Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor, pana mea de Focus

    cum mi-a crapat cardul de sky, incerc de 2 zile sa pun un card de focus in share, am incercat tot ce mi-a trecut prin minte, inclusiv setarile default ale cccamului, adica configul cu setarile de port/parola si atat, decodeaza de pe el dar nu ajunge in share, ce trebuie sa fac ?

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai forwardat portul alocat cccamului ?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am scos cardul de sky si am bagat pe cel de focus deci trebuia sa mearga, in dm500 merge, in vu+duo e vre-o smecherie ? ajunge 0 carduri la clienti !

    cardul e
    Last edited by karbit; 26th October 2011 at 23:34.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    romtelecom a fost de vina ....

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate cineva sa-mi spuna care este motivul de nu mai deschide de pe cardul meu cele 3 discovery (telenor) plus HD-urile si nu ma conectez cu nici un server din romania pt canalele de mai sus ? mi-au mers pina pe 2 ianuarie cand am facut update-ul la card ! cardul e platit !

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by karbit View Post
    poate cineva sa-mi spuna care este motivul de nu mai deschide de pe cardul meu cele 3 discovery (telenor) plus HD-urile si nu ma conectez cu nici un server din romania pt canalele de mai sus ? mi-au mers pina pe 2 ianuarie cand am facut update-ul la card ! cardul e platit !
    N-ai tinut suficient cardul la updatat sa faca au pe tot pachetul .

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default ????

    este posibil sa isi revina , la urmatorul update.--care o sa fie in data de 22- si unele in 26 februarie daca este prepaid.

    daca il pui in rec original-- si suni la ei, si dai serialul de card la operator, iti retrimit 2 zile semnalul de update pentru serialul tau.

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    N-ai tinut suficient cardul la updatat sa faca au pe tot pachetul .
    Last edited by strike_gabriel; 7th January 2012 at 04:58.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai receptorul original, introdu cardul acolo, si zappeaza pe toate programele sa isi faca update complet.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu scam 3.60 imi deschide toate in afar de HD, HD care in 1 ianuarie se mai deschidea, am pachetul complet, inainte de update/2 ianuarie, daca scoteam cardul din aparat vu+duo, ma conectam la servere din romania, acum doar la suedezi/norvegieni/etc. ma refer doar la cele 3 discovery si canalele HD

    nu am receptorul original, cardul e cumparat de pe net
    Last edited by karbit; 7th January 2012 at 11:50.

  10. #10
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica prio poate ai modificat ceva in el.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folosesc oscam si am trecut in oscam.services si oscam.srvid informatiile canalelor, altceva nu stiu ce sa fac !

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by karbit View Post
    folosesc oscam si am trecut in oscam.services si oscam.srvid informatiile canalelor, altceva nu stiu ce sa fac !
    da mai tantalaule, ai pornit oscamul cu fisierele default, dupa ce ai rescris fisierele de oscam trebuia sa dai shutdown nu restart

  13. #13
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foarte tareeeeeee

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top