Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: intrusul :)

  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default intrusul :)

    am dat sa vad din curiozitate la perechi sa vad ce apare desi nu am useri pe dm si surpriza..a aparut 1 user care nu e in cccam.cfg.asa o fi la camd3 daca iei de pe linie suge si ala de la tine desi doar la 1 apare un ip de maroc neconectat.

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai instalat " Tunisisa sat" sau alte tampenii de acest gen ?!?

    Daca da, nu te mai intreba de ce !

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default nu

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post
    Ai instalat " Tunisisa sat" sau alte tampenii de acest gen ?!?

    Daca da, nu te mai intreba de ce !

    nu am pus nimic aia e ciudat.
    am doar imaginea edg proaspat instalata,si cccaminfo e pus pe un server remote.
    cccam.cfg e curat.ciudat e ca apare |41.x.x.x ca si user care e pereche la linia aia de camd3.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by bebelusul View Post
    am dat sa vad din curiozitate la perechi sa vad ce apare desi nu am useri pe dm si surpriza..a aparut 1 user care nu e in cccam.cfg.asa o fi la camd3 daca iei de pe linie suge si ala de la tine desi doar la 1 apare un ip de maroc neconectat.
    Ai fost penetrat...
    Rapidist pur singe...

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Ai fost penetrat...
    sa zicem ca mi-a bagat-o pana in capat dar totusi ....userul ala trebuia sa fie in cccam.cfg si e offline in webinfo

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa reinstalezi programul care il folosesti ca webinfo. Poate e vreun bug de program.
    Eu de exemplu folosesc CS Studio (pt cccam) si drept exemplu am urmatoarea situatie:
    la perechea unui peer am linia lui si 2 clienti dintre care unul e cu rosu. Asta nu se datoreaza faptului ca am fost penetrat (am si lock pe DNS la linia lui F) insa s-a intamplat ca intr-o zi sa ma roage clientul sa-i schimb userul si parola (cea veche am sters-o din cccam.cfg). De atunci imi apare vechiul user cu rosu si noul user OK. Nu mi-am batut capul sa reinstalez programul caci nu ma deranjeaza.

    In cazul tau....e posibil si sa fi fost "penetrat".

    In alta ordine de idei, vezi ca baietii astia care au IP de genul 41.x.x.x (Maroc, Tunisia, Egipt) sunt in marea majoritate fake-ri. Nu vreau sa generalizez caci am avut si cativa peeri seriosi.
    Pana la urma eu am renuntat blocand in router tot rangeul de IPuri care incep cu 41.

  7. #7
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cam asa sta treaba

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default mai greu cu penetratul...

    cred ca e un bug desi e ciudat.
    de penetrat nu au cum ..liniile sunt pe dm acasa.am 2 peeri din ro
    si cccaminfophp e pe un server dedicat in cehia.oricum e ceva ciudat.o sa pun alt webinfo desi asta e ala modificat in romana pt ....alt forum.

    daca si pe mine ma penetreaza.......e naspa atunci

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia vezi daca totusi trage ceva ECM-uri de la tine...si cite...apoi recomandat e sa schimbi portul si parola de la dream...
    Rapidist pur singe...

  10. #10
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e offline tot timpul.

  11. #11
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    moooooo,ia varianta lui @lucian

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top