Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default Cartela focus si Kaon

    Am o cartela focus si un Kaon KSF280SCO, aceste componente nu sunt imperecheate.
    Cum pot sa imperechez receptorul (care este tot de la focus) cu cartela Focus.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poti. In cel mai bun caz poti folosi cartela intr-un receptor liber gen Optibox, Amiko, etc.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu alte cuvinte , acum poti pune cardul focussat in ORICE receptor focussat si va functiona sau orice receptor cu CONAX
    pana la 1 octombrie cand sa schimbat oferta nu mergea , acum , cu noul update merge.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci acu merge in orice receptor focussat? ai testat si merge si cu receptoarele astea care nu ai cum sa le faci update ca n-au serial?
    pacat ca l-am lasat pe ala la mare...

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Chiar,a testat careva cum e ?

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat ,NU MERGE.
    Chiar cu noul update.nu merge,ce sa scris pe forum nu se potriveste.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Maramures
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default ia un kaon ksc100

    i-ati un kaon ksc 100,si i-ti dau eu softul,care are sters,unic adres, adica ua,la modelul tau nu stiu daca merge,,nu are rs 232

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    RO
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default se blocheaza

    Daca e softul de kaon care se gaseste pe sat.us atunci e cam aiurea. Eu am avut multe probleme cu el, pe cele mai multe receptoare 100sco: se bloca. Ramanea imaginea ba verde, ba albastra. Fara un reset de priza nu mai mergea nimic.

    Iar asta merge daca ai receiver cu port serial !
    Pana la urma recomandarea mea e sa iei un receiver separat, bagi cardul si te-ai scos ! Poti face mult mai multe decat kaon Focus: pui chei, organizezi canale etc.

    Plus ca receiverul asta iti lasa canalele FTA chiar daca nu ai incarcat Focusul.

    Abunda de Amiko pe aici, am si eu, daca te intereseaza, PM me

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se discuta pe forum de softul original de la focus,nu de mani....ri sau ce poti face cu alt soft decat cel original.
    Cu originalul de la focus nu merge,restul nu este important.

  10. #10
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu care credeam ca este de la mine... Focus Sat
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci nu mere... pacat
    asta nou model 100 nu are nici macar serial, deci daca nu-l deblocheaza ei moare

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top