Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default problema skystar1+lnb 0,3

    Stie cineva de ce nu am quality pe uni transponderi in timp ce semnalul este 74% iar ceilalti transponderi merg brici cu semnal intre 60-85% si quality 90-100%. (asta mi sa intamplat cu un lnb invacom 0,3).
    Dupa ce am schimbat lnb-ul cu unu de 0,6 mult mai vechi merg toate brici.

    Cam aceasi chestie am patit pe alt calculator cu alt ss1 si cu un lnb gold offset 0,3 (acolo cand aveam semnal cand nu , mergea 5 min dupa care pica semnalu), Am schimbat si acolo cu un lnb 0,5 dupa cer merge brici tot .

    Nu mai inteleg nimic !



    Daca stiti ceva ce eu nu stiu pls HELP
    Nu de altceva dar am dat o galeata de bani be lnb-uri (cel putin pe Invacom )
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  2. #2
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca sunt unele probleme la SS1!
    Eu am avut Alps cu care nu aveam semnal pe Multivision de pe Hotbird 13E! L-am scimbat cu un Invacom 0.3 si acum totul e OK!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default O idee...

    Salut,

    Eu am avut aceeiasi problema la o saptamana de la cumparare.Initial l-am dus inapoi si mi-au dat unul chiar mai prost asa ca l-am luat inapoi pe cel vechi.In final mi-a venit ideea de a modifica putin frecventa (+-5Mhz) pe receiver si surpriza, a pornit.
    La mine problema a fost cu transponderele de pe frecventele joase pina in 11700 Mhz.
    Situatia s-a manifestat identic si pe un receiver FTA si pe un SS2 rev2.3.
    N-a fost mare lucru sa modific transponderele cu probleme sa mearga(-2Mhz la mine).Acu merge brici si sunt multumit.
    La nivelul asta de zgomot stabilitatea poate lasa de dorit si o compensare mica poate ajuta mult.

    Incearca, poate vei avea noroc. Nu inseamna neaparat ca LNB-ul e defect daca devine stabil modificind frecventele in modul asta.

    Sper sa ajute.
    Bafta.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o sa incerc
    Multam fain !
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. skystar1 VS dvb-s2
    By COI in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 24th October 2006, 21:13
  2. Skystar1
    By pintenogu in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 18th July 2006, 22:25
  3. XP 64 BIT cu Skystar1
    By cocohag in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 28th February 2006, 14:01
  4. SkyStar1
    By fabian23 in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 31st January 2006, 16:51
  5. skystar1
    By minerul in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 3rd April 2004, 00:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top