptarea ne avand facut Update.
    asta trebuie sa gasesti la entitlements,sau ceva asemanator

    card reader /dev/sci0 handled 14405(14400) ecms and 0(0) emms
    Conax card Caid b02
    id name date 1010 FocusSat 01.11.11-30.11.11
    01.10.11-31.10.11 2010
    ESS 01.11.11-30.11.11
    01.10.11-31.10.11


    sau pune o versiune de scam 3.59 ori v3.60 si faci Update la card,daca este platit.
    Succes
    Last edited by condei; 4th November 2011 at 01:31.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am subscriptie pe 1 an incepand cu oct.2011
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Post Update Card

    Cu toate ca ai pe 1 an pachetele platite tot trebuie sa-i faci update la card in fiecare luna pe data de 1

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by karate View Post
    Cu toate ca ai pe 1 an pachetele platite tot trebuie sa-i faci update la card in fiecare luna pe data de 1
    asa este
    am fost la Peruvision si i-au facut update
    multumesc tuturor pentru ajutor!
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by karate View Post
    Cu toate ca ai pe 1 an pachetele platite tot trebuie sa-i faci update la card in fiecare luna pe data de 1
    Nu este o regula...am card de focus de mai multi ani, la cardul meu, subscriptia se termina in data de 2/3 ale lunii si din experienta personala pot spune ca a fost nevoie sa fac update la card doar in situatia in care am facut incarcarea cardului dupa expirarea subscriptiei si cardul nu mai era activ.( am uitat de cand nu l-am mai scos din dream )




  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default problema card focus

    cardul nu functioneaza cum trebuie.
    cand pornesc tv si dm nu pot deschide nimic, decat dupa ce scot cardul din dm.apoi il bag la loc si uneori pot deschide alte programe alteori nu.
    atasez mesajul e care il citesc in cccam info la entitlements

    card reader /dev/sci0
    handled 1(1) ecms and 0(0) emms
    Conax card
    Caid b02
    id name date
    1010 FocusSat 01.11.11-30.11.11
    01.10.11-31.10.11
    2010 ESS 01.11.11-30.11.11
    01.10.11-31.10.11

    e nevoie sa modific sau sa adaug ceva in fisierul cccam.cfg ?

    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by corneliu66 View Post

    e nevoie sa modific sau sa adaug ceva in fisierul cccam.cfg ?

    nu in CCcam.cfg ci in CCcam.prio

    P: 0b02:000000, 0d02:000000 # UPC Ro, UPC Direct
    P: 0b00:000000 # Telenor




 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top