Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default No signal in pachetul Cinestar

    Domnilor,

    Aseara am observat ca pe canalele din Cinestar nu am semnal(celelate canale din toate pachetele sunt in regula). M-am uitat si azi dimineata si la fel. Am dat o scanare in ideea ca au schimbat ceva date de transmisie dar nu a aparut nimic nou. A mai patit cineva chestia asta sau e problema la mine ?(desi nu prea as crede).

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    crisana
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine acelasi lucru
    debian,vu uno, T90,2xdigi, tivusat,freesat.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default Catal aici

    12535.00 v 15800 3/4

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi PACHET FULL.....functioneaza impecabil!

    Locatia: Turnu Severin

    Un lucru nu pricep.....sunteti abonati Digi "cu acte in regula"? Din mesaj nu rezulta daca vedeti prin sharing, sau nu, Digi.
    Daca sunteti abonati, de ce nu intrebati la deranjamente care e problema? In functie de eroarea afisata se depisteaza usor problema. Nu e mai simplu si mai direct?
    Eu am avut surpriza odata sa scot cardul din "conserva" si sa ma trezesc instantaneu ca nu mai decoda nimic in afara canalelor free. Am fost nevoit sa sun la ei si sa-mi reimperecheze cardul cu "conserva". Erori pot aparea oricand.....
    "Conservele" lor o pot lua razna in orice moment, ca doar nu sunt ceva de calitate!

    "Aseara am observat ca pe canalele din Cinestar nu am semnal(celelate canale din toate pachetele sunt in regula). M-am uitat si azi dimineata si la fel."
    Crede-ma.....eu nu as fi asteptat pana a doua zi! Convorbirile la Serviciul Clienti sunt gratuite, sunt NON-STOP.....ce te retine sa nu-i suni? Interesul e al tau, nu al lor. Daca tu nu spui nimic, "ei" de unde sa stie ca nu-ti functioneaza? Pana sa pui intrebarea aici......si pana sa primesti si raspuns.......aveai problema deja rezolvata DACA SUNAI UNDE TREBUIA!
    Last edited by profesionistul; 25th October 2011 at 11:03.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default Re

    Quote Originally Posted by profesionistul View Post
    Locatia: Turnu Severin

    Un lucru nu pricep.....sunteti abonati Digi "cu acte in regula"? Din mesaj nu rezulta daca vedeti, sau nu, Digi, prin sharing.
    Daca da.....de ce nu intrebati la deranjamente care e problema? In functie de eroarea afisata se depisteaza usor problema. Nu e mai simplu si mai direct?
    Eu am avut surpriza odata sa scot cardul din "conserva" si sa ma trezesc instantaneu ca nu mai decoda nimic in afara canalelor free. Am fost nevoit sa sun la ei si sa-mi reimperecheze cardul cu "conserva". Erori pot aparea oricand.....

    "Aseara am observat ca pe canalele din Cinestar nu am semnal(celelate canale din toate pachetele sunt in regula). M-am uitat si azi dimineata si la fel."
    Crede-ma.....eu nu as fi asteptat pana a doua zi! Convorbirile la Serviciul Clienti sunt gratuite.....ce te retine sa nu-i suni? Interesul e al tau, nu al lor.
    Suna tu la digi relatii clienti si asculta ce spune fata de la capatul firului.
    habar n-are ca sa schimbat sr la frecventa 12531.
    sa nu mai stai in suspans am digi cu ABONAMENT.

    Surpriza ta nu se potriveste cu discutia noastra.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default Nici eu nu stiam.....de modificare!

    Quote Originally Posted by Satyca.Ro View Post
    Suna tu la digi relatii clienti si asculta ce spune fata de la capatul firului.
    habar n-are ca sa schimbat sr la frecventa 12531.
    sa nu mai stai in suspans am digi cu ABONAMENT.

    Surpriza ta nu se potriveste cu discutia noastra.

    Cu toate acestea mie-mi functioneaza tot pachetul Digi!
    Cum explici?
    Si-a luat frecventa SINGUR? NU AM RESCANAT PROGRAMELE!
    Si sa-ti mai spun o chestie.....daca nu-ti functioneaza ceva.....ei au OBLIGATIA sa-ti trimita echipa tehnica in locatie! Deci....nu e problema ta, E PROBLEMA LOR SA TE REZOLVE, daca telefonic nu se poate rezolva!
    Asa ca-mi mentin punctul de vedere!
    Last edited by profesionistul; 25th October 2011 at 11:11.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    profesionistul lui peste tu esti ala care nu pricepi; Esti pe linga total; s-a schimbat frecventa. Ce este asa de greu sa intelegi? nu este nici prima si nici ultima care se schimba. Bine ca vezi tu pe frecventa veche care nici nu mai exista. Baga si tu un ochi pe kingofsat.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu contest ca s-au facut schimbari.......

    Quote Originally Posted by bono View Post
    profesionistul lui peste tu esti ala care nu pricepi; Esti pe linga total; s-a schimbat frecventa. Ce este asa de greu sa intelegi? nu este nici prima si nici ultima care se schimba. Bine ca vezi tu pe frecventa veche care nici nu mai exista. Baga si tu un ochi pe kingofsat.

    Problema e ca DACA S-AU SCHIMBAT, cel putin la mine, s-au schimbat automat. EU NU AM FACUT NICIO RESCANARE! DE ASTA NICI NU AM STIUT DE MODIFICARI PANA IN PREZENT. E adevarat, am ultimul model de reciver aparut, dat de catre Digi. E posibil sa-si fi facut AU, nu neg asta. De ce as consulta Kingofsat.....atat timp cat nu am vreo problema?


    "profesionistul lui peste tu esti ala care nu pricepi"
    Am o rugaminte: cand vorbesti, incearca te rog sa vorbesti coerent sa inteleg si eu ce vrei sa spui. Fara suparare! Randul de mai sus l-am citit de vreo 3 ori.....si cred ca "am dedus" mai mult ce vrei sa zici......
    Ca "de inteles".......
    In scoala primara se invata ordinea cuvintelor intr-o propozitie......
    Incearca si tu sa te concentrezi cand scoti cuvinte pe gura ca nu e greu.
    Ok?
    Fara suparare!
    Last edited by profesionistul; 25th October 2011 at 11:24.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by profesionistul View Post
    Cu toate acestea mie-mi functioneaza tot pachetul Digi!
    Cum explici?
    Si-a luat frecventa SINGUR? NU AM RESCANAT PROGRAMELE!
    Si sa-ti mai spun o chestie.....daca nu-ti functioneaza ceva.....ei au OBLIGATIA sa-ti trimita echipa tehnica in locatie! Deci....nu e problema ta, E PROBLEMA LOR SA TE REZOLVE, daca telefonic nu se poate rezolva!
    Asa ca-mi mentin punctul de vedere!
    Se vede ca esti novice.
    Ai solicitat vreodata ehipa de service de la digi?
    Vine dupa 48 de ore
    prin telefon la relatii cu clientii te tin 10 minute ca sa iti spuna sa dai factory reset ,lucru care de multe ori nu are nimic in comun cu realitatea.
    Deci tu alegi sa nu vezi anumite canale timp de 48 de ore,altii NU.

    SUCCESURI.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default Da...am solicitat....

    Quote Originally Posted by Satyca.Ro View Post
    Se vede ca esti novice.
    Ai solicitat vreodata ehipa de service de la digi?
    Vine dupa 48 de ore
    prin telefon la relatii cu clientii te tin 10 minute ca sa iti spuna sa dai factory reset ,lucru care de multe ori nu are nimic in comun cu realitatea.
    Deci tu alegi sa nu vezi anumite canale timp de 48 de ore,altii NU.

    SUCCESURI.

    Nu e caz general!
    De obicei......in cateva ore i-am avut la poarta.
    Niciodata nu au venit a doua zi (doar in ipoteza in care deranjamentul a fost anuntat seara....).
    Repet.....asta cu promptitudinea.....e in functie de zona (poate cei din zona Timisoara se misca mai bine.....poate cei din zona Bucuresti se misca mai prost), de numarul de deranjamente......nu poti generaliza!
    Sunt abonat RCS-RDS (la toate serviciile) de mai bine de 5 ani....crede-ma ca am avut si deranjamente. Oricum, echipa tehnica se misca mult mai repede decat cei de la Clicknet!
    Last edited by profesionistul; 25th October 2011 at 11:34.

  11. #11
    Long Member Expert
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    linga bulgaria
    Posts
    4,313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by profesionistul View Post
    ........... E adevarat, am ultimul model de reciver aparut, dat de catre Digi. E posibil sa-si fi facut AU, nu neg asta. ......!

    pe care il cheama.......

    care este.......
    ia fugi repede ,beleshte-te la el si spune la baieti ce model este sa nu murim prosti

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax, carcasa neagra

    Quote Originally Posted by ginu fraieru View Post
    pe care il cheama.......

    care este.......
    ia fugi repede ,beleshte-te la el si spune la baieti ce model este sa nu murim prosti


    nu e trecut niciun numar pe el.....doar sigla Humax intr-un colt si sigla Digi in coltul opus....
    ca si marime e cat unul Amiko.....

    http://www.elstar.ro/?page=shop/brow...2b5aae9a30f0c0


    E monobloc (nu are capac in fata, sa-l rabatezi si sa bagi cardul). Cardul e la vedere, nu e acoperit de vreun capac. Pe fata are doar 3 butoane (CH+, CH- si POWER) si un led.
    Atat.....simplu si mult mai mic in comparatie cu vechile modele. Seamana cu cel de Digi Cablu (pentru cine stie despre ce vorbesc).
    Decodoarele in cauza le am de mai putin de doua luni. Cand spun ca sunt ultimul model aparut, stiu ce vorbesc! In fata mea au fost baxurile desigilate. Erau proaspat sosite de la Bucuresti.
    Last edited by profesionistul; 25th October 2011 at 12:24.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default receptor gigi

    Quote Originally Posted by profesionistul View Post
    nu e trecut niciun numar pe el.....doar sigla Humax intr-un colt si sigla Digi in coltul opus....
    ca si marime e cat unul Amiko.....

    http://www.elstar.ro/?page=shop/brow...2b5aae9a30f0c0


    E monobloc (nu are capac in fata, sa-l rabatezi si sa bagi cardul). Cardul e la vedere, nu e acoperit de vreun capac. Pe fata are doar 3 butoane (CH+, CH- si POWER) si un led.
    Atat.....simplu si mult mai mic in comparatie cu vechile modele. Seamana cu cel de Digi Cablu (pentru cine stie despre ce vorbesc).
    Decodoarele in cauza le am de mai putin de doua luni. Cand spun ca sunt ultimul model aparut, stiu ce vorbesc! In fata mea au fost baxurile desigilate. Erau proaspat sosite de la Bucuresti.
    HUMAX IV Se Numeste

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default Tu stii mai bine.....

    Quote Originally Posted by Satyca.Ro View Post
    HUMAX IV Se Numeste
    Nu contest!
    Tot ce pot spune e ca mie mi-a schimbat frecventa automat!
    Nu am avut batai de cap cu el.
    Daca nu citeam aici ca s-a schimbat frecventa, nici nu stiam.
    Last edited by profesionistul; 25th October 2011 at 12:43.

  15. #15
    Long Member Expert
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    linga bulgaria
    Posts
    4,313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by profesionistul View Post
    nu e trecut niciun numar pe el.....doar sigla Humax intr-un colt si sigla Digi in coltul opus....
    ca si marime e cat unul Amiko.....
    .
    Quote Originally Posted by Satyca.Ro View Post
    HUMAX IV Se Numeste

    deci am lamurit si treaba asta,cu profesionismul!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top